Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Amfetamina - Dead Nightmares - 04.08.2025

DannyDeVito 

metylofenidat donosowo porownalbym bardziej do koksu niz fety, ale jeszcze czesciej trzeba go dociagac, peak to tak max 10 minut przez co juz mamy mocny potencjal uzalezniajacy

w dzialaniu jest zajebisty, tylko trzeba uwazac zeby nie przesadzic, bo o to latwo

RE: Amfetamina - Czeslawo - 04.08.2025

(03.08.2025, 23:41)DannyDeVito napisał(a): Siemka wszyscy Bracia i Siostry. Wlada poszukuje, taki, ze nawet o dorzudce sie nie pomysli przez kilka h. Osatatnio 2x to co mialem od dilla to jakas tragedia.

Zeby nie robic smiecia na forum wysle mi ktos namiar na jakiegos spawdzonego sprzedawce z DN na priv.

BTW, kto walil metylofenidat i moze to porownac do amph? Myslalem o tym, zeby go kupic i funkcjonalnie wykorzystac ale to nie wyjdzie w moim przypadku a dorzucanie tylko podono rozdraznia i jest ogolnie hujnia.

Metylofenidat sniffem działa krócej, niż amfetamina.
Daje działanie bardziej „robotyczne” – do pracy – szczególnie umysłowej.

Działa na libido, ale nie ma się takiego parcia na seks, a jeżeli wystąpi, to uzyskanie wzwodu nie jest tak trudne jak przy fecie. Wink

RE: Amfetamina - włodzimierz - 20.08.2025

Czeslawo 

ja to nigdy nie rozumiałem amfy sniffem - imo jeśli jest dobra jakościowo to oral jest świetnym przeżyciem

RE: Amfetamina - Konrad Curze - 22.08.2025

włodzimierz

To czemu nie obydwa równocześnie? Z 4-MMC daje to świetne efekty (i nie trzeba czekać na wjazd bombki), zatem zdziwiłbym się gdyby w przypadku fety miałoby być gorzej.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 21.09.2025

Feta była w latach 90-00
Teraz to jakieś namiastki amfy. Nawet nie.
Zreszta kiedys 100mg i 8h równej pizdy  
200mg to już był extreme.

Teraz potrafię 2,5g na raz walnąć i jest hmmmm jak jest 😂
4-5h i schodzi. Lolek, dwa piwa i spać 

Kiedys po litra ex mogłeś wypić, jarać do rana 20g ,zioła a feta i tak na pierwszym planie dalej..

Kto takie sorry pamięta to pozdro bo kurwa to cię zamieniało w nieśmiertelną bestie.
A te siarczany to chuja rozbić można. Waslisz pasy 500mg co godzinę.kurwa na 5g w noc zrobiłem i było tak.nijak..nie ma tej magii i Pazura! Za.to jest potulny kotek.

Nie rozumiem dlaczego kurwa nikt nie zrobi na BMK????
Cenę daj i 200 za 5 ale.to starczy na cały tydzień 

nie.kumam tego 

Nie ilość Ale jakośc..skoro jakis Vendor trzepie nie małe siano z RC.bo są to miliony złotych.
To mógłby wyjść na przeciw swoim konsumentom i zrobić dla nich rarytas. Amfetamina 2000 BMK ile %? Nie wiem. Jak najwięcej. Jakby miała te 70% to jprdl.
Ale wiem że latały mocniejsze w tamtych czasach 80% spokojnie.
Jak 80-100mg tak robiło że to szok.. człowiek biegał nie chodził, myślał szybciej niż mówił, chciał byc w 10 miejscach na raz ale tak się nie da Hej więc odwiedzało się te 10 miejsc po kolei. Nie zapomnę tych czasów 💥

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 29.11.2025

nie chce robic reklamy i nie chce sie powtarzac ludzie siarczan amfetaminy jest na cebulce,czysta baba do wyboru do koloru mix z koff albo czysta.

RE: Amfetamina - smakosz - 29.11.2025

to prawda, że na cebulce można dorwać dobrą fryture i jest spory wybór

RE: Amfetamina - Blade12 - 29.11.2025

Też widziałem na cebuli fetę  paste  lub w grudach tam jest tego pełno

RE: Amfetamina - agarthaistnieje - 01.12.2025

osobiscie sam raz sprobowalem i raczej nie wroce, ani nie dziala to euforycznie tylko daje jak na moje przynajmniej efekt pobudzenia, jakbym sobie kwasek cytrynowy prz*****l myslac ze to mewka i poczul efekt placebo. Nie polecam, high risk small reward.

