![]() |
|
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901) |
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 20.11.2025 Olan Było to gdzieś zapowiadane (i umknęła mi ta nowina), czy są to pytania z tezą? RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Blade12 - 20.11.2025 Buch by się przydał albo Piko
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 20.11.2025 Wszystko pewnie przyjdzie z czasem, asortyment już jest bardzo duży RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Forsik1910 - 20.11.2025 buh buh buh buh , buszek okruszek co sie nie stanie pewnie. RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - smakosz - 20.11.2025 buch faktycznie by sie przydał na umilenie czasu na zwale Konrad Curze escobar nic takiego nie ogłaszał, więc to pytania z tezą. Nie wiem po chuj komu ten pentedron skoro nep jest lepszy i mocniejszy?
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 21.11.2025 smakosz Może jakiś sentyment do czasów legala? Co do bucha, ewidentnie Esco ma infrastrukturę pod kryształki (+ pixy) i strzelam, że przechowywanie zioła i kontakty do sprawdzonych dystrybutorów wymagają jakiejś inwestycji i lekkiego przebranżowienia. W teorii specjalizacja jest bardziej opłacalna i zbiera klientów o pewnym profilu do jego sklepu. Oczywiście, są to dość teoretyczne rozważania (bez dużej znajomości tego typu "działalności gospodarczej"), ale strzelam, że jakieś procesy rządzące zwykłymi biznesami przekłądają sie na nielegal. RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 22.11.2025 a może zioło jest łatwiejsze w namierzeniu niż kryształ? zazwyczaj pieski są szkolone do wonchania zioła/haszu i typowych narkotyków typu koks / amfa / meta to czym handluje Patron może być spowodowane właśnie BHP... ale to tylko teoria
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 22.11.2025 DarkSonia W Polsce na 95% uczy się psiarnię psiarni rozpoznawać drony i chlory - koniec końców uliczny "kryształ" jest jednym z najbardziej wszechobecnych dragów. Praktycznie każdy vendor z jakim miałem styczność, ma jakąś formę tego produktu (opróćz bardziej niszowych specjalizujących się tylko w ziole / grzybach). RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - smakosz - 22.11.2025 a skąd masz takie przypuszczenia, że szkolą do wykrywania chlorów? Masz jakieś konkretne info z konkretnego źródła czy to jedynie twoje przypuszczenia? Bo szczerze to pierwsze słysze o tym. Wracając do tematu benzo by sie przydało u mr esco RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 23.11.2025 smakosz Są to moje przypuszczenia (oparte na chłopskim rozumie powszechności tych dragów) - jutro jeżeli mi nie wypadnie to z pamięci to spróbuję znaleźć na ten temat jakieś informacje. |