![]() |
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682) |
RE: ch*m-co***bo.x** - qazplm1233 - 27.12.2024 Znam to ![]() Skoro przeczesałes na kolanach od deski do deski pokój ,podnosiłes łóżko , przesuwałes meble bo się skończyła a Ty miałeś nadzieję że znajdziesz jakiś kryształek , to ta PvP ma moc ![]() ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - Metykatykot - 27.12.2024 Ej! XD Próbowałem jeszcze coś wykrzesać z methrurki, bo tam taki glut się zrobił. Zawsze się taki robi, bo ja nie mam czasu na powolne palenie xD No i się to zapaliło od środka jak przegrzało ![]() ALERT! Nie bierzcie się za to. Kurwa czuję się jak niedorozwój, bo kurwa to nie jest jakaś idea, to jebana obsesja szukania na ziemi resztek. Nie chcę, idę do toalety, a nagle się orientuje, że na na glebie szukam igły w stogu. Serio. PS. Macie jakąś propozycję, co można powiedzieć, jak ktoś zapyta co tak jebie na mieszkaniu? ![]() Przypalona potrawa? Od wczoraj wieczora, co miałem już iść spać zajechany od niedzieli dalej jadę z przepalonymi strupami w methfujarce. Nie jem, mało co pije, maks 3 łyczki jakiejś wody. Alkohol stoi nieruszony, teraz jakoś się zmuszam. Nie chcę wiedzieć ile zwapowałem w nocy okruszków chleba, jakichś drobnych kawałków chuj wie czego. To jest odruch bezwarunkowy, te padanie na glebę i widzenie grudek w każdym miejscu. Jak ktoś zamawia tą alfę, to radzę poważnie przemyśleć ile wziąć, bo od tego się ciężko oderwać, mimo, że fizycznie jesteś jak trup, to głowa pracuje. Ament🥰 Róbcie screeny zanim usuną i przekazujcie światu ![]() ALFIARZE! BIERZCIE TĄ ALFĘ KURWA JEST KOCUR XD KURWA 5 DNI BEZ SNU, BEZ JEDZENIA, MAŁO NAPOJÓW, DOBĘ TEMU SKOŃCZYŁEM ĆPANIE. POWINIENEM SIĘ CZUĆ ZAJECHANY JAK KOŃ SZMACIARZA, A JA ZAPALIŁEM LUFKĘ JEDNĄ JARANIA DZIŚ I KURWA. BOMBA ŻYCIA. TAK JAK SIĘ TERAZ CZUJĘ JEST PERFEKTO,. JAKBY MI SIĘ BOMBY WSZYSTKIE JEDNOCZEŚNIE AKTYWOWAŁY ![]() Tak się czuję człowiek, który nie ma problemów ![]() Sory duże litery xD RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 27.12.2024 Przecież duch miał zawsze dobrą alfę XD RE: ch*m-co***bo.x** - Inferno - 27.12.2024 No i teraz kotek tak samo powinieneś łapać minusy Bo jak ja napisałem że chemcollabo ma dobry towar to było źle A jak Ty że duch miał dobrą alfę ale to duch to jest jest okej ta? Tak? Ba, ja zapytalem o Escrow jak działa. I zostałem zjechany przez jaśnie mościa RE: ch*m-co***bo.x** - Metykatykot - 27.12.2024 (27.12.2024, 20:23)kot_kreskowy napisał(a): Przecież duch miał zawsze dobrą alfę XD Ale ktoś może być dalej obrażony na ducha i się buntować ![]() ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - Inferno - 27.12.2024 @"777" jasne ale zrozum moi przekaz ,, ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 27.12.2024 (27.12.2024, 20:19)777 napisał(a): Róbcie screeny zanim usuną i przekazujcie światu Tak trza zrobic ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - Maniek - 27.12.2024 Chyba pomyliłeś fora z dopkiem czy dopalajmy. Widziałeś, żeby na naszym forum były usuwane pozytywne komentarze na temat sklepów, które nie są w dziale partnerskim? Wystarczy przejrzeć ten czy inny wątek. RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 27.12.2024 mnie jesszczs nikt nic nie usunal a konkurencja to juz tam musisz za kaDym razem przy logowaniu klasc jakca z kutasem na wadze XD RE: ch*m-co***bo.x** - Metykatykot - 27.12.2024 Mi Moderanci usunęliście u Escobara wiersz który napisałem o tym co właśnie ćpam. i to była pozytywna chuj opinia, tyle że się rymowała. Nie macie duszy artysty ![]() |