3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - martio_vp - 15.10.2024 (04.10.2024, 15:49)kurvvisko napisał(a): Czas na recenzję nagrody. Po co jadłeś Domestos? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kurvvisko - 15.10.2024 martio_vp jeszcze nie jadłem, lecz zapach wskazuje na to, że smak by był taki sam RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 15.10.2024 (14.10.2024, 23:40)Daszkoski napisał(a): Bardzo to wilgotne czy raczej suche ? Sort ze zdjęcia był suchy, natomiast nagroda, którą odebrałem w sobotę zdawała się być z początku trochę bardziej wilgotna (ale nie jakoś bardzo - bez problemu się urabia) z czym spotkałem się pierwszy raz u Esco. Moja nagroda i jej recenzja: 3g 3-cmc
Nagroda, którą dostałem za aktywność dostarczona została w standardowym czasie oczekiwania. Kod otrzymałem w niemal idealnym momencie, który pozwalał mi na bezproblemowy odbiór i rozpoczęcie zabawy. Pakowanie - tradycyjnie - wysoki poziom - nawet nie ma co wspominać. Jak już wspomniałem powyżej - towar zdawał się być lekko wilgotny co sprawiało, że linie urabiało się trochę trudniej ale bez tragedii. Rozpocząłem od zażycia około 0.2g co spowodowało mega wjazd euforyczny i spidujący po około 5 minutach od sniffa. Jak to zwykle bywa - przy pierwszych nartach po jakimś czasie regeneracji nosa - wciągane kreski nie są aż tak bolesne jak ma to miejsce kiedy bawimy się drugi dzień z rzędu. Pierwszy spływ był znośny, co również prawdopodobnie spowodowane było tym, że byłem zregenerowany. Lubię ten początkowy nieogar, przyspieszenie i lekkie rozlanie następujące po zażyciu. Po chwili nieogar ustępuje, zostaje lekki spid i towarzysząca jemu euforia. Faza poprawia ogólny nastrój i dostarcza zwiększony poziomu libido. Nie zauważyłem u siebie wyjątkowo zwiększonej potliwości oraz bardzo mocnego szczękościsku jednak nie można powiedzieć, że te w ogóle nie występowały. Zjazd doświadczyłem dopiero w momencie, kiedy po jednym dniu i dwóch nieprzespanych nocach obudziłem się po 3 godzinnej drzemce. Po zjedzeniu śniadania - dorzuciłem 0.2g co sprawiło, że zmęczenie ustąpiło i mogłem cieszyć się fazą aż do końca wora, który był już bardzo blisko. Nie jestem sportowcem ekstremalnym w dziedzinie zażywania 3-cmc - 3 gramy starczyły mi na 2 noce i 1.5 dnia co uważam za niezły wynik, niemniej mogłem postarać się o bardziej wydajne zażywanie ze względu na małą tolerancję jaką posiadałem na początku i wysoką aktywność produktu. Towar wydaje się być czysty i z pewnością jest bardzo aktywny. Po całej tej zabawie w końcu spędziłem noc regenerując się standardowym czasem snu. Dzisiaj nie odczuwam skutków ubocznych (poza tradycyjnie zapchanym nosem) ani zjazdu. Jestem bardzo zadowolony z możliwości otrzymania nagrody, czasu dostarczenia, pakowania, aktywności substancji. Jedynym minusem jest to, że w końcu towar się kończy - a wtedy czeka z lekka trudny powrót do rzeczywistości. Na to najlepszy jest posiłek, suplementacja witamin i magnezu oraz sen (najlepiej o normalnej porze). Niedługo się widzimy - już tęsknie RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 15.10.2024 Wczorajsza nagroda skonsumowana w ciągu kilku godzin , na liczniku równiutkie 3g. Ładne drobne kamienie z odrobiną miału. Na strzał poszło około 250mg weszło niemalże błyskawicznie, spływ znośny ( zalecam mieć jakieś picie pod ręką w razie wu ). Nawet nie czekałem 5 minut i poczułem uderzenie ciepła przeplatane z euforią. Odpaliłem sobie muzykę i w między czasie paliłem e- peta muzyka wchodziła gładko , obraz lekko się rozmazał przez euforyczny stan, który stopniowo w wolnym tempie schodził tak max dobrą godzinę stan taki był utrzymany. Poczekałem aż całkowicie zeszło i poszła kolejna lajna tutaj już bardziej wyczuwalny był speed z nieco mniejszą euforią, ale nadal było ją czuć dość długo czas działania też bym określił z przedziale godziny. Dorzutki działają jak najbardziej i to wcale dużo nie trzeba walić by poczuć chillout. Po przerobieniu 3g w przeciągu kilku godzin około 1 w nocy normalnie zasnąłem także to na duży plus przy tej trójce. Jeśli chodzi o sprawność noska to nie zapycha ani nic z tych rzeczy. Na drugi dzień nie czuć żadnej zwały, można zjeść normalnie posiłek wszystko wchodzi gładko zalecam zjeść sobie jakąś zupkę czy coś ja właśnie zjadłem pomidorówke z ryżem i jest ok. Jeśli ktoś lubi klimaty 3cmc to śmiało bierzcie ice. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - horsii - 17.10.2024 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Dziczek - 18.10.2024 Obecnie bo wyglądzie mogę powiedzieć że trochę się różni od cmc ice co było jakiś czas temu A działanie szczury donoszą że spadek jakości chwilowy Czekamy na nowy sorcik RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.10.2024 Nagroda od Escobar była pyszna. Bardzo dziękuję 🤘 Profil euforyczny, libido level zwierzak, wypierdala tak jak powinno. O take trójkę chodzi, o to chodzi😁 9/10 Pozdrawiam cieplutko 🙋 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - 777 - 18.10.2024 Ciekawostka: w tym opakowaniu co jest zgrzany kryształ zajebiście się go miażdży na miał jakimś słoikiem czy kubkiem i nic się nie rwie z tej folii. Sypiesz z tego piękny miał wprost do kinola się nadający RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Inferno - 18.10.2024 777 ja musiałbym zobaczyć swój kryształ to jest mój kryształ więc no A chyba nie ma już 3cmc ICE? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.10.2024 Tak, protip z workiem klasa 777 Czasem tak robię. Inferno nie ma na stanie już. |