Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Nieuczciwe fora - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: Nieuczciwe fora (/showthread.php?tid=573)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Nieuczciwe fora - 105gram - 23.07.2024

Chciałem ostrzec wszystkich przed forum dopal.org większość sklepów partnerskich to scam w ciągu miesiąca zostałem oszukany przez trzy sklepy partnerskie więc nie polecam zamawiać z któregokolwiek jak ktoś nie chce być w plecy

RE: Nieuczciwe fora - 777 - 23.07.2024

105gram trochę słabo, że oceniasz całe forum przez pryzmat tych sklepów, bo jednak taki sklep jak Escobar na swoją markę i reputację pracował od początku istnienia forum i nie znajdziesz żadnych zawiedzionych osób i ich komentarzy (nie licząc paru nierzetelnych hejterów od konkurencji którzy szybko sami się wyjaśniali).

RE: Nieuczciwe fora - kej9 - 23.07.2024

105gram a ja dzis na czacie pytalem czy mamy tu szczesliwca ktory utopil u wszystkich 3 Podobno kultowa jest i on. moje kondolencje farciarzu ty

Meeow69 jebana kumulacja Podobno kultowa

otroznosci nigdy dosyc Big Grin  na przyszlosc sie nie spoufalac, nie napierdalac pamieciowki pod vendora czy chuj wie jakie chore relacje maja niektorzy. nie ufac tez przesadnie ludziom z wuchta postow/reputacji bo wielkie nic to znaczy i sprawdzac dokladnie samemu sytuacje. ale znajac zycie, chuja sie nauczycie Podobno kultowa

RE: Nieuczciwe fora - Meeow69 - 23.07.2024

Fart albo nie fart xD to jest jak wygrać w lotto

RE: Nieuczciwe fora - martio_vp - 23.07.2024

Nagrodę należy podzielić co najmniej na 2.

RE: Nieuczciwe fora - 105gram - 23.07.2024

Napisałem że większość sklepów to scam. Nie wszystkie, być może Escobar jest legit nie zamawiałem tam to się w tym temacie nie wypowiem duch też do czasu był legit ale jednak radzę  uważać na te wszystkie sklepy

RE: Nieuczciwe fora - Epsiakos - 23.07.2024

Black nie byl scamem, tam niestety mundurowi dzialali co zreszta w dwoch artykulach widac jak i jego temat.

Frog i Duch zajebali klasyka

RE: Nieuczciwe fora - H33R - 23.07.2024

Hmm, a tak chwalono ducha, gdy moja paczka nie dotarła na czas. Znajomi mówią, że paranoik ze mnie, gdy zamawiam tyle co kot napłakał na start, a tu taki zonk.

RE: Nieuczciwe fora - Lukas1985 - 23.07.2024

(23.07.2024, 17:55)777 napisał(a): 105gram trochę słabo, że oceniasz całe forum przez pryzmat tych sklepów, bo jednak taki sklep jak Escobar na swoją markę i reputację pracował od początku istnienia forum i nie znajdziesz żadnych zawiedzionych osób i ich komentarzy (nie licząc paru nierzetelnych hejterów od konkurencji którzy szybko sami się wyjaśniali).

To jest to o czym pisałem.

RE: Nieuczciwe fora - monio - 23.07.2024

Z tego co wiem to duch musiał się zawinąć  bo zrobiło się gorąco lub został zawinięty  sam uniego tez utopiłem  cale szczęście ze minimalnie zobaczymy może jeszcze się pokarze  Podobno kultowa