![]() |
|
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon (/showthread.php?tid=68) |
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Konrad Curze - 23.08.2025 To brzmi bardzo kusząco... a za niedługo ma zagościć w ofercie cnego Escobara - będzie testwoane. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 23.08.2025 Esco zwykle obietnic dotrzymuje... jak będzie to co przypadkiem dostałam niedawno... będzie HIT
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - smakosz - 24.08.2025 (23.08.2025, 22:46)DarkSonia napisał(a): 3MMC...to taki Mef...na sterydach... dłużej 3ma ... i mocniej wali po sercu mef na sterydach ale bardziej wyważony jeśli chodzi o stosunek eufo / speed RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - EmStO - 24.08.2025 Stara dobra trójka dajcie ją na salony!!! Czasu 2k14 RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 29.08.2025 (24.08.2025, 21:35)smakosz napisał(a): mef na sterydach ale bardziej wyważony jeśli chodzi o stosunek eufo / speed To już kwestia kto co lubi... z pewnością jeśli chodzi o mnie to parcie na dorzute jest większe niż w przyoadku 4MMC, no i po grubych dawkach nie jebniesz w fotel tylko zaczniesz zwiedzać świat ( tzn chodzić po ścianach i robić wszystko byle nie stać w miejscu ) ogólnie MEF wiele wybacza jak sobie grubiej smyrniesz, w przypadku 3MMC no trzeba deczko uważać. Ale ta kwestia dla wielu właśnie jest atutem... RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - EmStO - 29.08.2025 Bywały sorty bardziej euforycznie jak i speedujace jak mnie pamięć nie myli. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Epsiakos - 29.08.2025 (29.08.2025, 01:45)DarkSonia napisał(a): To już kwestia kto co lubi... z pewnością jeśli chodzi o mnie to parcie na dorzute jest większe niż w przyoadku 4MMC, no i po grubych dawkach nie jebniesz w fotel tylko zaczniesz zwiedzać świat ( tzn chodzić po ścianach i robić wszystko byle nie stać w miejscu ) ogólnie MEF wiele wybacza jak sobie grubiej smyrniesz, w przypadku 3MMC no trzeba deczko uważać. Ale ta kwestia dla wielu właśnie jest atutem... Ale teraz to bzdury gadasz wiesz o tym ? To jakbyś powiedziała że 3cmc jakza dużo jebniesz to cię powiezie, a jakby nie patrzeć obie substancje są sobie bardzo bliskie
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 29.08.2025 Epsiakos To, że 3CMC jest bliskie z 3MMC to się zgodzę, mają subtelne różnice zwłaszcza w określeniu jakości bomby zresztą wiele razy wspominałam to w recenzjach 3CMC gdzie określałam fazę po 3CMC jako taką mechaniczną, dość nachalną, gdzie przy 3MMC jest delikatna, subtelna i powoli się budująca euforia, której ładnie przygrywa wspomniana stymulacja. Tu akurat porównałam działanie 4MMC vs 3MMC gdzie 3jka wykazuje większą stymulację niż Mefedron. Przy większych dawkach no czuć tę noradrenalinkę na tyle, że można się przestraszyć jak się swojej dawki nie zna - ja bardzo szybko zapoznałam się z mocą trójki, kiedy zaczęłam ladować ją jak Mefedron co szybko okazało się błędem po prostu i właśnie o tym wspomniałam. Pamiętam akcję, nie tak dawno zresztą można to przeczytać w mojej recenzji 3CMC, gdzie sobie wzięłam trochę za dużo do garnuszka i jedyne co miałam z fazy to to, że łaziłam jak głupia po pokoju modląć się by mi bomba zeszła tam poleciało bodajże 200mg sniffem i po bodajże 20 czy 30 min oral 250mg. No nie wiem, gdzie ja tu bzdury piszę, zwł że opisuje po prostu moje doświadczenia z tymi substancjami, które po prostu przeżyłam. Ja wiem, że jak słyszysz stymulacja to myślisz, że atakuję tu Nep-a czy nei daj boże Hexen-a - nic z tych rzeczy to zupełnie inna klasa stymulacji ale można się przestraszyć, zwł. jak się w przypadku obu 3jek CMC czy MMC nie pozna swojej dawki, ja poznałam bardzo szybko mój próg, gdzie jak w przypadku Mefedronu mam dla przykładu 250 bardzo lajtowo, tak dla 3MMC/3CMC 250mg to już dla mnie jest dość grubo. ..i tyle. po prostu przy trójce trzeba bardziej uważać z dawkami niż przy Mefie. pozdruFFka
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Epsiakos - 29.08.2025 Jak trzeba bardziej uważać ? XD no co ty za brednie tutaj wypisujesz XD RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 29.08.2025 Epsiakos po raz kolejny piszesz o jakiś bzdurach czy bredniach nie rozumiem skąd takie wnioski? jeśli kiedykolwiek korzystałeś z usług 3MMC oraz z 4MMC to wiesz doskonale, że obie substancje stanowi pewna różnica a mianowicie poziom stymulacji. Już wspomniałam to nie jest petarda jaka jest po stymulantach typu Nep czy Hexen ... ale ją czuć. Przy odpowiedniej dawce 3MMC ( czy nawet 3CMC o której wspomniałeś ) jest po prostu ostra pizda no bo jak to okreslić. Ja to określam w moim mniemaniu "ostra pizda" w stosunku do 4MMC gdzie jest ta "pizda" kanapowa, a w przypadku 3CMC/3MMC przy pewnej dawce serce potrafi tak nakurwiać, że jedyne co chcesz to żeby ta bomba po prostu zeszła. Wiem, że jesteś fanem mocniejszych zabawek i takie moje spostrzeżenia mogą Cię dziwić. Ale jak ktoś pyta o różnicę 3MMC względem 4MMC no to mu ja podaję, bo takie mam z tymi substancjami doświadczenie. W przypadku Mefedronu tego efektu nie ma, a przynajmniej ja takiego nie uświadczam, zazwyczaj przy mocniejszej dawce sobie po prostu usiądę. nic więcej w tym przekazie nie ma. ps. Nawet wiem poniekąd skąd taka reakcja, i domyślać się mogę, że Ciebie - fana mocnych rzeczy - taki strzał 300 czy nawet 400mg 3MMC dałby po prostu pewnego rodzaju satysfakcję i dobry stan ( patrząc po tym jak opisujesz swoje przygody z Nep-em czy Hex-em - czyli bardzo mocnymi stymulantami) ... mnie dawka 300mg 3MMC zmiotła by, a dawki powyżej tej granicy były by dla mnie serio bardzo nieprzyjemne. Zresztą przekonałam się o tym już nie raz - i właśnie po to o tym tu wspominam, aby osoby które nie są wprawione w mocne stimy uważały, bo 3MMC to nie Mefedron który wybacza wiele z dawkami. |