Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wasze rekordowe dawki! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Wasze rekordowe dawki! (/showthread.php?tid=1119)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Wasze rekordowe dawki! - Pappardelle - 13.08.2024

Łącznie w 16h zjadłem 30 tabletek acodinu, wypiłem 8 piw, wciągnąłem z 3g wladka i spaliłem 2g mj sam z 14 lat temu.
A tak to skromne 10 g 3MMC od ratsów w dobę.

RE: Wasze rekordowe dawki! - Epsiakos - 14.08.2024

A tak dorzucę cos od siebie, a może ktoś zalapie.
Ale tylko na temat stimow, bo wielu z was jak tak czytam recenzje, to dawkę na rozruch jaka wielu tutaj stosuje jest zwyczajnie głupia Podobno kultowa
Każdy kto bierze stimy, powinien minimum po 4 różnych posiedzeniach widzieć jak działają.
A tutaj dalej niektórzy myślą że tolerka działa tak samo jak przy chlorach, i zaczynają od 100-150mg a potem łapią zdziwienie że im głowa paruje, a organizm dostaje w pizdę Podobno kultowa

Akurat przy stymulantach, duże dawki są mało imponujące tak szczerze mówiąc, bo zwyczajnie po dobie, jak ktoś zaczynał właśnie z dawek 100-150mg to w okolicach 24h już zaczyna pukać w dawki rzędu 300-400 (przy średnich sortach).
Sam parę razy się złapałem na tak karygodnej czynności, z pihpem od vendora którego nie ma już.

Nauczcie się brać z głową te stimy, albo wcale.
Nigdy nie rozumiałem, po co niektórzy wala stimy skoro wiedzą że po 4-6h beda siedzieć w szafie z widelcem w ręku, bo słyszeli spod łóżka jak sąsiad wpuścił służby (wstaw swoją ulubioną) i właśnie idą wam zabrać całe ćpanie Podobno kultowa

Ogólnie nie ma się co chwalić największymi dawkami, raczej w kategorię zwyczajnej głupoty żeby nie mówić o marnowaniu

RE: Wasze rekordowe dawki! - Powerpolish - 14.08.2024

(13.08.2024, 14:29)Lifeisbrutal napisał(a): Powerpolish 5g w dobe to nie jest wcale dużo.

Jak walilem weekendowo to robiolo mnie to wtedy jak teraz 10...  
Teraz 5g to od godziny 14 do 22 mogę ojebac i robi mnie to jak miesiąc temu 5g w 24 godz.. tutaj tylko i wyłącznie dłuższą przerwa może trochę pomoc, ogólnie staram się odchodzić od 3cmc, bo zjadam teraz tego tyle że przestałem liczyć, a działanie jest mocno przeciętne i straciłem przyjemność z cpania 3cmc,  dość mocno zatoki dostały po dupie, a śluzówki to nie mam, a jak jest to tak zniszczona ze szkoda gadać. Przez ostatnie dwa miesiące moja najdlusza przerwa to tydzień czasu...

RE: Wasze rekordowe dawki! - Lifeisbrutal - 14.08.2024

Powerpolish No to czas na regenerację, zmiana substancji nic tutaj nie da.

RE: Wasze rekordowe dawki! - LOBO - 14.08.2024

(14.08.2024, 07:51)Powerpolish napisał(a): Jak walilem weekendowo to robiolo mnie to wtedy jak teraz 10...  
Teraz 5g to od godziny 14 do 22 mogę ojebac i robi mnie to jak miesiąc temu 5g w 24 godz.. tutaj tylko i wyłącznie dłuższą przerwa może trochę pomoc, ogólnie staram się odchodzić od 3cmc, bo zjadam teraz tego tyle że przestałem liczyć, a działanie jest mocno przeciętne i straciłem przyjemność z cpania 3cmc,  dość mocno zatoki dostały po dupie, a śluzówki to nie mam, a jak jest to tak zniszczona ze szkoda gadać. Przez ostatnie dwa miesiące moja najdlusza przerwa to tydzień czasu...

No to przerwa w tym przypadku to jest "must have" ale rozumim, ze to nie jest latwe, jak sie jest gleboko uzaleznionym narkomanem...

Co oczywiscie robi ostre pustki w glowie...wiec walcz i zrob przerwe bo pisdanie jakichkolwiek receznji, nie ma najmniejszej racji bytu kolego ;-)

Mysle ze duzo ponad 90% osob z forum...bylo jest i bedzie w takiej sytuacji co Ty...dragi to zdradliwe bezlitosne kochanki...nie bierą jencow, one ich "tylko" zmiatają z planszy Big Grin

RE: Wasze rekordowe dawki! - KoneserTanichWin - 15.08.2024

Rekordowa dawka? jakieś 90mg NEP sniffem w ciągu 3 dnia latania.

No i jakieś 100mg czystego ADB-BUTINACA jebnięte z żarówy (realnie może 1/3 tematu wchłonięta przez płuca) które spowodowało w czasie nieprzytomności halucynacje i wyobrażenia gorsze niż śmierć (poważnie, błagałem w swoim umyśle o śmierć w tamtym momencie bo to było aż tak nie do wytrzymania)

RE: Wasze rekordowe dawki! - smakosz - 16.08.2024

jeszcze zapomniałem dodać że 350 mg alfy pvp

RE: Wasze rekordowe dawki! - Szarlatan - 23.08.2024

350mg alfy to za dużo czapa musiała być mocna

RE: Wasze rekordowe dawki! - Kapustka - 24.08.2024

Prawie 2 gramy cmc w bombce

RE: Wasze rekordowe dawki! - EmStO - 25.08.2024

Ostatnio to pobiłem chyba rekordy Big Grin
3c p nie jestem pewien ale ze 300mg mogłem zjeść może i więcej bo to 4 dni trwalp
3-Hydroxyphenazepam 1g w 4 dni
4 aco Det 100mg piękny trip Smile

To ostatnie wyskoki moje a bardziej głupota......