Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market- Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market- Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Highlife.market - Temat główny - włodzimierz - 28.02.2025

Dziękuję highlife za świetny towar, wziąłem sobie na spróbowanie Coco miętowe i wisniowe oraz Tusi. Mam nadzieję, że będzie dobra zabawa. Jak spróbuję, to napiszę recenzje. 🔥🔥🔥

[Obrazek: IMG-20250228-214145.jpg]

[Obrazek: IMG-20250228-214200.jpg]

[Obrazek: IMG-20250228-214342.jpg]

RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 01.03.2025

NOWOŚCI!!!

Na salony wpada ponownie długo wyczekiwany i utęskniony NEP! Co więcej, NEP przyprowadził towarzystwo w postaci α-PVP oraz 3-CMC. Big Grin
Uzupełniliśmy również zapasy Ketaminy. Uprzedzając pytania - akcja samplowa nie jest planowana. Zdjęcia nowych produktów pojawią się w najbliższym czasie.
Dodatkowa informacja - w najbliższym czasie będziemy wycofywać 3-FMC or 4-BMC z naszej oferty.

Zapraszamy do składania zamówień - szczegóły na www.Highlife.market Cool

RE: Highlife.market - Temat główny - Mirosound - 01.03.2025

[Obrazek: rio-ferdinand-rubs-hands.gif]

RE: Highlife.market - Temat główny - Nightmares - 01.03.2025

ale prezent dla starego, jak na urodziny co Epsiakos ?

RE: Highlife.market - Temat główny - Epsiakos - 01.03.2025

Ja już maila wysłałem

RE: Highlife.market - Temat główny - Mirandes4 - 07.03.2025

Rakieta na pokładzie, szybko, sprawnie i profesjonalnie ;-)

RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 09.03.2025

Witam, kolejna 🚀 na pokładzie.
Było wcześniej kilka rakiet, głównie to samo.
ADB-B, AMF

Produkt amf taki jaki opisywałem w temacie jeśli chodzi o działanie. Nie wiem czy jest to ten sam sort ale jest super.
👩‍🔬 Butinaca robię w proporcji 1:22, przy dodatku tytoniu i testowaniu za pomocą 'sreberka' po aplikacji znaleźć bezpieczne miejsce 🪖 w nie więcej niż 10 sekund Podobno kultowa

Polecam ⚡

RE: Highlife.market - Temat główny - Dziczek - 10.03.2025

@"HighlifeMarket"  wstawcie zdjecie 3cmc dość istotna sprawa Smile

RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 12.03.2025

UWAGA
Jesteśmy świadomi, że godziny kontaktu z nami mogły nie być wygodne dla każdego, dlatego w ostatnim czasie sporo pracowaliśmy nad tym, aby znacząco usprawnić i przyspieszyć proces zamawiania w naszym sklepie. Od dnia dzisiejszego nasza strona zmienia rolę z czysto informacyjnej na pełnoprawny sklep internetowy, który pozwala na złożenie oraz opłacenie zamówienia własnoręcznie, bez potrzeby kontaktu z nami.
Aktualnie cały proces zamówienia oraz opłacenia przesyłki nie powinien zająć dłużej niż 5-10 minut.
Zapraszam również do przeczytania zaktualizowanego regulaminu oraz sekcji "Jak zamawiać", która mam nadzieję odpowie na większość pytań dot. nowego procesu zamawiania.

Tym samym chciałbym prosić, aby zaprzestać składania zamówień za pomocą naszego adresu email. Adres zamowienie@highlife.market dalej będzie służył jako forma kontaktu z nami w razie pytań dot. produktów, itp. Wszystkie zamówienia, które są aktualnie przetwarzane starym sposobem, zostaną doprowadzone do końca "po staremu" Wink

Proszę również o informacje w wypadku jakichkolwiek problemów związanych z naszym sklepem internetowym.

Nasz sklep aktualnie wspiera tylko płatności BTC, płatności LTC są aktualnie w fazie testów i wprowadzania do nowego systemu.

PS. Pamiętamy o zdjęciach nowych produktów - są w drodze.

RE: Highlife.market - Temat główny - Czeslawo - 12.03.2025

@"HighlifeMarket" 
Tak to mądra i dużo usprawniająca modyfikacja funkcjonowania sklepu. Smile