Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

RE: NEP - N-Etylonorpentedron - kej9 - 05.09.2024

ja tam se dopalam w lufie Big Grin

RE: NEP - N-Etylonorpentedron - DannyDeVito - 05.09.2024

A ja tak o bym se przypierdolil mikro kreske az mnie z papci wypierdoli.

RE: NEP - N-Etylonorpentedron - Kapustka - 09.09.2024

Polecam ten nepik od escobara zrobiłem kilka nocy na nim bardzo fajna sprawa w ogóle nep to mój przyjaciel

RE: NEP - N-Etylonorpentedron - roccomanfredi - 15.09.2024

Ktoś wie czy odparowany NEP jest rozpuszczalny w wodzie czy nie? Mówiąc dokładniej, chcę zrozumieć, czy jeśli waporyzuję go za pomocą fajki wodnej, a nie zwykłej fajki, część substancji zostanie odfiltrowana z wody, tak jak dzieje się to w przypadku metamfetaminy krystalicznej, czy też składnik aktywny przejdzie w całości, tak jak w przypadku THC w marihuanie. Czy w wodzie pozostają jakieś straty?

NEP; N-etylonorpentedron - horsii - 28.09.2024

[Obrazek: image.png]
NEP; N-etylonorpentedron; alfa-etyloaminopentiofenon, alfa-EAPP, α-etyloamino-walerofenon;
IUPAC: 2-(etyloamino)-1-fenylopentan-1-on

zakładam ogólny wątek dla substancji bo widzę że nie ma, a nie widze sensu wstawiać badań które ostatnio przeglądałem do typowego tematu o produkcie z konketnego sklepu. 

Spierałem sie z kimś, że pentedron wcale nie jest mocniejszy od NEPa (bo nie jest). Oczywiście ekspert z którym dyskutowaem, to w ogóle ćpa od roku 1692 i wie wszystko, twierdził że pentedron jest mocniejszy od nepa, bo penta sie jadło za starych dobrych czasów, a jak wszyscy wiemy za starych dobrych czasów wszystko było lepsze i tak dalej. Otóż nie. 

https://sci-hub.se/10.1016/j.neuropharm.2021.108475

NEP jest 2-3x mocniejszy od pentedronu. Taki dobry, ładny niespierdolony sort, nie taki jak kiedyś predator sprzedawał brązowe z chin (xD) jest spokojnie 3x mocniejszy.

A jak już temat o nepie... ktoś wie gdzie teraz najlepiej zamówić? Podobno kultowa

RE: NEP; N-etylonorpentedron - 777 - 28.09.2024

Mocniejszy czyli pentedronu musisz przystefanić 3X tyle co NEP, żeby osiągnąć taki sam poziom ućpania. Ale nie zmienia to faktu, że obydwie substancje są raczej inne w odczuciach?Smile

RE: NEP; N-etylonorpentedron - Venus - 29.09.2024

(28.09.2024, 17:20)horsii napisał(a): [Obrazek: image.png]
NEP; N-etylonorpentedron; alfa-etyloaminopentiofenon, alfa-EAPP, α-etyloamino-walerofenon;
IUPAC: 2-(etyloamino)-1-fenylopentan-1-on

zakładam ogólny wątek dla substancji bo widzę że nie ma, a nie widze sensu wstawiać badań które ostatnio przeglądałem do typowego tematu o produkcie z konketnego sklepu. 

Spierałem sie z kimś, że pentedron wcale nie jest mocniejszy od NEPa (bo nie jest). Oczywiście ekspert z którym dyskutowaem, to w ogóle ćpa od roku 1692 i wie wszystko, twierdził że pentedron jest mocniejszy od nepa, bo penta sie jadło za starych dobrych czasów, a jak wszyscy wiemy za starych dobrych czasów wszystko było lepsze i tak dalej. Otóż nie. 

https://sci-hub.se/10.1016/j.neuropharm.2021.108475

NEP jest 2-3x mocniejszy od pentedronu. Taki dobry, ładny niespierdolony sort, nie taki jak kiedyś predator sprzedawał brązowe z chin (xD) jest spokojnie 3x mocniejszy.

A jak już temat o nepie... ktoś wie gdzie teraz najlepiej zamówić? Podobno kultowa

Probé varios NEP: el NEP del mono tramposo espacial, el NEP de los clones Fun**, el NEP de Katy, que, por cierto, tiene cabello rubio masculino entre los cristales de NEP.  Podobno kultowa
Y la tienda que finalmente me lleva al paraíso es NEP drsupp*y.n*
No sé de dónde viene esta gente, pero tienen materiales de gran calidad.
Según el laboratorio kykeonalytics, incluso la 2-FDCK que tienen es ketamina real.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - Mglus808 - 02.10.2024

roccomanfredi przeciez thc się nie miesza z wodą, osadza się na szkle jak praktycznie wszystko co palisz, ale to i tak śladowe ilości i mocno zanieczyszczone

RE: NEP - N-etylonorpentedron - roccomanfredi - 02.10.2024

Mglus808 Tak, wiem. Prawdopodobnie nie wyjaśniłem dobrze lub prawdopodobnie z powodu tłumacza. Chciałem zapytać, czy woda odfiltruje NEP z jego aktywnego składnika, jak na przykład dzieje się w przypadku mety.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - ToXic - 06.10.2024

(02.10.2024, 17:06)roccomanfredi napisał(a): Mglus808 Tak, wiem. Prawdopodobnie nie wyjaśniłem dobrze lub prawdopodobnie z powodu tłumacza. Chciałem zapytać, czy woda odfiltruje NEP z jego aktywnego składnika, jak na przykład dzieje się w przypadku mety.

Nep się w chuj dobrze rozpuszcza w wodzie... A śmierdzi potem jeszcze gorzej. Ogólnie jak ty wapujesz nepa przecież tego się palić nie da tak paskudnie smakuje. Zygam na samą myśl o tym... 

Oststnio nawet próbowałem zrobić wolna zasadę z tego i spróbować vapo . Takie samo gówno jak i przed. Produkt kompletnie nie nadaje się do vapo. Freebase robiony dwoma metodami. Z jednej otrzymałem olejek z drugiej osad Smile próbowałem vapowac obydwa. Jeśli już to lepiej robić wersję z osadem i później na sniffa. Ale efekt będzie taki jak w przypadku sortu od Eskobara , czysty i mocny w chuj xd