Sandhe***ns.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Sandhe***ns.c** (/showthread.php?tid=268) |
RE: Sandhe***ns.c** - daniel776 - 12.08.2022 (12.08.2022, 10:22)Gekon napisał(a): Ten vendor od zawsze walil w chuja. Wysylal jakieś gowno zamiast tego co czlowiek zamawiał. Kupowałeś 3cmc I sie okazywało, że ludzie dostawali 3 różne sorty chujowy, nieaktywny i ten co jest na stronie. Dopiero jak robil się burdel w jego dziale to przepraszal, obiecywał poprawę i znowu robil to samo xD pamietam jak jeszcze czworke(najpewniej) zamiast trojki wysylal bo nie mial 3cmc na stanie akurat,potem twierdzil ze pomylka ta,duzo tych kurwa pomylek RE: Sandhe***ns.c** - KACPER - 12.08.2022 pamietam to a ja pamietam jak wysylal 3cmc orange xD jako 4cmc jednym slowem karuzela smiechu xD RE: Sandhe***ns.c** - furiat - 13.08.2022 gekon np 3cmc masz 4 rozne sorty jak skladasz zamowienie email to muusisz napisac ktory sort czy cristal czy gold itp RE: Sandhe***ns.c** - Ojciechrzestny - 15.08.2022 Zamawiałem kilka razy Kontakt raz od razu raz się czeka 4 dni xd Sorty chyba raz dostałem jakieś gówno ale nie reklamowem bo mało zamówiłem reszta zgoda z zamówieniem Ale jak to ktoś wcześniej napisał karuzela RE: Sandhe***ns.c** - mackbeath - 16.08.2022 (12.08.2022, 13:55)rKACPER napisał(a): pamietam to a ja pamietam jak wysylal 3cmc orange xD jako 4cmc This is only one mistake from this time is better and better RE: Sandhe***ns.c** - Gekon - 16.08.2022 mackbeath dont be naive. It wasnt mistake they did it for purpose and not for the first time. They keep on doing it even now. I understand that u might be Lucky enough so it didnt happened to u but these are facts and and we have so many evidences to prove it. RE: Sandhe***ns.c** - kot_kreskowy - 16.08.2022 (12.08.2022, 12:30)daniel776 napisał(a):(12.08.2022, 10:22)Gekon napisał(a): Ten vendor od zawsze walil w chuja. Wysylal jakieś gowno zamiast tego co czlowiek zamawiał. Kupowałeś 3cmc I sie okazywało, że ludzie dostawali 3 różne sorty chujowy, nieaktywny i ten co jest na stronie. Dopiero jak robil się burdel w jego dziale to przepraszal, obiecywał poprawę i znowu robil to samo xD No tak. To kłamca jest. Właśnie wtedy, jak tej trójki były pomyłki , ja zamawiałem klefa, i worek klefa faktycznie dostałem, ale worek był podpisany 3cmc😆 Wniosek sam się narzucił, że z premedytacją sypał klefa do wszystkich zamówień, podpisując wory jako cokolwiek🤯🤯🤯 DO PIEKŁA Z KURWĄ🔥 RE: Sandhe***ns.c** - DwDPzN - 20.08.2022 kot_kreskowy albo mają tam taki burdel, że sami nie wiedzą co jest co. W tym ich nie rozumiem, że zamiast sobie kilkanaście-dziesiąt produktów ogarnąć które ludzie będą chwalići będą na stałe, to co chwilę zmieniają i biorą jakieś gówna, żeby sprawdzić, czy ludziom podejdzie. Też często u niego widać produkty które możesz sobie dużo taniej na allegro zamówić i się nie martwić, że paczka nie dojdzie RE: Sandhe***ns.c** - kot_kreskowy - 22.08.2022 DwDPzN Bredzisz. Nie rozumiem po jaki chuj ludzie jeszcze wogule rozważają tam zakupy. Przestańcie tej kurwie nabijać kieszeń. Wstydu nie macie! RE: Sandhe***ns.c** - Beeniepatu - 22.08.2022 kot_kreskowy tam zawsze beda zamawiac bo, generalnie, target sklepu to mocno wjebane osoby. Im pocisnac mozna kazde gowno, a oni i tak zamowia kolejny raz z wiara, ze tym razem bedzie git |