![]() |
|
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2075) |
RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.04.2025 (25.04.2025, 12:21)moher napisał(a): .................................. moher to wątek o 4CMC
RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - moher - 25.04.2025 Zgadza się, właśnie o nim się rozpisałem. Aczkolwiek po zmiksowaniu z nepem cieżko tego szatana w sobie okiełznać. Turbo tylko dla odważnych. Tam już nie ma samej euforii, tam ogień potępionych. Lepiej mieć toalete w zasięgu RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Szatan69 - 26.04.2025 ![]() Aktualne zdjęcie Ładne same kamienie zero pyłu ziomo mówi że średniaczek. Ja stestuje i coś napisze na majówkę. RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Kapitan - 26.04.2025 Poproszę o jakąś recke bo zamierzam wsiąść to w nagrodzie RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Szatan69 - 26.04.2025 Ziomo nie powiedział odrazu że wypił dzień wcześniej kilkanaście browarów... Ech...Więc opinia zioma na kacu to średniak uzupełniając jego opinie. ale jak na kacu średniak według niego to na trzeźwo było by dobrze 👍😊 RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - ledzeppelin3 - 26.04.2025 Ktoś Ci kazał zmienić opinie ? Włazicie w doope . To całe forum to w ogóle festiwal klakierow wendora RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Szatan69 - 26.04.2025 Nikt nie kazał zmienić opini... Po prostu chłop dopiero później powiedział że wypił 16 piw w ciągu 24 godzin ostatnich. Wiec żeby być rzetelny dopisałem o tym później. Nagród nie brałem w tym roku i nie raz hejtowalem escobara więc nie pisz tu farmazonów że ktoś komuś w dupe wchodzi. Opinia człowieka który przesadził z alko dzień wcześniej to średniak. I tyle Koniec tematu to wątek o substancji a nie o herezjach. RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - doxyou - 26.04.2025 ledzeppelin3 Od kiedy tu jestem, napisałem niejedną negatywną albo sugerującą błąd opinię, kiedy coś było nie tak, albo kiedy sama jakość produktów była gorsza. Nikt nigdy nie kazał, ani nie prosił mnie, żeby cokolwiek zmieniać, albo usuwać. Nigdy nie uświadczyłem też od nikogo pretensji po czymś takim. Wchodząc na forum i widząc u jakiegoś vendora same pozytywne opinię z góry już zakładasz, że są one manipulowane? Pomyślałeś o tym, że vendor może być na tyle rzetelny, że negatywy zdarzają się bardzo sporadycznie? RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - JokerRC - 28.04.2025 Nie mogę zdjęcia wstawić Bryłki żółtawe, mocno piekące, podoba się szczurkom 🙂 RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - JureKiler - 28.04.2025 Szatan69 JokerRC Napiszecie coś więcej o działaniu? Bo leci do mnie a lubię się podniecić w locie jak to mówią bociany. Ogólnie to mnie ludzie wkurwiaja trochę bo jeden woli serotoninowego kanapowca a inni speedujace 3cmc. I załóżmy jak dasz dla gościa 4cmc serotoninowe co wali tylko i wyłącznie 3cmc speedujace to będzie mówić że jest chujowe chociaż temat jest zajebisty dla tego zawsze sam sprawdzam i wyjebane mam w opinie ludzi. 😆 |