RE: Amfetamina - Fidel - 01.12.2025

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcS8IGIg_mErwLAL1lTrLdH...A&usqp=CAU]
🎖️ Mr.intruX-
City· Infernoida

Kod:
» Opowiem tutaj trochę o swoich ekscesach na dobrej amfetaminie która dostałem :D

› Witam państwa :-)
Otrzymałem trochę tego i owego specyfiku amfe i palenie, dodatkowo odebrałem w ten czas paczkę klonów 0.5mg i sedam 6mg i miałem wódeczkę oraz browarki.

[Obrazek: b17e64e99cf63c114a99e6cc85c59bcf.jpg]

·Tabletki:
W ciągu 5 godzin zjadłem 3 clony, 2-3 bromki i piwo, w odstępie czasowym tych 5h.

[Obrazek: a0516a1f36d3bd6cff1ed9c8c69630e2.jpg]
Zrobione na początek jakoś 100-125mg amfy, temat suchy ale nie do końca koloru lekko różowego.
Sniff u mnie jak zawsze w prawa dziurkę, wolę zajebac 1 i katar na jednej zawsze - a nie na obu więc wale w jedną Big Grin
 Ciekawostka taka.

Po gardle poszło ciepło aż jak przyszło do spływa 
Łezka w oku się zakręciła ale nie wiem czy to z powodu że dawno tak dobrej fety nie jadłem , czy wiadomo hahah Skengmen 

▫️Czas ładowania: 
Po jakiś 30 minutach zaczęło się ładować, w międzyczasie były pite piwka 
Razem 2, żuberki bardziej dla smaku bo upić się to nie sztuka ;-) kulturalnie po 12:00 to już nawet trzeba.

•  
  • Ręce trochę szybsze, reakcje lepsze 
  • Serducho też zaczęło mnie kopiować :do biło dość mocno - ale nie jakoś źle, zawsze po stimach wiadomym to jest 

Wleciala następnie muzyczka i przerabianie okablowania 🔌 żeby można było przed zmierzchem podłączyć chociaż 💡 w szopie. A na dodatek temperatura ▪️żeby nie ten piecyk to umar by Skengmen

każdy obraz jak fragment czegoś innego, wzrok obserwuje symbolikę i doszukuje się sensu

Tak dłużej nie mogłem siedzieć, więc te okablowanie jak wiadomo infus elektryk wysokich napięćxd
to zrobiłem lampkę
Później zaczęło się sprzątanie +45min jakoś minelo, feta działała dalej super - Skengmen  ale chęć przyjebania kolejnej lagi i do tego
  • 3 clonazepam 500mcg
  • 4 bromek 6mg
  • 1 pregabalina 150mg
  • 7 flegamin na podbicie czy coś xd

No cóż moze i lubię mixy ale jak już jeblem drinka z tej wódeczki to było koniec ze mną, gleba za glebą
- w pewnym momencie się zastanawialem czy lepiej już nie wstawać i leżeć Podobno kultowa

Był też piecyk:
[Obrazek: 8c91f09cef988b9a38d1829bc1d1e06e.jpg]
Jego to chyba nie mogło tutaj zabraknąć :W
  • . Zima idzie a piecyk jeszcze jest niestety wystrzelił po raz kolejny i to już teraz przypadkiem opowiadałem o tym ale to już nieważne Big Grino

Następnie przeniosłem się do domu no i już po posprzątaniu wszystkiego już miałem takie nudy a patrzę o mysz się złapała 🐀
na lepa
więc długo nie myśląc postanowiłem porobić z nią eksperymenty Big Grin

Dostała bucha zioła, czytałem jej strzykawką do jej otworu gębowego oczywiście wszystko wyliczyłem 
No masę ciała 
Mam wagę ją złożyłem także spokojnie obrońcy zwierząt 

Mysza otrzymała pizdę życia. 
Zostawiam niżej też filmik ale proszę nie sugerować się że ona dziwnie wygląda po prostu raz wodą się oblała ale ona była związana taśmą i po prostu przyklejona tylko do lepa Big Grin
Brzuchem.

Kod:
Później mysz została odklejona i wypuszczona w bezpiecznych warunkach do lasu. Oczywiście zadbałem o jej bezpieczeństwo i przenocowałem w ciepłym do czasu aż będzie mogła sama opuścić i zejdzie jej alkohol chlorprotiksen oraz amfetamina.

• Filmik to jest bardziej wizualizacja mojego stanu w tamtym momencie ale ma kilka takich ukrytych smaczków także

Pozdrawiam
Fidel na zwale Skengmen