![]() |
|
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106) |
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Szatan69 - 20.09.2025 Ciężko określić bo dużo nie zjadłem. Jak jest dużo kofeiny to przeważnie puls mi wypierdala dostaje refluksu żołądka i sraczki tu tego nie było ale mało spróbowałem. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 20.09.2025 Chlopaji jakiś czas temu mieli skądś fetę od higha i straszna lipa. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Szatan69 - 20.09.2025 Po weekendzie zdam relacje szczorow które to dostały. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Szatan69 - 20.09.2025 Dobra podszedłem do testów tego towaru bo nie chciało mi się nic na mieście motać . Amfetamina dry z sklepu High-Life.market 174-176cm wzrostu 63-65kg Miesiąc przerwy od cmc i mdma. Tolerka : Ostatnio Cmc, mmc lub mdma walone było nie częściej jak raz na miesiąc albo 2 różnie to bywa. Fete przez ostatnie 4-6 lat waliłem może z 2 razy do roku. Pomimo wielu delegacji po miastach w Polsce ciężko znaleźć dobre futro na mieście i w necie. 50 mg uczuleniowka + pół piwa. Nic prawie nie czuć. Za 15 min 150 mg+ 2 drugie pół piwa. Coś smyrneło. po następnych około 20 min Dobiłem 200mg fety. Coś czuć ale dupy nie urywa. Poczekałem kilkanaście minut. Nie wiem dokładnie ile minęło czasu ale sypie 300mg i później następne 300mg W sumie w ciągu 1.5 - 2.5godzin zjadłem gram. Towar coś kopnął bo i na czacie byłem aktywny i miałem chęć rozmowy. Do tego lekko pobudzony no ale dupy nie urywa średniak. Nie znam się jak to się nazywa ale nie było tego amfetaminowego rushu, kopa czy jak to tam ująć. . Po gramie w 2-3godziny oczy nie są wyjebane w orbitę. Nie spociłem się zbytnio. I byłem palić papierosa 3 razy co jest dziwne i nie spotykane. Bo po dobrej fecie czy tam innym krysztale odchodzi mi chęć palenia fajek na 3-5 dni. Już po pierwszej aplikacji dobrego towaru... Jedyny plus to że nie dostałem refluksu żołądka ani sraczki i ciśnienia nie wyjebało w orbitę. To może znaczyć że nie ma tam najebanej kofeiny pod korek albo jakiś leków na podwyższenie ciśnienia. Bo od kofeiny czy innego dosypu mam różne skutki uboczne tu tego nie dostrzegłem. Temat 5.5 /10 Cena 7/10 Sory panowie ale dla kogoś kto kiedys robił dobra fetę i nawet teraz nie ma tolerki na fetę. To stwierdzi że średniak . Nie obrażajcie się na mnie ale inni też piszą że takie sobie. Jak jest popyt to spoko. Ale weźcie pod uwagę poszukania czegoś mocniejszego ![]() Jutro będę miał opinie 2 osób co walą fetę na codzień. a żeby móc coś ocenić albo polecić czy doradzić wezmę w ciągu najblizych kilku dni amfetaminę pastę do porównania na 3 szczurach. ![]() Tyle zostało z dychy. Ja 1 g I 2 szczorow po 2g na lep zjedzone.
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 24.09.2025 Siemka, dostalem w samplu amfe, trochę z NEP pomieszalem. 2 godziny odczekalem po NEP i zażylem i czulem że w podobny sposób na mnie dziala. Libido UP, chęć dzialania UP, nie bylo tylko takiej nachalnej stymulacji i milion myśli na raz. Czuć lekko benzyną i jak to rozkruszylem to caly pokoj trochę walil. Ja mialem przyjemność spróbować wersji suchej, ale i tak uważam, że warto poczekać z 2 min po skruszeniu aby lepiej zaaplikować do nosa. jak wziąlem od razu troche cięzko się ją wtedy wciągalo, tak to wszystko git, dobra amfa i tyle. Ktoś chce coś zrobić po tym kreatywnego to to zrobi, a jak glupoty to również xD RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - johnnowak - 26.09.2025 Witam... Może to moje subiektywne odczucie,ale od 20 lat mam bardzo częste kontakty z ww. specyfikiem, można powiedzieć, że ciężko mi wstać bez niego, uważam, że to naprawdę bardzo dobry materiał...jak na amfetaminę.Moze rzeczywiście jest to jakiś mix,jak twierdzą niektórzy,ale czystość mogliby ocenić tylko producenci.Konczac...jak dla mnie 9,5/10 tylko dla tego, że było mi dane spróbować w przeszłości materiału wprost z linii produkcyjnej 😉...tyle ode mnie.. Zajebistego weekendu dla wszystkich forumowiczów....p s. Kontakt z vendorem i szybkość wysyłki pierwsza klasa.... pozdrawiam John 😉 RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - laro - 24.10.2025 Dla koneserów poczucia pełnej mocy raczej się nie nada. Podbija przyjemny stan, libido też idzie w górę, trochę daje przyśpieszenia, ale nie za dużo, oczy nie wiele zmienione. Feta wersja Light, tak bym ją określił, ale za tą cenę jest OK.
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 24.10.2025 Wersja light? ta feta to porażka, ledwo klepie, lepiej dopłacić i wziąć coś normalnego.
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - dzony - 25.10.2025 a pasta ? też taka słaba ? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Sebentis - 25.10.2025 Czemu to robią takie słabe? Może wypowie się jakis przedstawiciel handlowy? To jakiś zabieg celowy czy problemy przy produkcji? Podobno synteza tego produktu nie należy do najtrudniejszych? Problem z półproduktami? |