![]() |
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Mirandes4 - 22.02.2025 (18.02.2025, 20:10)Epsiakos napisał(a): @"HighlifeMarket" czy asortyment zostanie powiekszony o cos dla osob lubujacych sie w mocniejszych stymulantach typu Nep, Alfa, Hex ? Ja ośmieliłbym się wówczas stwierdzić, iż taki asortyment mogłby wcale nie mieć nic wspołnego z High Life ;-) Chyba, że potrafiłbyś dobrze po takich "mocarzach" dobrze zakamuflować Twoją mimikę i wyraz twarzy...Oczywiście kolego bez urazy... RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Czeslawo - 23.02.2025 Rweqerew333 Założę się, że pod względem mocy bije na głowę większość piguł. Ostatnio jak testuję pixy wszelkiej maści to stwierdzam, że prawdziwa moc jest w krysztale, ciężko mi ją wydobyć z guzików. ![]() RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - SkoRpion87 - 24.02.2025 To spróbuj Niebieskie Faraony. Z tyłu przedziałka. Napis 400mg MDMA WARNING I coś tam nabazgrane hehe. Panama Owl niebieskie Kozak w UJ. Jedne z lepszych w życiu. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Czeslawo - 26.02.2025 SkoRpion87 Znam doskonale pixy Panama – mają deklarowane ponad 200mg emki, ale jak wezmę tyle materiału odmierzonego z kryształu to nie ma dla mnie porównania, wygrywa opcja gdzie sam sobie odmierzam pod bombke. ![]() @"HighlifeMarket" Czy przewidujesz modyfikację godzin odpowiedzi na zapytania kierowane do Was? Mam na myśli odpowiedzi o wcześniejszych godzinach niż późnowieczornych. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Rweqerew333 - 27.02.2025 (23.02.2025, 04:42)Czeslawo napisał(a): Rweqerew333 Raczej tak. Faraony też na mnie jakoś tam zadziałały ale kryształ to kryształ. Bez porównania. RE: a-PVP - Opinie o produkcie - DarkSonia - 02.03.2025 Ja napiszę tak: Jeśli chodzi o kryształy - to @"HighlifeMarket" nie zawiódł tu jeszcze chyba nikogo, jego produkty cechują się zarówno czystościa jak i konkretną mocą działania. Wątpię aby alfa w tym przypadku była kiepskim produktem. Z miłą chęcią w niedalekim czasie sama spróbuję tego wynalazku od @"HighlifeMarket" i coś czuję, że się nie zawiodę. RE: a-PVP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 03.03.2025 Andżelina, skończ pierdolić bo nie da się tego czytać. Feta, choć kryształem nie jest - to gowno, coco miętowe oraz coco wiśniowe też okazało się bardzo słabe. Więc może zanim napiszemy, że towar jest spoko, najpierw go kurwa przetestujmy.... To znaczy wy go sobie testujcie, ja pozostanę niewzruszony 😎 Jebać alfę! RE: a-PVP - Opinie o produkcie - rocky90 - 03.03.2025 kot_kreskowy ja bym nie skreślał tego sklepu,wycofanie 3-fmc/4-bmc i wprowadzenie amph/cmc/Nepa/alfy wyjdzie na plus. Do mnie leci Keta/amph/nep to zdam relacje po testach.Ketamine już brałem od nich i działanie/dawkowanie książkowe. RE: a-PVP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 03.03.2025 A czy ja gdziekolwiek napisałem że go skreślam? Stwierdziłem tylko goły fakt, żeby nie chwalić sprzętu przed testowaniem. Czegoś kurwa nie rozumiesz? RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 03.03.2025 Zamówię w przyszłości dwóje, pytanie a jak teraz wygląda amfa? Chciałem też piątkę do zamówienia tej mocniejszej niby (mokra) |