![]() |
|
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? (/showthread.php?tid=79) |
RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - EmStO - 26.10.2025 Z tym wychodzeniem na testach to różnie to bywa . RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - johnmimic67 - 26.10.2025 Czy to nie jest przypadkiem tak że na przykład takie ketony na przeciętnych testach wychodzą jako amfa na przykład? RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - EmStO - 26.10.2025 Mi kiedyś po jakiejś maczance wyszło na multitest THC RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - horsii - 26.10.2025 johnmimic67 pochodne metkatynonu (cmc, mmc, emc itd) lubią wychodzić jako metamfetamina, bo są jej pochodnymi. RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Piotrek8924 - 26.10.2025 Ja jak byłem na sorze po przepaleniu nic nie wykryli a zażywałem 3cmc i AB-BUTINACA, test wykazał jedynie benzodiazepiny. RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Fidel - 26.10.2025 Ja się ściągnąłem do research chemikals kiedy zacząłem dopalacze palić kiedy były te maczanki legalne wtedy. Wtedy bardzo się w to wkręciłem no bo palenie nie dawało mi tego samego kopa jak miałbym zapalić marihuanę i miałbym zapalić na przykład całą lufkę i ona nie da mi tego że jak spalę całą lufkę to mnie odetnie. Ja dopalacza mogę spalić sobie pol lufki i wtedy mam tak jak po lufce zioła A jak zapalę sobie całą to mnie wtedy odcina i wtedy mam kontrolę nad tym i nikt mi nie powie że nie ma kontroli kontroli nie ma tylko po prostu jak zacznie lecieć w wiadro No i tak się stało że RC było dla mnie już wtedy lepsze od amfy porównam tu ALFE I AMFE, wiem że nie ma czego porównywać ale ja porównam, po prostu dla mnie na równi wiadomo że jest inna faza ale jest na równi w miarę jeśli chodzi o podobieństwo no i jakbym miał to przyrównać po prostu lepsza faza po RC CZASAMI WRACAM DO SUBTELNEJSZYCYCH, to zależy wszystko RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - EmStO - 26.10.2025 Benzo ? RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Czeslawo - 26.10.2025 (21.09.2025, 08:33)Klefedron12345 napisał(a): W 2018 roku zaopatrywałem się u kosmicznego dostawcy (istnieje do dzisiaj) Wtedy królowało 3cmc 4cmc hexen nep alfa pihp i nieco mniej mdphp. A wsród konkurencji tego sklepu był Kolekcjoner, Pasjonat, Dark-Chem (niestety krótko działali) Oj, było, było, a jak jest teraz ? Nigdy nie wiadomo (mówię ogólnie, jeśli chodzi o clearnet), kto to farbowany lis, a kto kameleon.
RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Piotrek8924 - 27.10.2025 (26.10.2025, 20:11)EmStO napisał(a): Benzo ? Benzodiazepiny. RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Zaca - 29.11.2025 Wybór prosty stawiam na dobre i czyste sorty inni mają mniej słodyczy wali mnie to kto ma więcej bo daje się mniej więcej po równo |