![]() |
|
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106) |
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.11.2025 Konrad Curze tyle to trzyma kofeina dorzucona do .,.. amfki haha ![]() jak działanie amfy leci ponad 4 godziny... i ... nadal gadasz - to jest dobry znak, że w "polskim mixie" jest coś więcej tego specyfiku niż wypełniaczy. ... a 8 godzin odczuwalnego działania - jak sam napisałeś - tak działa amfa. Dobra Amfa. możliwe że użytkownik ma małą tolerkę... bo to chyba pierwsza TEGO typu opinia o tym produkcie. możliwe że poprawili "skład" ... ważne aby użytkownik był zadowolony z działania - bo po to się kupuje "tego typu" produkty czyż nie? ale z tego co wiem... to jak na polskie warunki to produkt od HL nie jest zły. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 14.11.2025 Nie no akurat ta amfetamina od HL TO PO PROSTU TRAGEDIA! Tu nie ma czego bronić, pomimo ceny która jest niska to wolałbym się najebac i się strzepac w kołdrę, niż płacić i jeść to gówno. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.11.2025 ![]() nie mniej jednak jakby vendor miał fetkę która tak działa [ 8 godzin wow ] to było by złoto nie tylko na tym forum ale i w skali ogólnie kraju ja mu ogólnie tego życzę... a jak na ziomka który tak opisywał działanie fetki - rzeczywiście czas subiektywnie tyle mu pokazuje działania... to tylko pozazdrościć formy neuroprzekaźników
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 15.11.2025 Może to jest kwestia Twojego organizmu i tego, czy wybrałeś pastę a suchą? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - doxyou - 15.11.2025 Przecież w obu przypadkach ta amfetamina jest w proporcjach maksymalnie 5:100, rozważacie nad mocą działania kofeiny w połączeniu z nieodparowanym rozpuszczalnikiem, bądź bez niego. Ogólnie za tak jawne walenie w chuja vendor powinien być bojkotowany, ale niektórzy lubią być robieni wiadomo w co. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 15.11.2025 Amfa jest słaba i też to stwierdzam. , 5g zrobione przez noc. No bądźmy poważni.... 4 pak bro i Lolek nad ranem i zasnąlem. 1g zrobiony przez noc i nad ranem litr wódki i Lolek a Ja powinienem być dalej rozjebany jak atom 😁 taką amfe pamiętam i taką zapamiętam.. chciałbym jeszcze kiedyś takiej spróbować RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 15.11.2025 Cóż szkoda, bo już człowiek miał cień nadzei, że trafi się jakkolwiek sensowna amfa, ale pomarzyć dalej można. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Bortak42 - 29.11.2025 (15.11.2025, 19:53)Konrad Curze napisał(a): Cóż szkoda, bo już człowiek miał cień nadzei, że trafi się jakkolwiek sensowna amfa, ale pomarzyć dalej można. Nie no tam z 10% ma, pasta z 15% trochę mocniejsza, co jest bardzo słabym wynikiem, ale nadal trochę lepszym niż przeciętna z ulicy. Maks 5% to nie jest to, aż tak słabo to nie jest. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 29.11.2025 me bad RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Tymoteusz - 29.11.2025 To wy nie wiem jesteście jacyś żarłacze jak chuj, jak ja po jakimś 1g? Pasty co po wysuszeniu dałoby z 0,5g przez dzień i noc wstając wcześnie rano dało mi to że po wypiciu 5 piw dnia następnego nad ranem spać dać się nie dało. Może to ja jestem laik, ale imo to jest klasę wyżej jak wszelkiego rodzaju chlory Według mnie to lepsze niż to co oferował niegdyś duch( to powiedzmy porównywalne, ale to od hl chyba jest lepsze )od tego co miał rcb jest to lepsze (mowa o paście). To co mial vendor xyz na początku działania było WEDŁUG mnie lepsze od tego, a tak to u takiego ,,ulicznego " dilera to się spotkałem z porównywalnym tematem raz i raz z o wiele lepszym - takim że aż czuć było po ustaniu działania przepalenie zatok/przełyku 😆 i po mimo mielenia pokarmu było bardzo ciężko o wywołanie odruchu przełknięcia go 🤣 |