![]() |
MDPHP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: MDPHP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=22) |
RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 14.05.2023 Generalnie to bardzo ciężki kaliber jest. Nie wyobrażam sobie nawet małego ciągu na tym. Ała🤐 @"Lady Giwera" nie dziwi mnie to wachanie nastroju dzień po (u Twojej koleżanki) Nawet po fecie takie rzeczy się dzieją a co dopiero po sprzęcie 10 razy mocniejszym. Zdecydowanie jest to odczynnik dla osób z silnym charakterem. Raczej na kreskę czy dwie a niżeli gram czy dwa. RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - fiodor - 15.05.2023 @"Lady Giwera" o co chodzi z tym potrafiłam/nie potrafiłam mówić ? Przecież po stimach zwykle morda się nie zamyka... RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - xumbo - 15.05.2023 Po prostu przedobrzyła z tematem i nastąpiła blokada ![]() RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - ProducentRC - 15.05.2023 Ja nigdy blokady przy wysławianiu po tym nie miałem, ale kiedyś znajomy zajebał alfy jakiejś to też miał problemy z wymową wyrazów przez prawie dobe RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - Amanita - 15.05.2023 fiodor ja też miałam otwarta tylko muchy łapałam ![]() Niop na początku loooj Panie kto komu pierwszy z zdanie wjedzie. ![]() Niop, ale weźmy pod uwagę, że start wtorek 22:30 moja ostatnia (4 - OMG) środa 11:00 II pozegnanie Yalaska czwartek 20:00 Panowie caly czas palili w piecu, ale juz tez dziwnie mówili. Ja byblałam, taki specyficzny belkot, total nieogar. ![]() RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - Yalasek - 15.05.2023 (14.05.2023, 16:19)Lady Giwera napisał(a): Panowie, trochę zluzujcie gumę. Yalasek napisał 10 zjedzone, powariowane i wódka wypita a tu pelikany łykają jak rybę w locie. Hihihi piękna akcja wlansie wspominam se tryb niemowy no lepszej akcji nie widział r Seba wejdź na discord blagam RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - C84S - 15.05.2023 A ja miałem tak, że mnie głowa zaczęła pobolewać od natłoku informacji wypływający z ust @"Lady Giwera" Słuchawki na uszy, odcięcie od towarzystwa, playlista WSZECHU bez (j) na końcu ![]() i RELAX ![]() RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - Testomix - 27.05.2023 Czy ktoś miksował MDPHP z amf .? W sensie żeby wypełnić słaba amf mdphp np do gieta dodać 20-30mg? Zda egzamin? RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - Myga - 28.05.2023 Ja miksowałem kiedyś tzn po ciągu na fecie 2 dni dostałem mdphp i leciałem jeszcze jedna noc bardzo dobrze to pamiętam fajnie było RE: MDPHP - Opinie o produkcie. - KiszczaK - 04.06.2023 MDPHP miałem okazję przetestować oz tego sklepu ostrożnie podeszłym do tego i mała kreseczkę i odczekalem,nic nie poczułem,żadnej stymulacji. No to nasypalem ok 8o-100 i dupa. Stymulacja w tle taka jak po analogi hexeny,sorry analog mocniejszy klepie,zawiodłem się bo 3 gięty poszły w dwa dni i do tego jeszcze fety musiałem pochytać żeby czuć przyjemność i się zbaniaczyć. Stiny sporadycznie biorę,czyli raz na jakiś czas więc relacja z przygoda z tym czymś to wielka porażka. |