Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21) |
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Supernova - 31.03.2024 Również polecam cherry na imprezkę zes po oczkach nie widać nic. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Paktowski - 31.03.2024 Odebrane cocolino. Szkoda, że nie ma już tego "Old-school", ale ten też daje radę. Ma przyjemny zapach, a i spływ nie jest tragedią. Wydaje mi się, że jest robiony na 3-cmc, z nutką tabaki wiśniowej 🍒 Fajny, nienachalny speed, przyjemna gadka i szybki upływ mijającego czasu. Zjeby po 5g solo w dobę brak 💕 Podsumowując, konkrecik, wisienka na torcie 💪 RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - dzony - 03.04.2024 Jak libido po tym ? i bardziej speeduje czy euforyk ? RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 03.04.2024 Przed świetami zwitała do mnie też paka z podarunkiem konkursowym od Escobar - Cherry, wygląda tak: Wiśnia była pierwszy raz przeze mnie testowana, dlatego kilka info dla Was. Byłem ciekawy jak działa i klka razy dopytywałem, ale odpowiedzi nie uzyskałem, więc dla dobra nauki i forum wziąłem na ruszt cherry od Escobar Zapach intensywny, wiśnia jak kompot wiśniowy świąteczny, bardzo przyjmeny. Spodobało mi się to, że konsystencja produktu, w zasadzie po wysypaniu jest gotowa do sniffa, kilka ruchów kartą i wiśnowa krecha usypana i gotowa, Pablo o wszystkim pomyślał aby łatwo się kreśliło i wciagało. Po wykananiu próby uczuleniowej, przeszedłem do ścieżki - 60 mg. Wejście łagodne, spływ lekko gorzki, zmysły mają dylemat, bo wiśania powinna być słodka a tu niespodzianka. Miła niespodzianka bo kilka chwil i włącza sie substancja. Parcie na dorzutki umiarkowane lub małe u mnie było, nosa nie zapychało, max. zapodałem 120mg. Faza stimowo/euforyczna, wydaje się, że może to być dobre 3-CMC z domieszką czegoś, ogólnie fajnie człowiek się po tym czuje. Oczy normalne, pomysły nienachalnie krążą po głowie, ochota na seks pojawia sie, ale tak bardziej w tle, zwiększanie dawek = większe libido. Serce działa tak jakby się energetyka wypiło, (puls większy o 15 - 20 uderzeń) ale efekty lepsze ! Miałem ochotę coś na lapie porobić, zajrzeć do auta i pogrzebać pod maską, spotkałem znajomka i poszlismy oglądać jakieś mma, człowiek zmotywowany i potrafi sie wkręcić w jakąś rzecz. Działanie zamyka się w 1 - 1,5h - więc jest dobrze. Ocena to 8 w skali 1 -10. Pozytwynie się zaskoczyłem Cherry , bo zasługuje na uwagę. Mimo, że to nie od Cherry Old School, to jednak jest to dobra substacja gotowa od razu do wąchania, niby taki szczegól, ale zawsze to wygodne i bez potrzeby polerowania blatu. Podziękowania dla Escobar za możliwość testów w ramch konkursu. Osobiste spotanie z wiśnia zaowocuje jego zamówieniem, bo ta wiśania podeszła lepiej niż dobrze. Co do reszty jak szybkość lotu, pakowanie, kontakt: bez zmian - 10 /10. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - olenucki - 06.04.2024 Cherry dla zaawansowanego badacza będzie niestety zbyt słabe :-( produkt słaby jak dla dziecka. Ledwo co poczułem jak testowałem. Coś takiego to chyba na pierwszy raz. Wtedy spoko. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 11.04.2024 @"olancucki" Słuchaj powiem bez ściemy, myślę "nie ma old school to ta wiśnia będzie jaka będzie". Jednak się skusiłem i powiem Ci, że to było dla mnie mega pozytywne zaskocznie wyrażone powyżej. Raz na jakiś czas gości u mnie Meth, A-pvp. Nep, 3-CMC i mimo tego Pablo Cherry Coke zrobiłę robotę bardzo dobrą. Cenię sobie czas prywatny i bym się nie rozpisywał tyle gdyby było nie - ok, a było bardzo dobre, jeszcze raz podkreślę, że oprócz profilu działania ujęla mnie ta konsystencja, idealnie sporoszowany materiał gotowy do sniffa. U.S Army ma takie motto: "Ready to fight tonight" ja bym polecał Escobar zmodyfikować opis na: Pablo Cherry Coke "Ready to sniff tonight". RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - monio - 19.07.2024 Pierwszy raz testowałem cherry i powiem że bardzo fajny odczynik łagodny na imprezy doskonały jest spid z euforiom idealnie dzialajacy zrównoważony. Po agresywnych i mocnych odczynikach cherry jest wspaniałą odzkoczniom Libido w górę ale do opanowania, dawkowanie ja robiłem 0.15g co jakieś 1:30 h szczur Zejśća jako takiego nie odczuwam delikatne zmęczenie Podsumowując cherry Coke mile mnie zaskoczyło RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - EmStO - 19.07.2024 Ja uwielbiałem to cherry Bardzo mi podchodziło jako jedno z niewielu w moim przypadku nadawało się, żebym wyszedł w plener Dokładnie wszystko zrównoważone było idealne 😉 RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Chochlik - 16.08.2024 Ktoś testował nowy sort? Ja właśnie wykonuję zamówienie po 13msc przerwy od używek at all. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Mariolka - 29.08.2024 Wiśnia jest taka żółtawa jak na zdjęciu na stronie u esco czy jest to biały proszek??? |