Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 23.11.2025

to zamiast przypuszczać kuknij na szkoły WONCHANIA dla takich piesków... Konrad Curze  tam jest ogólnie wyszczególnione - w co te pieski głównie atakujOM

[*]- kannabinoidy
[*]- opioidy
[*]- kokaina i jej pochodne
[*]- amfetamina 
[*]- metamfetamina

[*]chlory to jest osobny temat... i raczej tu się ich nie szkoli ( chociaż można spróbować ale wiele to nie da ) 
[*]one "walą" specyficzną chemią, która jest chociażby dostępna w takich skloepach jak:  leroy merlin czy castorama  Big Grin

stąd ... "moje przypuszczenia" dlaczego wielu vendorów właśnie tym handluje... bo się handluje po prostu łatwiej i mniej pak jest przechwytywanych.
 statystycznie - najczęściej wpadają właśnie paki z koksem i jaraniem - właśnie dzięki pieskom

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 23.11.2025

DarkSonia 

Dzięki za klaryfikację - warto wiedzieć.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Olan - 23.11.2025

(20.11.2025, 05:14)Konrad Curze napisał(a): Olan 

Było to gdzieś zapowiadane (i umknęła mi ta nowina), czy są to pytania z tezą?

Tak od nowego roku będzie dostępny MD PHP ale nie wiadomo czy free face ale czekam na pendron jebany w dupę hah

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 24.11.2025

Na MDPHP już zbieram pesos, pamiętam że klepał ostro.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 24.11.2025

Sniffiarz97 

Rzuciłem sobie bardzo pobieżnie okiem na profil działania tej substancji i zastanwiam się, czym różni się ona od takiego hexenu, który również jest silnym, czystym stymulantem (czy jest to tylko kwestia długości działania).

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 24.11.2025

Wydaje mi się, że to był bardzo mocny stim, coś jakby end level boss

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 25.11.2025

co jak co ale to 3MMC z karty menu magazynowego stoi nadal ze stanem BRAK
pytanie czy jest wgl szansa że to będzie jeszcze?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - JureKiler - 25.11.2025

Ja bym proponował ogólnie więcej rodzajów cmc mmc jak będą możliwości.

Fajnie gdyby. Były przynajmniej 2 rodzaje 3cmc i 4cmc

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 26.11.2025

JureKiler 

Mógłbyś rozwinąć czemu? Jakby koniec końców jest to ta sama substancja czynna, zatem przy zamówieniu w miarę czystego sortu profil działania nie powinien się znacząco różnić.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 26.11.2025

Obecne sorty są ...premium... nie ma co wybrzydzać.

Kiedyś było po kilka bo ciężko było dostać nieżółtego chlora, a jak Patron dorwał czyściocha to w międzyczasie sprzedawał pozostałego ..kolora.

dziś (jak widać) czyściutkie TOP sorty latają po magazynie, i 3mać kciuki by tak było cały czas.  Heart