![]() |
NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166) |
RE: NEP - N-etylonorpentedron - roccomanfredi - 06.10.2024 @"Joe" Kiedy mówisz, że freebase nie nadaje się do wapowania, czy masz na myśli, że nadal nadaje się do palenia? Czy możesz powiedzieć mi więcej o tych dwóch metodach? Czym się różnią? RE: NEP - N-etylonorpentedron - ToXic - 06.10.2024 Ogólnie NEP nie nadaje się do vapowania, czy to w postaci kryształu czy to w postaci freebase. Paskudne to w smaku i słabo działa, do tego dochodzi fakt że jeśli próbujemu to vapować w postaci soli to są niestety duże straty. Kompletnie nieoplacalny interes ![]() ![]() Tak na szybko o wolnej zasadzie to moge Ci powiedzieć tyle że możesz osiągnąć produkt końcowy w postaci smierdzącej oleistej mazi ( jeśli robisz to metoda tak jak przy np a-pihp czy innej alfy) a możesz też osiągnąc produkt końcowy w postaci osadu który jak wyschnie to jest znowu prochem ![]() Jeśli chcesz jeszcze więcej szczegółów mogę ci opisac szczegółowo sposob wykonania ktory przeprowadziłem. RE: NEP - N-etylonorpentedron - kej9 - 06.10.2024 (06.10.2024, 10:58)Joe napisał(a): Ogólnie NEP nie nadaje się do vapowania, czy to w postaci kryształu czy to w postaci freebase. Paskudne to w smaku i słabo działa, do tego dochodzi fakt że jeśli próbujemu to vapować w postaci soli to są niestety duże straty. Kompletnie nieoplacalny interes pierdolisz jak potluczony ![]() RE: NEP - N-etylonorpentedron - roccomanfredi - 06.10.2024 @"Joe" Bardzo chciałbym dowiedzieć się więcej. Właściwie nie rozumiem, dlaczego nie znalazłem nic o freebasing na forum. RE: NEP - N-etylonorpentedron - Sniffiarz97 - 06.10.2024 Gdzie teraz po NEP? RE: NEP - N-etylonorpentedron - voice.of.voiceless - 06.10.2024 Sniffiarz97 freshchems, chemcloud, professor RE: NEP - N-etylonorpentedron - Chochlik - 07.10.2024 Jprdl, dopiero teraz popatrzyłem na interakcje xD ![]() I pamiętam, że jak brałem pierwszy raz to było spoko, ale nie byłem jeszcze wtedy na SSRI/SNRI xD Teraz mnie zawsze kłuje w klacie xD Wiecie może, ile przerwy trzeba zrobić żeby NEP zadziałał prawidłowo? RE: NEP - N-etylonorpentedron - horsii - 07.10.2024 Od snri/ssri? Zalezy jakie brałeś, jakie dawki i jak dlugo. Zwykle kilka tygodni powinno zalatwic sprawe na 100 % niewazne jak dlugo brales. RE: NEP - N-etylonorpentedron - Mglus808 - 07.10.2024 Najlepiej dawki jak najmniejsze i też nie dorzucać ciągle, lepiej częściej mniej niż raz a dużo ![]() RE: NEP - N-etylonorpentedron - voice.of.voiceless - 07.10.2024 Chochlik teoretycznie potrzeba 8 okresów półtrwania do wyeliminowania cząsteczki z organizmu, jak coś ma okres półtrwania 24h, to potrzeba 8 dób przynajmniej tak to działa w rozpadach pierwiastków promieniotwórczych, eliminacja w organizmie ludzkim jest zależna jeszcze od kilku czynników jak dawki, właściwości fizykochemiczne, czy wiek i stan zdrowia (wątroby, nerek), dlatego ja zawsze dodaję 1-2 tygodni do tych ośmiu okresów |