![]() |
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21) |
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - wiktororban - 24.07.2023 Moim zdaniem w cherry siedzi 3mma..ta sama konsystencja, brak chemicznego smrodu..specyficzne działanie serotoninowe i to uczucie na drugi dzień połączone z totalnym brakiem zwaly, smak, nawet piecze i leci do gardła tak samo..mysle, że to 3mma i jakiś stim...nawet tolera rośnie w ten sam sposób i tym samym tempem co 3mma. ![]() ..nie ma huja, nie mogę sie mylic ![]() RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - C84S - 19.09.2023 Aktualny sort Wiśnoiwy. Dzięki Escobar ![]() ![]() RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Amanita - 23.09.2023 Pablo Cherry Coke
"gang bang dla złamanych serc" WYCISZA I ROZLUŹNIA działanie podobne do dobrego pobudzającego Buszka. Było tego trochę, niop i więc i osób testujących całkiem się zebrało. Podzielam opinie lokalnych kolegów "to bardzo rozluźniający sort" 5 testujących akurat w trakcie rozstań w związkach - pomocne! Wycisza, poprawia nastrój. Nie ma w tym speeda, ale nie trzeba spać. Jeśli rozsądnie jest spać bez problemu zaśniesz. Ugotujesz, zjesz. "Będziesz dorzucać co chwilę, bo takie dobre.... Kolega poczęstował Nepalczyków, robili co chwile z uwagi na niewiarygodny smak". - do teraz chcą kosić mu trawnik. ![]() RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - wiktororban - 26.09.2023 W oryginalnym cherry było 4mmc ..skoro jest dostępne 4mmc to czy została poprawiona receptura koko? Nie trawie chlorow RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 26.09.2023 wiktororban żem ja wcześniej na to nie wpadł, zapytam się Patrona RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 26.09.2023 @"Lady Giwera" hmmm, profil ciężkko porównać z jakimś innym rc... interesujaće, może to jakaś "wewnetrzna receptura , jednoskłanikowa" sklepu ,a nie produkt wieloskładnikowy ? @"PUDZILLA" ty dużą stycznosć masz z produkatami Escobar (jak sądzę po po postach tutaj ) masz podbone odczucia o cherry, brałeś ostanio ? RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 26.09.2023 nie biorę soli rekreacyjnie, wolę czysty materiał, lecz do takiej wiśni na mmc bym się złamał i pokusił. zielonego pojęcia nie mam jak wiśniowa jest aktualna wiśnia RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 26.09.2023 @"PUDZILLA" Dzięki za kuluralną odpwiedź ![]() Wezmę od Escobar na próbę, bo nigdy nie miałem przyjemnosci tetować tą kultową wiśnie od Escobar . Jakbyś miał na warsztacie, to zrób przeglad i napisz dwa słowa o produkcie. ![]() Zdrówka ! RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Amanita - 26.09.2023 Zapach wiśni jest intensywny, bardzo intensywny. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Myga - 27.09.2023 miałem trochę tej wisienki zapach bardzo intensywny fajne działanie takie subtelne czuc eufrorie czuć też speeda polecam każdemu |