Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon (/showthread.php?tid=68)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - EmStO - 30.09.2025

Za dobrze by to kurwa było Smile

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 03.10.2025

(30.09.2025, 18:49)Lukas1985 napisał(a): Jak doprowadzisz ciało do stanu sprzed tych ilus lat to dragi tak będą działać. Dopóki pijesz, ćpasz i się starzejesz to nie ma opcji, że coś zadziała tak jak kiedyś. Bo niby jak ?

bardzo ŻaTko to robię... ale Lukas1985  ma 100% racji.

Jakby dało się ćpać"jak kiedyś ... oznaczało by to, że ciało ( głowa ) potrafi się regenerować totalnie do stanu sprzed - spierdolenia...
to było by evenementem na skale światową!

Da się cpać "fajniej" kwestia tego jak się prowadzisz , ale do stanu JAK KIEDYŚ raczej już nikt z nas nie wróci.
Ale to nie znaczy, że ćpanie umiera wraz z kolejną kreską, raczej ciało cuś tam regeneruje i możliwe, że większość pozytywnych doznań z naszych ulubionych cukierkuFF da się jako tako przywrócić przynajmniej do stanu zadowalającego, ale by to osiągnąć 3ba sie postarać chociażby nie ćpieć jakiś czas .... czyt. dłuższy czas... a jaki to wie tylko Pan BUK  Angel Heart

RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - sagitta - 03.10.2025

Pare miesięcy temu udało mi się poczuć to co czułam zażywając pierwszy raz NEP. Przez kilka miesięcy próbowałam osiągnąć ten sam stan, przerwy nie przerwy nic nie pomagało. Aż tu nagle gdy byłam w totalnym dole taka niespodzianka. Nie wiem co dokładnie było czynnikiem, który to wywołał ale jest to dowód na to że nie ma rzeczy niemożliwychSmile

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - TheEnd - 04.10.2025

Nie da się pomylić 3mmc z 4mmc ani z 3cmc czy 4cmc.
To wgl inny profil działania. Prawdziwe dobrze ugotowane 3mmc to bajka!!

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - smakosz - 04.10.2025

trzeba wziąć pod uwage, że każdy ma inny organizm i na każdego może nieco inaczej zadziałać. Tymbardziej, że np. niektórzy piszą o speedujących 4 cmc Big Grin

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - rocky90 - 04.10.2025

smakosz bo kiedyś były takie sorty które po eufo zostawiały jeszcze stymulację ale osobiście dawno się z takimi nie spotkałem

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 04.10.2025

Skończcie znów bredzić o tym kumatym info eufo speed. Zawsze jak mam wrażenie, że to forum normalnie to wchodzą ludzie którzy zaczynają bredzić.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 04.10.2025

ale  ten "spierdolony" rynek jaki by nie był... właśnie ma tylko to do zaoferowania
EUFO .... SPEED

INNE lepsze... rzeczy,..,. i tak nie są w sumie do dostanie DMT / LSD itp ... to nawet nie jest "trendi"
a dziś jak nie masz lajków i konta na insta - jesteś nikim...

ale dobra... 3MMC to jak się zakochać... jak mi to ktoś do 3CMC porówna do go jebne.
nawet nie chcę tego w próbce... samplu ... bo wiem, że się z tego nie uwolnię...

jak dla mnie? jest to lepsze niż MEF. Ma w sobie energię, której nie ma Mef... ale co ja się tam znam.
Nie wiem jak dziś ludzikom wychodzą syntezy... ale jak 3MMC będzie 3MMC tym co ma być rozwali wszystkie chlory.

Chociaż z tego co pisze Luks...który zawsze przeżywa jazdy/zjazdy po 3MMC jak nie powiem kto - może po prostu ogarnąć SIEBIE i dawki i będzie supcio ? mi 3MMC nigdy nie wyrządziło krzywdy... czasami łączyłam to z 4MMC  i żadnych nieprzyjemności nie było. I co to znaczy że jestem lepsza? genetyka? czy co?
Luks... wiem, że kochasz 3MMC... bo to wpiepszałeś... podobał Ci się stan - powiedz, że nie... tylko te zjazdy nie? pomyśl; czamu  Big Grin

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Dead Nightmares - 04.10.2025

DarkSonia 

XD przeciez on nawet nie o tym, mu chodzi o te pierdolenie typu 30/70 speed/eufo i slusznie, bo to zalezy wszystko od tego kto i jak sie prowadzi na co dzien, bez sensu pisac cos takiego, w sumie to mu sie dziwie, ze nadal z wami prowadzi rozmowe ten temat jak ma okazje i probuje cos wyjasniac

Lukas1985 im nie przetlumaczysz, oni opieraja sie glownie na wlasnych doswiadczeniach i tyle, ty im cos probujesz wytlumaczyc z punktu naukowego, oni ci odpowiedza wlasnym przezyciem i chuj, tak jest, bo oni tak mieli, chociaz faktem jest rowniez to, ze troche zbyt duzo walisz ogolnikami i nie probujesz wyjasnic tego lopatologicznie, jak ktos sie nie interesuje ogolnie tematem narkotykow i ich dzialania na mozg - tylko je cpa - to niezbyt wiele zrozumie

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 04.10.2025

Dead Nightmares a na kogo doświadczeniach mają się opierać jak nie na swoich? 

Wiadomo że każdy ma inną tolerancję i staż ale w opiniach chodzi właśnie chyba o to żeby opisać co się czuje tak? Bo chyba nie zatrudni do pisania opinii swojej MATKI która nigdy nie próbowała RC.

Również wiadomo, że jak ktoś ma zajechane receptory to będzie czuć tylko stymulację, ale dla tego się pisze co się ostatnio brało kiedy, ewentualnie jaka przerwa, staż, uzupełniane  suplementy czy jakiś sport uprawia? To wszystko ma znaczenie.

Przykładem mój ziomek gdzie nie uprawia żadnego sportu nie wie co to suplementy i ma duży staż z chlorami to jak mu przekazałem nagrodę 4mmc to napisał mi że
Jest po prostu chujowe, następnie przekazałem drugą
Nagrodę tego samego sortu dla następnego ziomka który ma mały staż i uprawia sport, suplementuje sie jak myślisz co napisał? Że jest kozackie.