Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - martio_vp - 13.11.2024

W takiej ilości to dostaniesz w końcu pląsawicy
(16.11.2024, 12:13)horsii napisał(a): Przecież pregabalina nie jest metabolizowana przez wątrobę. Podobno kultowa Wydalana jest w niezmienionej postaci. Bierzesz pregabe i taką samą pregabe wysikiwujesz. już ten metaklef jest gorszy dla wątroby, niz pregaba.

Rzeczywiście mój błąd.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Schrodinger.duck - 14.11.2024

(13.11.2024, 22:04)martio_vp napisał(a): W takiej ilości to dostaniesz w końcu pląsawicy

Niestety muszę cię zmartwić to nie grozi po pregabalinie bo ona pracuje na kanałach sodowych i wapniowych w obrębie podjednostki a-2-d

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 14.11.2024

Ja przetestowałem ICE na wylot po ciągach dwudniowych jak nie macie przerwy chociaż 2 to strata materiału ja waliłem go po 2 razy w tygodniu w ciągach dwudniowych i taka tolerke dojebalem że wrzucałem 1g bombe która mnie trzymała max 30min jak już za mocno zacząłem przesadzać to złapały mnie w końcu duszności stan w którym miałem tzw. Płytki oddech uczucie duszenia się. 

Tolerke to on strasznie szybko miażdży nic mi tak tolerki nie wujebalo jak ice. 😂 dla tego teraz odbuduwuje bo akurat wyjechałem do pracy w Holandii.

Miałem okazję testować zajebiste 3MMC , sztos panowie Wink mam zdjęcie jak chcecie wrzucę wam w temacie ogólnym 3mmc, chcecie?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Ciemnoksieznik - 15.11.2024

JureKiler to zajebiście tolerkę odbudowujesz, jak 3MMC napierdalasz.  Podobno kultowa

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 15.11.2024

Ciemnoksieznik No ogólnie przez 3 miesiące badałem z częstotliwością 2 razy na 7 dni.

Aktualnie po 3 tygodniach przerwy spróbowałem 3mmc, i było pięknie no i już drugi tydzień znowu leci a będzie dużo więcej tygodni więc myślę że kiedy tak radykalnie zmniejszam częstotliwość to organizm odbuduje najpotrzebniejsze zapasy chociaż trochę Wink

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - horsii - 16.11.2024

(12.11.2024, 21:01)martio_vp napisał(a): To z wątroby będziesz mieć gąbkę przy tej dawce pregabaliny. Zgaga to drugie imię!

Przecież pregabalina nie jest metabolizowana przez wątrobę. Podobno kultowa Wydalana jest w niezmienionej postaci. Bierzesz pregabe i taką samą pregabe wysikiwujesz. już ten metaklef jest gorszy dla wątroby, niz pregaba.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Czeslawo - 16.11.2024

Aktualne 3-CMC ICE spod zanku marki  Escobar :

[Obrazek: c2.jpg]

Nie będę pisał jak dziala bo macie wiele moich recenzji, napiszę róznice w sostsunku do poprzednich partii.

Kamykie nieco mniej tawrde od tych z początku 10/2024.
Aplikacja sniffem nie piecze mocno, wręcz w mojej opinii to jedna z łagodniejszych "trójek" w ostanich miesiącach.
Działanie co do długości mniędzy dawkami to odrobine dłuższe czyli  "1h. +"

W subiektywnej ocenie proponuję dawkowanie w mg zwiekszyć o 10-15% w stosunku do wcześniejszego sortu, profil jak dla mnie idealny ani kanapa, ani tylko speed, dobrze wyważone 3-CMC.

Bierzcie póki jest bo na NEPa i 4-MMC musimy poczkać. Wink

CZAS LOTU :MEGA SZYBKO.
BHP/ PAKOWANIE: TOP LEVEL.
JAKOŚĆ: LUKSUS.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.11.2024

[Obrazek: IMG-20241114-175912-233.jpg]

Piąteczka ICE 'a weszła elegancko.
Sort o profilu euforycznym.
Materiał mocno żrący, z nosa zrobił beton, natomiast było to najskuteczniejsze ROA.
Per rectum oraz oral spoko ale bez szaleństw.
5gram na nockę wystarczyło w sam raz, godzinę przed robotą ok 6.00 dociagałem ostatniego wegorza.

Kuśka po tym nie staje także zapomnijcie o sexach, flak totalnyPodobno kultowa

Dopamina +++

Ocena subiektywna 7/10
Obiektywna 8/10

Jest dobrze 🤘
Polecam i pozdrawiam.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Czeslawo - 18.11.2024

kot_kreskowy 
Ciekawa opinia, nieco różniąca się od mojej, ale przynajmniej wiadomo, że nie od szablonu. Smile

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kurvvisko - 18.11.2024

kot_kreskowy u mnie kuśka normalnie działała 😂