Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Bolchem*****.c** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Bolchem*****.c** (/showthread.php?tid=270)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 10.10.2025

Siema pakowanie i przebieb paczki oraz realizacje oceniam na 10/10 Smile 
co do produktów 2mmc dostałem sampel w gratisie jak dla mnie nie aktywne albo mało co przez  moja  spora tolerke. Zajebana cała samara iv nawet nie poczułem Podobno kultowa
Co do samej alfy vapo wchodzi ładnie smaczne bardzo P0 kropla żółta Zajebista dużo dymu  Podobno kultowa Jest to alfa na pewno ale czy php nie wiem bo nie testowałem nigdy jak przesadzisz wiadomo schizki są ale nie jest jakiś to rewelacyjnie mocny produkt jest okej mogł by być wiekszy pazur taki  jaki ma alfa !! Podobno kultowa  fani starej dobrej alfy mogą czuć niedostyt po tym Podobno kultowa  ja sie ratowałem nepem do tego Podobno kultowa i maczanka
co do 5 f ADB  piękna jest to sprawa  Maczanka 1:25 rozpuszczalność bardzo dobra nie było zadnego zbytniio problemu z rozpuszczeniem kanna wiadomo jakis tam mały osadzik został jak zawsze na potem Podobno kultowa brany pierwszy buch mokrej maczny Podobno kultowa troche odrzuciło w smaku dawno nie jarałem ale jest luz czuje ze cos wchodzi jest ujebanie ale to zamało Podobno kultowa jak wyschło zaczeło sie elegancko co kazda lufka wyjebka Podobno kultowa budzenie sie z rozjebana lufa albo chuj wie gdzie jest towar Podobno kultowa Ale odziwo ani razu nie rzygałem Podobno kultowa   Także te... Na pewno wroce Podobno kultowa

a Aphp anal dlatego ze podbniez najlepiej klepie jak sie biega po lesie z czopkiem z gramem info od samego sklepu Podobno kultowa

RE: Bolchem*****.c** - Dafidov - 10.10.2025

Oj tak byczku, walenie bucha i po przetrzezwieniu szukasz po całej chacie towaru i fifki - klasyka, myślałem że tylko ja tak mam Big Grin

RE: Bolchem*****.c** - ziko1990 - 10.10.2025

Też na schizmie zastanawiałem się o ci chodzi z tym anal buahahaha. Ten materiał po prostu jest za mocny

RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 11.10.2025

Bo tem bath co teraz jest i Bolka jest o 50% słabszy od tego co był do tej pory.....
Moze to chwilowe

RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 11.10.2025

Szczerze mnie jakoś  nie powaliła ta alfa na kolana spodziewałem sie mocniejszej Podobno kultowa ale po kannke na pewno wrócę

RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 11.10.2025

Poprzedni po jednym dużym buchu z oil pipe po wypuszczeniu dymu robił lekki zamazany obraz, nieogar i aż piszczało w uszach. 2-3min i dopiero wiedziałes gdzie jesteś i królowało przekurwiste libido i mega stymulacja.

RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 12.10.2025

Zamówione kannka i alfa Podobno kultowa

RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 13.10.2025

Daj znać czy dalej ten sam baty alfy?
Czemu nie zamówiłeś tego vape pena na Alfie? Byśmy mieli pierwszą recke tego cuda. Oo że

RE: Bolchem*****.c** - SztywnyMisza - 15.10.2025

Dzień dobry to znowu ja Podobno kultowa pakowanie zajebiste w chuj Smile czas lotu potwór błyskawica zygzak McQueenPodobno kultowa na pokładzie to co na zdjęciu darmowy sampel 2mmc + karta nie mam zegara ale pewnie też jest więcej w samarach Big Grin

[Obrazek: IMG-20251015-143757460.jpg]

Maczanka robiona 1;20 opinia coming soonPodobno kultowa

RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 17.10.2025

SztywnyMisza 

Ten sam bath aphp ciągle? Kosi porządnie? Rozumiem, że tylko  vapujesz alfę?