4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 21.09.2023 @luks1985 właśnie, my demonizujemy CMC ? wbij na reddita nam się po prostu czopka nie podoba, przecież cmc nie zostało po to zrobione, żeby walić to po 50mg, prawda? no może tak mało to nie akurat. porównanie samego 100mg cmc i 100mg mmc, biore mmc, po prostu. Lata już nie te, głowa inna, ile można nakurwiać to gówno? wiadomo, czasem człowieka weźmie coś przyciśnie, ale wtedy lepiej skorzystać z setki mmc niz cmc. Mnie to mmc nauczyło dawkować sobie b-k tak rozsądnie, jak jeszcze nigdy dotąd. No i nie brzydzę się tak sobą po mmc, jak po cmc, przez co później nie mam wyrzutów sumienia, a to że się przyjebało - taki los f19.2 - trzeba zapierdalać dalej. kot_kreskowy a ty sie zacznij leczyc, bo punktowanie ciebie nie ma sensu jak w przypadku kajabuzy, kiszczaka, yalaska, brawo, dopisałeś się właśnie do ich grona. Nie ma to jak spuentować dyskusję (w której masz przecież prawo odpowiedzieć, oraz wystosować kontrargumenty) argumentum ad personam XD. Was stimiarzy nie trzeba złomować, wam to wystarczy pozwolić mówić. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 21.09.2023 Powiedział ten co nie tyka alfy oraz nie spala syntetycznych kanna, a benzo to omija szerokim łukiem. Weź człowieku schowaj to ego wielkości autobusu bo nie starcza tu miejsca dla nikogo więcej. Najpierw bronisz czystych sortów, a kiedy masz wybór, bierzesz ten chujowy? Bo czopka Ci się nie podoba? Ech... RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 21.09.2023 Przecież napisał, że weźmie ten zanieczyszczony żeby go doczyścić, bo efektem końcowym będzie czysty temacik który (UWAGA: OPINIA! dość powszechna...) jest nieporównywalnie lepszy od tego drugiego. A na jakiej podstawie ma wybierać? Rzutu monetą? Horoskop? Nie rozumiem, jakie jest inne kryterium wyboru dopka do konsumpcji, niż to, jaka jest faza? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 21.09.2023 kot_kreskowy ojojoj, można lubić inny wymiar czopki? ojej aż tak cię to zabolało, że musiałeś jeszcze jeden post nasmarować? biore ten chujowy, bo to jest mmc, który doczyszczam i mam 50% materiału, który jest rząd wielkości wyżej, niż 70% czystości materiał innego związku chemicznego to jakbym powiedział, że możesz dostać dwa przedmioty, skałe x który waży 10g i w której jest 50% diamentów, albo 5 gramową 24karatową sztabkę złota, a ty wybierasz złoto i mnie ciśniesz, bo wybieram coś droższego, a twoj umysł nie jest tego wstanie pojąć. przedstawiłem to, że mmc>cmc a ty wypierdalasz z jakimiś kanna, alfami benzo, chłopie, CO MA PIERNIK DO WIATRAKA????????????? a no i znowu przykład bycia zwykłym leszczem i chujem do jedynej czynności - dlaczego nie przyjdziesz na chatbox, podyskutujemy NA ŻYWO, jak normalni ludzie pożonglujemy, oznaczyłem cie nawet, to nie robisz identyczną szopke jak kiszczak i kajabuza, hatfu. najpierw plules na nich, a robisz dokladnie to samo co oni, hipokryzja stimiarzy nie zna granic #koniec_offtopu RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 21.09.2023 Na nikogo nie plułem. Nie oczerniaj mnie. To jest Twoje ulubione zajęcie. Nazywasz mnie stimiarzem, jednocześnie samemu nakurwiając alfę. To ma piernik do wiatraka. Zakończmy ten offtop bo konsensusu i tak nie bedzie. Czesc. