Ch**ce***um.n* - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Ch**ce***um.n* (/showthread.php?tid=364) |
RE: Ch**ce***um.n* - kurvvisko - 18.06.2024 Kiedy straciłem kontakt z moim dilerem i całkiem przypadkiem ogarnąłem, że takie rzeczy da się znaleźć w necie, to z tego sklepu miałem swoje pierwsze zamówienie. RE: Ch**ce***um.n* - kej9 - 18.06.2024 kurvvisko ja po powrocie tez. male zamowienie, na szczescie doszlo RE: Ch**ce***um.n* - kurvvisko - 18.06.2024 kej9 moje też doszło, ale wkurwiała mnie dostawa UPS z zagranicy, bo nie chciałem się bawić w lewe oświadczenia od kogoś, żeby nie pokazywać dowodu osobistego. RE: Ch**ce***um.n* - Mglus808 - 19.06.2024 (18.06.2024, 17:39)Lifeisbrutal napisał(a): Mglus808 Nie wiem czy uczciwy na koniec czy też nie. Ale użytkownik ZmiataZplanszy po tych jego pigułach w szpitalu wylądował. To o czym to świadczy? Czym on handluje, że ludzie po pixie jednej w szpitalu lądują? Żeby była jasność ja pytam o sanda, ten sand co jest teraz to na moje podróbka xd zajebali logo poprostu RE: Ch**ce***um.n* - Lifeisbrutal - 19.06.2024 Mglus808 Dla mnie to wszyscy są tam po jednych pieniądzach. Miałem do czynienia z dwoma sklepami tam. Jeden to sergiuszka co wyjebke zrobił przy drugim zamówieniu a jak napisałem prawdę że paczka przyszła pusta oprócz kartek i żelków to zjechał mnie jak psa na mailu. A drugi sklep to atom teraz Enzo mimo że każdy wie że to nadal atom. Jedynie on był normalny z nich wszystkich i tak ciągnęłem do momentu aż znalazłem się tutaj. Czyli we właściwym miejscu. Ale to już kiedyś się wypowiadałem na ten temat RE: Ch**ce***um.n* - kot_kreskowy - 19.06.2024 Lifeisbrutal Tak naprawdę to nie jest to "właściwe miejsce"... Jesteśmy po słusznej stronie biznesu ale na pewno nie we właściwym miejscu RE: Ch**ce***um.n* - Mglus808 - 19.06.2024 (19.06.2024, 11:43)Lifeisbrutal napisał(a): Mglus808 Dla mnie to wszyscy są tam po jednych pieniądzach. Miałem do czynienia z dwoma sklepami tam. Jeden to sergiuszka co wyjebke zrobił przy drugim zamówieniu a jak napisałem prawdę że paczka przyszła pusta oprócz kartek i żelków to zjechał mnie jak psa na mailu. A drugi sklep to atom teraz Enzo mimo że każdy wie że to nadal atom. Jedynie on był normalny z nich wszystkich i tak ciągnęłem do momentu aż znalazłem się tutaj. Czyli we właściwym miejscu. Ale to już kiedyś się wypowiadałem na ten temat Sand wcześniej też tu był przecież, teraz to już chyba kto inny prowadzi, marka była w sumie pewna nawet po przypale grubym siano oddali, nie całość ale zawsze coś i pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją. Wydaje mi się że wykorzystali nazwę i wygląd starego sklepu RE: Ch**ce***um.n* - TIR - 19.06.2024 Mglus808 jaka pewna? Sand to dawny silkmixture, który wyjebał klientów na hajs i to w chyba najbardziej chamski sposób. Głównym problemem sklepów tam jest fakt, że na pakę niektórzy czekają 3 dni, inni zaś 3 tygodnie, a jeszcze inni jej w ogóle nie dostają. Zalozmy nawet optymistycznie, że 90% paczek dociera do klientów, to godzenie się na prawie miesiąc czekania i usprawiedliwianie tego hasłem "to nie są cukierki" jest po prostu śmieszne i przy tym nielogiczne. Jawnie plują ludziom w twarz, a Ci sami ludzie tłumacza, że to deszcz pada. Nie mówiąc już o tym, że kontakt z V tam często po prostu nie istnieje, albo czas odpowiedzi V jest porównywalny z czasem dotarcia listu wysłanego z Zimbabwe. RE: Ch**ce***um.n* - Lukas1985 - 19.06.2024 (19.06.2024, 11:43)Lifeisbrutal napisał(a): Mglus808 Dla mnie to wszyscy są tam po jednych pieniądzach. Miałem do czynienia z dwoma sklepami tam. Jeden to sergiuszka co wyjebke zrobił przy drugim zamówieniu a jak napisałem prawdę że paczka przyszła pusta oprócz kartek i żelków to zjechał mnie jak psa na mailu. A drugi sklep to atom teraz Enzo mimo że każdy wie że to nadal atom. Jedynie on był normalny z nich wszystkich i tak ciągnęłem do momentu aż znalazłem się tutaj. Czyli we właściwym miejscu. Ale to już kiedyś się wypowiadałem na ten temat Ja już za długo w tym nie siedzę, żeby się wypowiadać. Wg mnie jednak problem się zrobił w momencie jak zaczęto usuwać nieprzychylne opinie. Co było zabawne to mieli tam buga gdzie pokazywało, że ktoś napisał posta a post był niewidoczny - jak się okazało był to post jeszcze niepotwierdzony. Dużo postów leciało. A tak swoją drogą, to ja w tym rynku jestem od 10 lat i widziałem chyba wszystko 😉 I bardzo szkoda, że taki atom czy sand zeszli na psy. No Chemcentrum to też stary gracz ale jak oni się nazywali wcześniej to nie pamiętam. RE: Ch**ce***um.n* - kot_kreskowy - 19.06.2024 Nie kupować, olać, zapomnieć 👈 |