Te Myśli ---/ - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Te Myśli ---/ (/showthread.php?tid=2099) |
RE: Te Myśli ---/ - horsii - 07.02.2024 Nie "odpowiada" mi taka postawa, która jest idiotyczna, i mam pełne prawo to skomentować. To jest forum dyskusyjne. Chcesz mi powiedzieć że obrazek nie ma takiego wydźwięku? "Widać jak z góry laski oceniasz" - nie próbuj mnie oczerniać przez sugerowanie tego czy tamtego bo ci takie gierki ze mną nie wyjdą. Może z yalaskiem to daje radę. Jak tak mocno szanujesz kobiety (mogłoby się zdawać że bardziej ode mnie!!!!) to nie pisałbyś o nich "laski" jak dzieciak z gimnazjum myślący o nich tylko w jednym, wiadomym wymiarze. Nie oceniam z góry kobiet, oceniam z góry kobiety zdradzające partnerów, które w wielu przypadkach w takie sposoby próbują racjonalizować i usprawiedliwiać to co zrobily - "chwila slabosci" i podobne głupie gadki. I moja ocena tego jest jak najbardziej słuszna, takie coś jest piętnowane w zdrowym społeczeństwie. A że jest to zachowanie często spotykane, a w ostatnich latach promowane przez masowe media, a już w ogóle męczone przez czasopisma, portale skierowane do kobiet itd. i nie da się tego ukryć, no cóż - znak czasów. To, że coś jest powszechne nie znaczy że jest normalne. Szkoda że sie do reszty mojej wypowiedzi nie odniosłeś. Więc uważasz, że jest to zdrowa i racjonalna postawa? Nawet nie w kontekście zdrady w związkach - ogólnie, w stosunku do praktycznie wszystkiego. Uważasz, że takie postępowanie jest rozsądne? Wysil się trochę na argumentacje debilizmów które powielasz, chyba w to wierzysz więc myślę, że powinieneś być w stanie. Albo albo po prostu jak człowiek przyznaj się, że wrzucasz głupoty. "Mądrości" tego typu nie dość że są pustymi frazesami, to jeszcze w najlepszym wypadku nawet nie brzmią dobrze, a w najgorszym są szkodliwe. RE: Te Myśli ---/ - Lifeisbrutal - 07.02.2024 Nie będę się z niczego tłumaczył , myśl sobie co chcesz. Tobie nie pasuje okej w porządku masz prawo mieć inne zdanie na ten temat zresztą jak każdy inny. I tak to zostawie. RE: Te Myśli ---/ - horsii - 07.02.2024 Oczywiscie że nie musisz, nie spodziewałem się że to zrobisz bo wiemy wszyscy że nie bylbyś w stanie obronić tego co głosisz - ale na twoją obronę ciężko, żeby ktokolwiek był w stanie to zrobić przekonująco. Ja wiem o tym, nic nie musisz, jasne. I już nie zgrywaj takiego obiektywnego i otwartego na inne opinie pisząc "masz prawo mieć inną opinię". Ja wiem o tym i nie trzeba mi przypomiać.. Jak już, to ja powinienem to tobie powiedzie o czym najlepiej świadczy to że to ty w poprzednim poście implikowałeś że mam jakieś dziwne nieuzasadnione uprzedzenia co do wszystkich kobiet, bo wyraziłem opinię bardzo odmienną od twojej, która swoją drogą niewątpliwie jest zwyczajnie głupia i to nawet nie powinno być kwestią dyskusyjną bo jest to fakt i przyzna to każdy przytomny człowiek. Tak cię rozsierdziła moja opinia że poskutkowało to tym że nie zrobileś nic aby obronić swoją stronę argumentu i pokazać że obiektywnie masz rację i to ja sie mylę, tylko przeszedłeś wprost do ataku na moją osobe przez wcześniej wspomniane implikacje i nie odniosłeś się w rzeczywistości do niczego o czym pisalem Wykopałeś sobie rów a teraz próbujesz wywinąć się ze wskoczenia do niego bo "nie musisz sie tłumaczyć". Staniesz twarzą w twarz z bzdurą, którą wytoczyłeś sam przeciwko sobie, czy uciekniesz z podkulonym ogonem? RE: Te Myśli ---/ - Lifeisbrutal - 07.02.2024 Ale się przyjebałeś kurwa jak tak cię to boli to zaraz napisze do Mańka lub Benia żeby usunęli. Jprdl co byś chciał usłyszeć " że to głupota"? Luz kurwa może nie do końca trafione słowa, ale niektórzy zrozumieją o co mi chodziło być może powinno być inaczej sformułowane żeby miało zasady i moralność tak jak piszesz. To chciałeś usłyszeć? No to usłyszałeś. I skończ już skoro masz co chciałeś. RE: Te Myśli ---/ - horsii - 07.02.2024 Mnie nic nie boli, to ciebie teraz boli - stopa w ktorą sam się postrzelileś. "Powinny być zasady i moralność" - to brzmi jak zupełne przeciwieństwo, a nie coś jakoś tam podobnego, inaczej sformułowane. "postępuj według zasad oraz tego co uważasz że jest słuszne" = "rób wszystko co chcesz bez względu na cokolwiek i nie żałuj jeśli tylko sprawi to że poczujesz się lepiej". Według ciebie to to samo. Właśnie to napisaleś. Nie trzeba usuwac zadnego postu, wręcz przeciwnie chcialbym żeby to zostało jak jest - niech sobie inni popatrzą. Ja na twoim miejscu bym starał się dostrzec jednak w tym drobnym upokorzeniu pewien pozytyw - zbłaźniłeś się tylko na forum internetowym o dopkach, miejmy nadzieję że nie zrobisz podobnej rzeczy będąc w towarzystwie znajomych czy rodziny, to dopiero byłaby kompromitacja. Pozdrawiam i życzę pysznego klefusia, i nie dąsaj się tak. RE: Te Myśli ---/ - LOBO - 07.02.2024 Dorotea de Spirito, to ta slynna filozof z kraju Unga-bunga..pra pra wnuczka Arystotelesa... Najlepsze sa te dziunie, z tipsami z disneyowskich bajek. Robiace selfiaczka, w skromniutkim anturażu, w egzotyczniej scenerii, palmy basen ocean. I podpis... Cos w stylu - w zyciu, mozesz isc w przod, tyl i na boki.. I milion pincset hashtagow... Coach zycia, samorozwoj, duchowosc, psychologia i wielkie kutafony...prowadze zapisy na sesje od 3500zl... RE: Te Myśli ---/ - ZmiataZplanszy - 16.04.2024 RE: Te Myśli ---/ - kej9 - 16.04.2024 Dorotea de Spirito chyba musi odstawic ten lewy spirytus bo pierdoli bzdury jak malo ktory RE: Te Myśli ---/ - ZmiataZplanszy - 17.04.2024 "jak będzie tak będzie " RE: Te Myśli ---/ - ZmiataZplanszy - 02.05.2024 |