Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon (/showthread.php?tid=68)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - EmStO - 23.08.2025

Mi żadne MMC nie powodowało takich efektów nawet jak trochu przesadziłem. Cmc owszem .
Tak tak kolega musisz używać z głową a jak będą się zbliżać duchy to dać sobie spokój. Jak Cię dopadną demony to haloperidol ponoć jest dobry na stany psychotyczne ale to jest do weryfikacji

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - inked_kawadrat - 23.08.2025

No dokładnie, w momencie jak to się pojawiało to pauzowałem, godzina dwie i było git i lecimy dalej i nie wracało. 
Nie chce zniechęcać bo to zajebista substancja, każdy reaguje inaczej a mój post raczej miał za zadanie opisać moje dobre i złe doświadczenia z tym ale to tylko i wyłącznie było na moje własne życzenie. 
Na 100% poleci zamówienie jak się tylko pojawi i przeprowadzę kontrolowane testy z głową żeby się bawić a nie walczyć o przetrwanie.

Ja robiłem jeszcze tak, że jak czułem jak przychodzą demony to 1mg clona pod język i mi pomagało

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kurvvisko - 23.08.2025

Ja pierdole, jak wy piszecie już o jakichś demonach to już dla mnie totalnie nie XD bo wiem, że przegnę pałę i mnie to spotka 🤣

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Kapitan - 23.08.2025

3mmc jest bezpieczne w chuj ja nie uświadczyłem potworów

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Konrad Curze - 23.08.2025

No jak już przegnie się z czasem biesiad to wiadomo, że występują efekty alla-psychodeliczne (ale raczej to jest wywołane brakiem snu i wyczerpaniem organizmu). W takich sytuacjach zazwyczaj łykam trochę xanaxu i czas iść spać.

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kurvvisko - 23.08.2025

Ja dłużej niż 24h nie polecę, bo automatycznie zasypiam, ciągi kilkudniowe są dla mnie, na szczęście, nieosiągalne i mam nadzieję, że się to u mnie nie zmieni.

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Konrad Curze - 23.08.2025

kurvvisko  Nie ukrywam, że zazdroszczę. Mój organizm jest w stanie ciągnąć balety do około 48 godzin i no po takim czasie walory rekreacyjne praktycznie zanikają a człowieka i tak ciągnie do kolejnej kreseczki. Właśnie najbardziej optymalne jest koło 24-30h bez snu (a zazwyczaj zabieram się za badanie substancji pod wieczór / w nocy, zatem 8-10 godzin dnia były już zużyte na powinności).

(23.08.2025, 17:12)kurvvisko napisał(a): Ja pierdole, jak wy piszecie już o jakichś demonach to już dla mnie totalnie nie XD bo wiem, że przegnę pałę i mnie to spotka 🤣

Mięso bo z demonami trzeba wiedzieć jak się o chodzić xD Hehe ahhh te jebane demony Smile

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 23.08.2025

3MMC...to taki Mef...na sterydach... dłużej 3ma ... i mocniej wali po sercu