Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? (/showthread.php?tid=2570)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - inked_kawadrat - 21.08.2025

Po 1 staram się robić tak żeby było grubo ale nie za grubo, to ma być przyjemność a nie walka o przetrwanie 
Po 2 zbieram informacje na temat danej używki aby wiedzieć czego można się spodziewać, warto też zapytać o dawkę kogoś mądrzejszego i z doświadczeniem z daną substancją 

Co nie znaczy że kiedyś się nie zdarzyło przedobrzyć - oj kurwa wtedy serio myślałem że zjadę. Wiele wiele lat temu, jeszcze początki za gówniarza  
I to była kwestia jednego paska, na sam koniec na odchodne. O jeden za dużo, jedynie co pomogło to wskoczenie do wanny z chłodną ale nie zimną wodą - przegrzanie systemu grube, prawie godzinę dochodziłem do siebie i to był ostatni raz kiedy ćpałem na bohatera.

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - EmStO - 23.08.2025

Jak już czuję, że będzie grubo to w zanadrzu mam benzo albo inne leki psychotyczne .
I staram się zachować spokój nie popadać w tą paranoję to mi się załączać by zaczęła.
Szukam sobie zajęcia i cały czas powtarzam, że to tylko w mojej głowie jest .

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Konrad Curze - 23.08.2025

@"Antek991"  Do tego przydatny jest zestaw podstawowych witamin, elektrolitów etc. W ten sposób można walczyć na paru frontach na raz (psychicznym, tętna i uzupełniania wytraconych składników odżywczych).

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Sniffiarz97 - 01.09.2025

Nie wiem co to znaczy grubo, zawsze jakoś czlowiek wyszedl z sytuacji. Ja np takie rzeczy planuje, branie w tygodniu odpada, minimum 2 dni wolne musze mieć. Po pracy raz w życiu mi się zdarzylo, bylo to czymś zmotywowane, ale nie popelniam takich blędów.

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - sagitta - 06.09.2025

Kiedy czuję, że jest „za grubo”, najważniejsze jest dla mnie zachowanie spokoju. Panika w niczym nie pomoże – prędzej skończyłabym na SOR-ze albo w psychiatryku. Wiem, że to, co się dzieje, jest tylko i wyłącznie wynikiem moich decyzji, więc staram się po prostu przyjąć chwilę taką, jaka jest. Jeśli serducho zaczyna się odzywać – PAUZA – siadam albo kładę się i skupiam się na oddechu.

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - TheEnd - 10.09.2025

Pije alko..uspokaja myśli. Masz wtedy taki chilli myślowy i faza lekko schodzi..potem można wrzucić rolkę

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Szatan69 - 16.09.2025

Nie jem i dostaje refluksu żołądka. Na razie nie plusje żółcią ale jak jest za grubo chodzę w kółko albo idę na odludziu i po prostu pluje bo mi z żołądka cofa ślinę wodę czy coś a i od razu pije piwo. 
A jak zejdzie poprawiam kreska 😂

Zapomniałem jeszcze o modleniu się do Boga żebym nie umarł i że już nigdy nic nie wezmę xD

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Klefedron12345 - 20.09.2025

szukam jakiegoś  benzo
jak nie znajde to setka wódki

jak się źle czujemy, ale nie jest turbo za grubo to
zjeść pełnowartościowy posiłek np. 100g ryżu i 200g kury

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Zaca - 29.11.2025

Jak mam za dużo tematu to walę ogromnie straszne jest to że mam tylko tyle ile przedawkuje zaraz idę napić się potem przejdzie woda daje tylko trochę przeżyje beż tego człowiek Smile

RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Cannapv - 01.12.2025

(03.08.2025, 12:35)degrengolada napisał(a): chłód kafelek w łazience jak chłód kostnicy otacza i nasyca ciało i duszę tym co potrzeba żeby aż tak nie szarpało

Brawo.👏 w punkt