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 21.09.2023 udowodnij, że nakurwiam alfe, to do końca życia będę ci darmoche oddawać, a jak nie udowodnisz, to ty mi oddajesz do końca życia darmoche, zgoda? Maniek kot_kreskowy jakie dosc? rzucasz oszczerstwa, to stan za nimi RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 21.09.2023 @"PUDZILLA" Dość. Oszczerstwa? Przecież jakiś czas temu wymienialiśmy wiadomości nt różnic w działaniu alf od ducha i esco, co pisałeś, że bardziej Ci pasuje profil escobarowy. To są oszczerstwa? Stary, ja nie wiem, być może teraz nie walisz, nie stoje Ci za plecami, ale po tamtej wymianie pw kojarzę że lubisz przyjebać. Widzisz, Ty mnie nazywasz stimiarzem a jednak tematy które głównie ćpię to cmc. Alfa czy tam inny stymulant wpada raz na jakiś czas i są to oo dłuższego czasu ilości nieprzekraczające 2-3gram, co zresztą widać w reckach, a opisuję 99% dostaw. Poco my tą dyskusję prowadzimy? Znowu chcesz sobie coś udowodnić? Mam Ci przyznać w czymś rację? Mogę to zrobić jeśli przyniesie Ci to ulgę. Wiesz co Ci powiem? Nazywaj mnie jak chcesz, pisz sobie co tam chcesz, jebie mnie to. Pokazujesz tym tylko jak bardzo jesteś toksyczny, i jak bardzo nie potrafisz odpuścić. Pozdrawiam RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - KiszczaK - 21.09.2023 4mmc original miałem jakiś czas temu i nie narzekam, fajny profil działania, lepszy niż chloru to na pewno, myślę że to serototoninowo dopaminowy odczynnik który działa przyjemnie i nieco inaczej niż 3mmc czy 3cmc,fajny odczynnik ale nie na dłuższą metę. Fajnie można się pobawić w weekend Escobar zaskoczył KiszczaKa RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 21.09.2023 kot_kreskowy wow, chodzi ci o ten temat? https://dopal.org/showthread.php?tid=2057&pid=46536#pid46536 sprawdz sobie date, od tego nabawilem sie braku pamieci krotkotrwalej, wiec zamowilem konkretne nootropy od dobrego producenta (newmind), zeby to zaleczyc i sie udalo. BPK to jedyna rzecz ktora mi zostala po zakonczeniu zabawy z alfą. drugi raz w tym roku to było 10mg tej flightowej 2 tygodnie temu, w ramach sporządzenia opinii pokaż mi gdzie ja tą alfe nakurwiam, pokaż nakurwianie? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 21.09.2023 Stary nie pamiętam, pamietam rozmowę i tyle. Więc skojarzyłem, że ćpiesz alfę. Mogłem? Mogłem. Jeśli nie walisz to spoko. Mi nic do tego. Pisząc nakurwiać mam na myśli po prostu ćpać, bardzo często używam tego słowa, nie zauważyłeś? Jeśli poczułeś jakąś ujmę w związku z tym, to sorry. Nie to było moim celem. Nie traktuj mnie jak debila i tyle bo nim kurwa nie jestem. Powiedziałem Ci już kiedyś, że nie szukam tu zwady z nikim, jednak od dłuższego czasu odczuwam ataki z Twojej strony gdy tylko mam odmienne zdanie na jakiś temat. Proponuję abyśmy dali spokój, bo to się nigdy nie skończy. @"PUDZILLA" Nie unikałem, tylko byłem w pracy i niekonieczmie mam czas na posiadówki na czacie. Na dodatek jestem chory od kilku dni, mam temperaturę, łeb mnie napierdala to mogę nie mieć nastroju na pogaduszki.Gdy palę szluga mam chwilę na wbicie posta, jest mi tak łatwiej i wygodniej. Maniek Przepraszam za spam, jak możesz to pousuwaj to gówno bo faktycznie dwie strony spamu tylko temat zaśmieca. Przynajmniej w czymś się zgadzamy |