![]() |
|
Nowości ze świata RC - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowości ze świata RC (/showthread.php?tid=2930) |
RE: Nowości ze świata RC - Piotrek8924 - 31.10.2025 Krzyż na drogę, temu kto tego spróbuje. RE: Nowości ze świata RC - horsii - 31.10.2025 Ja tego spróbuję, dziękuję. No fajnie fajnie ale idźcie sobie panowie nabijać posty do wątku o pysznym piweczku a nie tutaj co takie potakiwanie wnosi? Poza +1 do nagród? Noo bożenko kto tak robi masakra bioro te opjoidy matko bosko...![]() IUPAC :2-(dimethylamino)-5-phenyl-4,5-dihydro-1,3-oxazol-4-one2-(dimethylamino)-5-phenyl-4,5-dihydro-1,3-oxazol-4-one Thozalinone ("Stimsen", nazwa kodowa CL-39808) czyli tozalinon - jakiś taki daleki upośledzony kuzyn aminoreksów. Najwyraźniej nie podpada pod ustawę w NL. Stymulant dopaminergiczny z małym powinowactwem do noradrenaliny. Powiąazny z pemoliną czy fenozolonem. był kiedyś stosowanty jako antydepresant w europie, obecnie nie jest. Dawki opisywane są jako 50-200mg, ma działac krótko. Na razie opinii brak. RE: Nowości ze świata RC - Piotrek8924 - 01.11.2025 Ja poza Oxykodonem na głodzie benzo nic nie próbowałem z grupy opio, skończyło to się tragicznie prawie się przekręciłem, opierdolilem 4 listki 20 Raltebon cztery dni majaczylem w psychiatryku gdzie lali we mnie benzodiazepiny litrami żeby mnie uratować. Tak więc podziękuję opio zostawię sobie na starość, lub nie daj Boże w razie choroby. RE: Nowości ze świata RC - horsii - 01.11.2025 Dlaczego opierdoliłeś 4 liście? Jak to miało się niby nie skonczyc "tragicznie"?
RE: Nowości ze świata RC - Lukas1985 - 04.11.2025 (26.10.2025, 16:56)horsii napisał(a): Nowości na rynku, to że 90% tego to wynalazki sprzed 50 lat lub ich delikatne modyfikacje to wiemy. Już miałem parę dni temu napisać. Generalnie wyjść za dużo nie mają, byle nie zaczęli masowo ściągać nootropow, bo zaczną banować pochodne piracetamu dzięki tym geniuszom. Opcji jest kilka. No ostatnio na hajpie ktoś pytał o pochodne 3-PEA. I jest coś takiego, ale jak z aktywnością to już ciężko ocenić. Generalnie kiedyś się orientowałem i można byłoby pokombinować z modafinilem. Trzeba też byłoby pogrzebać w starych antydepresantach, AMPA-kinach czy cholinergikach. Jednak znając ten rynek to będą szukać prostych modyfikacji omijających prawo analogowe. I na koniec. W ogóle mi tego rynku nie szkoda. Gdyby ten ban wszedł w 2016-18 gdy rynek jeszcze w miarę kwitł to tak, wtedy by mi było szkoda. Ale dziś ? Jak 90 proc rynku to były b-k to nie ma co być szkoda. RE: Nowości ze świata RC - TheEnd - 12.11.2025 A to ktoś zna? Bo lecą do mnie: Thozalinone Duch-Tusi ale to raczej skład nie znany nie będzie w nim MDMA i koksu a zamiast Kęty będzie pewnie 2FDCK, bo leci że sklepu Julka. RE: Nowości ze świata RC - kej9 - 12.11.2025 w dutch tusi masz 3-me-pcpy mareczku wystarczy wejsc na strone i przeczytac
RE: Nowości ze świata RC - Bortak42 - 30.11.2025 (04.11.2025, 08:02)Lukas1985 napisał(a): Już miałem parę dni temu napisać. No, a dałoby się modafinil modyfikować tak, żeby był w miarę rekreacyjny, bo to jest grupa, która nadal ma duży potencjał do rozwoju? Możnaby coś z SSRI może wyciągać, żeby działało od razu? RE: Nowości ze świata RC - Lukas1985 - 02.12.2025 Generalnie można wszystko tylko to wszystko to kwestia pieniędzy. Ale spokojnie, jak za długo będzie spokój to albo zmienia kraj albo zaczną powstawać dziwne twory. RE: Nowości ze świata RC - Silence - 02.12.2025 Bortak42 5htp to takie SSRI ktory dziala od razu |