Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

RE: NEP - Opinie o produkcie - smakosz - 18.05.2025

takie dawki 100 mg są przecznaczone dla prawdziwych weteranów i nie radze nikomu próbować takich dawek jeśli wcześniej nie mieliście dużego doświadczenia ze stymulantami

RE: NEP - Opinie o produkcie - kinia03x - 18.05.2025

Prawda. Starzy wyjadacze powinni to zaznaczać bo ktoś może się tym zasugerować i się pokarać

RE: NEP - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 18.05.2025

Ja zaczynam od 5mg i to w zupełności starcza - z kolejnymi dniami i nocami dawki delikatnie rosną - na NEPie mogę nie spać tydzień zanim padnę na ryj Podobno kultowa

Później śpię 24h z przerwami na jedzenie i herbatę budząc się z wiotkimi ramionami xD

A nie śpię bo wkręcam się w jakieś zajawki jak pierdolnięty, aż klne pod nosem co ja w ogóle robię (przemęczenie) - ale kurwa ZAJAWA! Big Grin

Czy to sprzątanie, montowanie wideo albo programowanie - jakoś ta substancja kurewsko mnie motywuje do takich działań.

Na tych 3g teraz napisałem apke na macOS gdzie nigdy wcześniej nie programowałem takich rzeczy xD No ale w sumie z Chatem GPT to wszystko niby można - byle na patencie Wink

RE: NEP - Opinie o produkcie - Metykatykot - 18.05.2025

Nie kłamPodobno kultowa

RE: NEP - Opinie o produkcie - martio_vp - 18.05.2025

(18.05.2025, 19:12)Rweqerew333 napisał(a): Ja zaczynam od 5mg i to w zupełności starcza - z kolejnymi dniami i nocami dawki delikatnie rosną - na NEPie mogę nie spać tydzień zanim padnę na ryj Podobno kultowa

Później śpię 24h z przerwami na jedzenie i herbatę budząc się z wiotkimi ramionami xD

A nie śpię bo wkręcam się w jakieś zajawki jak pierdolnięty, aż klne pod nosem co ja w ogóle robię (przemęczenie) - ale kurwa ZAJAWA! Big Grin

Czy to sprzątanie, montowanie wideo albo programowanie - jakoś ta substancja kurewsko mnie motywuje do takich działań.

Na tych 3g teraz napisałem apke na macOS gdzie nigdy wcześniej nie programowałem takich rzeczy xD No ale w sumie z Chatem GPT to wszystko niby można - byle na patencie Wink
No i dobrze wykorzystana faza nepa. Wypróbuj replit Podobno kultowa

RE: NEP - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 20.05.2025

1. Pisałem tego koma odrazu po odebraniu ale nie zdążyłem. Tydzień temu odebrałem 10g nepa, paka ekspres, pakowanie na 5+ i w dodatku gratis, który przyda się przy majsterkowaniu, dzięki. Ogólnie znam tą substancje i wiem jak ona odcina łeb na kilka dni, ale takiego kosiora się nie spodziewałem. Tydzień wyjęty z życia, a o śnie szło pomarzyć. Jak się czymś zajmiesz to nie skończysz, a czasem są to serio głupoty. Od rozkręcania i skręcania wszelkiego sprzętu elektronicznego po klikanie w gry i robienie bota, a nawet wpadłem na ciekawy biznes do zrobienia i zacząłem pierwsze kroki. Także jak na tydzień bez snu to całkiem dobrze wykorzystany czas. Nudzić się po tym napewno nie będziecie. Czekam na nowy sort i mam nadzieję, że będzie równie porywający jak ten 

RE: NEP - Opinie o produkcie - TheEnd - 20.05.2025

Czyli mam rozumieć, że to najlepszy NEP w partnerskich? Tak szczerze.

RE: NEP - Opinie o produkcie - betonix - 26.05.2025

Widze ze jest nowy Sort nepa u esco. Może ktoś zdać relacje i wrzucić jakieś foto nowego batchu?
Pozdro

RE: NEP - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 28.05.2025

[Obrazek: 20250528-112107.jpg]

[Obrazek: 20250528-112048.jpg]

Chciałeś to łap, coś więcej po testach

RE: NEP - Opinie o produkcie - betonix - 28.05.2025

Daj koniecznie znać jak działa sorcik i jak wypada vapo