Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kolekcja Lifeisbrutal - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kolekcja Lifeisbrutal (/showthread.php?tid=3530)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Lifeisbrutal - 18.05.2025

[Obrazek: 2025-05-17-140104.jpg]

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - terminatora - 11.06.2025

siemka fajna kolekcja widze ze lubisz cmc jestem za tym zebys wrzucala wiecej fotek zamawiasz u pabla? ja tylko u niego - polecam 
tez zrobie taki temat teraz jak mi przyjdzie paczka wciagasz czy oral ?

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Lifeisbrutal - 11.06.2025

Również zamawiam czasem z cebulki, ale głównie u esco. Wciągam, ale teraz odchodzę od brania dopków jedynie tylko benzo.

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Lifeisbrutal - 10.08.2025

Przez dobry miesiąc wstrzymywałem abstynencję. No aż do dzisiaj, będąc na wyjeździe zostałem poczęstowany ziołem. Na początku nie chciałem bo nie lubię fazy po ziole. No chuj wziąłem macha myślę chuj, biorę drugiego aż trzeciego. Jarałem z bratem swojej kobiety. Zioło z NL. No i chuj usiadłem sobie wygodnie i myślę chuj czekamy na efekty. Pierwsze efekty? Eufo i to takie rozkręcające się, odczekałem kilka minut i jeb zaczęło mi się robić ciepło tak jakby aż faza w pewnym momencie mnie em przerosła no krótko mieć za mocne zdecydowanie za mocno jak na osobę która jarala zioło może z 10 razy w życiu. Siedziałem sobie słuchając muzyki i w pewnym momencie siadło mi na oczy i jak przejrzałem się w lusterku to było widać, że jestem zjarany w chuj. Później to już taką czorpke miałem, że ciężko mi było kontaktować, i tak leżałem i sobie zamulalem, byłem akurat w trasie więc muzyka grała w radiu a ja a pewnym momencie zacząłem ją słyszeć jakby z tyłu głowy. XD
Centralnie tak jakby głośniki były z tyłu czy coś. XD 
Myślę sobie no kurwa ma moc. XD zamknąłem oczy i każde światło jakie widziałem tak mi się rozmazywało. XD
Nie wiem czy to było natural zioło czy jakiś chemol, ale jedno jest pewne gdybym spalił całą lufę to pewnie nikt by się wtedy ze mną nie dogadał. Momentami nie wiedziałem czy to faza czy już pod bad tripa podchodzi bo jakieś filmy w głowie miałem. XD
Fakt bad trip to raczej nie był bo bym się poschizował a ja raczej byłem spokojny tylko w chuj zajebany w akcji. Faza trwała z dobre 40 minut.
To na tyle, pozdro

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Lifeisbrutal - 11.08.2025

[Obrazek: IMG-20250811-202613.jpg]

Benzo podkładka a obok wiadomo, człowiek nie wielbłąd napić się musi. xD
Myślę, że 10mg starczy by czuć się dobrze, benzo ostatni raz brałem może z jakieś 2 miesiące temu. Także myślę, że styknie 10mg i 4 browary. Wiadomo tolerka tak szybko się nie regeneruje, ale no zobaczymy.
Pozdro Lajfik

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Blade12 - 11.08.2025

Też pije te lechy limonkowe zajebiste są Big Grin

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Lifeisbrutal - 15.08.2025

[Obrazek: 2025-08-15-150253-1.jpg]

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - AniaCz - 15.08.2025

lech limon dobre a te tabletki na co ?

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - Lifeisbrutal - 15.08.2025

To jest benzo klonazepam.

RE: Kolekcja Lifeisbrutal - AniaCz - 15.08.2025

ile naraz zaladujesz