![]() |
|
Bolchem*****.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Bolchem*****.c** (/showthread.php?tid=270) |
RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 10.10.2025 Siema pakowanie i przebieb paczki oraz realizacje oceniam na 10/10 co do produktów 2mmc dostałem sampel w gratisie jak dla mnie nie aktywne albo mało co przez moja spora tolerke. Zajebana cała samara iv nawet nie poczułem ![]() Co do samej alfy vapo wchodzi ładnie smaczne bardzo P0 kropla żółta Zajebista dużo dymu Jest to alfa na pewno ale czy php nie wiem bo nie testowałem nigdy jak przesadzisz wiadomo schizki są ale nie jest jakiś to rewelacyjnie mocny produkt jest okej mogł by być wiekszy pazur taki jaki ma alfa !! fani starej dobrej alfy mogą czuć niedostyt po tym ja sie ratowałem nepem do tego i maczankaco do 5 f ADB piękna jest to sprawa Maczanka 1:25 rozpuszczalność bardzo dobra nie było zadnego zbytniio problemu z rozpuszczeniem kanna wiadomo jakis tam mały osadzik został jak zawsze na potem brany pierwszy buch mokrej maczny troche odrzuciło w smaku dawno nie jarałem ale jest luz czuje ze cos wchodzi jest ujebanie ale to zamało jak wyschło zaczeło sie elegancko co kazda lufka wyjebka budzenie sie z rozjebana lufa albo chuj wie gdzie jest towar Ale odziwo ani razu nie rzygałem Także te... Na pewno wroce ![]() a Aphp anal dlatego ze podbniez najlepiej klepie jak sie biega po lesie z czopkiem z gramem info od samego sklepu
RE: Bolchem*****.c** - Dafidov - 10.10.2025 Oj tak byczku, walenie bucha i po przetrzezwieniu szukasz po całej chacie towaru i fifki - klasyka, myślałem że tylko ja tak mam
RE: Bolchem*****.c** - ziko1990 - 10.10.2025 Też na schizmie zastanawiałem się o ci chodzi z tym anal buahahaha. Ten materiał po prostu jest za mocny RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 11.10.2025 Bo tem bath co teraz jest i Bolka jest o 50% słabszy od tego co był do tej pory..... Moze to chwilowe RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 11.10.2025 Szczerze mnie jakoś nie powaliła ta alfa na kolana spodziewałem sie mocniejszej ale po kannke na pewno wrócę
RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 11.10.2025 Poprzedni po jednym dużym buchu z oil pipe po wypuszczeniu dymu robił lekki zamazany obraz, nieogar i aż piszczało w uszach. 2-3min i dopiero wiedziałes gdzie jesteś i królowało przekurwiste libido i mega stymulacja. RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 12.10.2025 Zamówione kannka i alfa
RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 13.10.2025 Daj znać czy dalej ten sam baty alfy? Czemu nie zamówiłeś tego vape pena na Alfie? Byśmy mieli pierwszą recke tego cuda. Oo że RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 15.10.2025 Dzień dobry to znowu ja pakowanie zajebiste w chuj czas lotu potwór błyskawica zygzak McQueen na pokładzie to co na zdjęciu darmowy sampel 2mmc + karta nie mam zegara ale pewnie też jest więcej w samarach ![]() ![]() Maczanka robiona 1;20 opinia coming soon
RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 17.10.2025 SztywnyMisza Ten sam bath aphp ciągle? Kosi porządnie? Rozumiem, że tylko vapujesz alfę? |