3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=1172) |
RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - GrzybeQ - 30.01.2024 GrzybeQ się melduję po przerwie. Bedę testował Bandziora za jakiś czas, ale już po fotkach widzę, że będzie petarda RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 31.01.2024 GrzybeQ No tak, zapowiada się ciekawie 😁 Btw, "Ten" grzybek o którym myślę? Ta ukraińska pała zbanowała Cię na tamtym burdelu? Chemiczny z tej strony. Zmieniłem tu nick jak się przeniosłem tu. Pozdro👊 RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - GrzybeQ - 31.01.2024 No to ja. Witam, witam. Nie, ale tam już praktycznie jestem nieaktywny. Widzę, że fajne towarzystwo tu się udziela, więc grzech nie zacząć tu pisać RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 31.01.2024 GrzybeQ miło Cię tu widzieć 😃 Tu jest wolność stary, normalni ludzie. Jest też mnóstwo dobrego ćpania 😎 I kolejna wartosciowa osoba na forum. Pozdro👊 RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 31.01.2024 A co ma kurwa kolor do czego kryształu xD ja nie lubię przezroczystego jak szło podobnego do ice bo słabo na mnie działa. Ale działa. Towar się utlenia i zmienia kolor normalna sprawa RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 02.02.2024 Właśnie dotarła do mnie paka z tym specyfikiem, jak przetestuję to podzielę się wrażeniami. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - GrzybeQ - 02.02.2024 Piękne idealne jasne kamienie. Działanie 10/10 RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Mef123 - 03.02.2024 Dalej jest sort z października? RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - dzik - 03.02.2024 Mi ten Bandit nie za bardzo podchodzi, akurat Pablo z trójek jest dla mnie w sam raz. W Bandycie jest za dużo speeda i to bardzo długo trzymającego, dawkowanie też sprawia problem, bardzo małe szczurki nie działają, z kolei większe nierzadko prowadzą do paranoi oraz zawieszania umysłu, ogłupia po prostu. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - drpepper - 03.02.2024 Bandyta dotarł i w moje ręce. Paka oczywiście doszła szybko i bez problemowo. Kryształ praktycznie bezbarwny, bezwonny. Organoleptycznie bardzo ładnie się prezentował. Na początku poszła próba uczuleniowa 10mg. Po wciągnięciu nie byłem do końca pewny czy to 3cmc bo w ogóle mnie nie szczypało. Odczekałem jakieś 50min i wrzuciłem na wagę 180mg i po skruszeniu do nosa. Wtedy lekko mnie zaszczypało. Poczułem po chwili działanie. Nie nachalny speed, słowotok, chęć do działania. Po przyjęciu jeszcze 250mg na dwa razy w ciągu 1.5h poczułem, że zaciskam zęby. Rzadko mi się to zdarza. Chęci na dorzutki nie są jakoś ogromne. Da się powiedzieć nie. I co najważniejsze. Nie zatyka tak nosa i zatok jak inne sorty metaklefa. Wiadomo, zależy od dawki. Ale przy moich 0.5g na parę h miałem lekki katar. Po przepłukaniu zatok nie było śladu po tym, że coś aplikowałem. Sort w mojej ocenie 7/10 |