![]() |
|
Wasze rekordowe dawki! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Wasze rekordowe dawki! (/showthread.php?tid=1119) |
RE: Wasze rekordowe dawki! - Pappardelle - 13.08.2024 Łącznie w 16h zjadłem 30 tabletek acodinu, wypiłem 8 piw, wciągnąłem z 3g wladka i spaliłem 2g mj sam z 14 lat temu. A tak to skromne 10 g 3MMC od ratsów w dobę. RE: Wasze rekordowe dawki! - Epsiakos - 14.08.2024 A tak dorzucę cos od siebie, a może ktoś zalapie. Ale tylko na temat stimow, bo wielu z was jak tak czytam recenzje, to dawkę na rozruch jaka wielu tutaj stosuje jest zwyczajnie głupia Każdy kto bierze stimy, powinien minimum po 4 różnych posiedzeniach widzieć jak działają. A tutaj dalej niektórzy myślą że tolerka działa tak samo jak przy chlorach, i zaczynają od 100-150mg a potem łapią zdziwienie że im głowa paruje, a organizm dostaje w pizdę ![]() Akurat przy stymulantach, duże dawki są mało imponujące tak szczerze mówiąc, bo zwyczajnie po dobie, jak ktoś zaczynał właśnie z dawek 100-150mg to w okolicach 24h już zaczyna pukać w dawki rzędu 300-400 (przy średnich sortach). Sam parę razy się złapałem na tak karygodnej czynności, z pihpem od vendora którego nie ma już. Nauczcie się brać z głową te stimy, albo wcale. Nigdy nie rozumiałem, po co niektórzy wala stimy skoro wiedzą że po 4-6h beda siedzieć w szafie z widelcem w ręku, bo słyszeli spod łóżka jak sąsiad wpuścił służby (wstaw swoją ulubioną) i właśnie idą wam zabrać całe ćpanie Ogólnie nie ma się co chwalić największymi dawkami, raczej w kategorię zwyczajnej głupoty żeby nie mówić o marnowaniu RE: Wasze rekordowe dawki! - Powerpolish - 14.08.2024 (13.08.2024, 14:29)Lifeisbrutal napisał(a): Powerpolish 5g w dobe to nie jest wcale dużo. Jak walilem weekendowo to robiolo mnie to wtedy jak teraz 10... Teraz 5g to od godziny 14 do 22 mogę ojebac i robi mnie to jak miesiąc temu 5g w 24 godz.. tutaj tylko i wyłącznie dłuższą przerwa może trochę pomoc, ogólnie staram się odchodzić od 3cmc, bo zjadam teraz tego tyle że przestałem liczyć, a działanie jest mocno przeciętne i straciłem przyjemność z cpania 3cmc, dość mocno zatoki dostały po dupie, a śluzówki to nie mam, a jak jest to tak zniszczona ze szkoda gadać. Przez ostatnie dwa miesiące moja najdlusza przerwa to tydzień czasu... RE: Wasze rekordowe dawki! - Lifeisbrutal - 14.08.2024 Powerpolish No to czas na regenerację, zmiana substancji nic tutaj nie da. RE: Wasze rekordowe dawki! - LOBO - 14.08.2024 (14.08.2024, 07:51)Powerpolish napisał(a): Jak walilem weekendowo to robiolo mnie to wtedy jak teraz 10... No to przerwa w tym przypadku to jest "must have" ale rozumim, ze to nie jest latwe, jak sie jest gleboko uzaleznionym narkomanem... Co oczywiscie robi ostre pustki w glowie...wiec walcz i zrob przerwe bo pisdanie jakichkolwiek receznji, nie ma najmniejszej racji bytu kolego ;-) Mysle ze duzo ponad 90% osob z forum...bylo jest i bedzie w takiej sytuacji co Ty...dragi to zdradliwe bezlitosne kochanki...nie bierą jencow, one ich "tylko" zmiatają z planszy
RE: Wasze rekordowe dawki! - KoneserTanichWin - 15.08.2024 Rekordowa dawka? jakieś 90mg NEP sniffem w ciągu 3 dnia latania. No i jakieś 100mg czystego ADB-BUTINACA jebnięte z żarówy (realnie może 1/3 tematu wchłonięta przez płuca) które spowodowało w czasie nieprzytomności halucynacje i wyobrażenia gorsze niż śmierć (poważnie, błagałem w swoim umyśle o śmierć w tamtym momencie bo to było aż tak nie do wytrzymania) RE: Wasze rekordowe dawki! - smakosz - 16.08.2024 jeszcze zapomniałem dodać że 350 mg alfy pvp RE: Wasze rekordowe dawki! - Szarlatan - 23.08.2024 350mg alfy to za dużo czapa musiała być mocna RE: Wasze rekordowe dawki! - Kapustka - 24.08.2024 Prawie 2 gramy cmc w bombce RE: Wasze rekordowe dawki! - EmStO - 25.08.2024 Ostatnio to pobiłem chyba rekordy ![]() 3c p nie jestem pewien ale ze 300mg mogłem zjeść może i więcej bo to 4 dni trwalp 3-Hydroxyphenazepam 1g w 4 dni 4 aco Det 100mg piękny trip ![]() To ostatnie wyskoki moje a bardziej głupota...... |