Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 28.12.2024

(28.12.2024, 11:07)Escobar napisał(a): Ta mala kurewka grozi nam policja, straszy wiezieniem. Ze zalatwi nam siedzenie. To zwykla szmata bez godnosci i honoru

Co on pojebany w dupe jebany!!!! gonic na cwelownie !!!!
Pablo juz sie na to wszystko wwyjebalem, ze musialem przyjebac kopa w fikola xD

[Obrazek: IMG-0747.jpg]

RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 28.12.2024

Epsiakos 
Myślisz że to odpowiednia chwila by wyciągnąć screeny i kontekst rozmowy?
To co Ci wysłałem?

Jest sens?

RE: ch*m-co***bo.x** - horsii - 28.12.2024

EmStO  "frajeruw" Hahahaha, stary ale się kurwa popisałeś teraz, weź prosze przestań już xD

RE: ch*m-co***bo.x** - Blade12 - 28.12.2024

Collabo napisał że Escobar jak chce wojny to będzie ją mial napisałem mu dlaczego straszy escobara kryminałem i psami to cwel napisał że rok i Escobar zniknie

RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 28.12.2024

(28.12.2024, 11:07)Escobar napisał(a): Ta mala kurewka grozi nam policja, straszy wiezieniem. Ze zalatwi nam siedzenie. To zwykla szmata bez godnosci i honoru

Prześlij mi screeny tych gróźb. Jeśli są one prawda i masz możliwość ich udowodnienia to poruszę temat z administracją hajpa i vendor się pożegna z reklamą.
Ps. Ja nie pisze, że kłamiesz tylko jeśli mam kogoś wywalić to muszę mieć jakiskolwiek papier / podkładkę.

Lukas1985 
Szanuję bardzo.
Ja jebie xd Ten rufus to naprawdę ma beret zmęczony.
Raz z nim gadasz to gada normalnie a za moment trzaski jakieś i zakłócenia.

Mi też się odklejki zdarzają no ale bez przesady.

RE: ch*m-co***bo.x** - Szatan69 - 28.12.2024

Nie jestem w tematach sklepów za bardzo ale jak straszy policja to chuj im w dupe

RE: ch*m-co***bo.x** - LOBO - 28.12.2024

(28.12.2024, 13:01)Lukas1985 napisał(a): Prześlij mi screeny tych gróźb. Jeśli są one prawda i masz możliwość ich udowodnienia to poruszę temat z administracją hajpa i vendor się pożegna z reklamą.
Ps. Ja nie pisze, że kłamiesz tylko jeśli mam kogoś wywalić to muszę mieć jakiskolwiek papier / podkładkę.

O widze iz duch swiateczny panuje na dupalku ;-) same old sziet...

... a Ty widze jesteś wszechmocny...mozesz kazdego V wszedzie i zawsze wyprawic z biznesu na jedno skinienie paluszka Twego ;-)

Czy to tylko mala prowokacja i niesmiale stwierdzenie, aby V pokazał dowod na poparcie slow swych...!? ;-) w które Ty nie dowierzasz zupelnie i negujesz...nie wiadomo czemu...a mam Twoje argumenty stwierdzajace zmiane zdania o 180 stopni, w  tym temacie i screeny ;-) ktorych sie tak domagasz...

zagraj w otwarte karty w koncu, a nie piszczysz zza drzewa.. teraz nawet o 12 w wigilie zwierzeta przemowily...takze smialo compadre go for 'yt' ;-)

RE: ch*m-co***bo.x** - martio_vp - 28.12.2024

Kurwa, niektóre posty czytam po kilka razy i dalej nie wiem o co chodziło autorowi...

Coś w stylu:
"A Ty Frog nad rzeczką tam kumkasz na innych, żeby interes się nie rozwijal i szkoda padła na tych co należy o złe intencje tak jak wtedy gdy ja pierdole stolec, bolec, kolec. Coś jeszcze? Jebać kleszcze"

LOBO 
Luks siedzi na hypku zapewne bardzo długo wiec ma jakieś fory.
Na spokojnie.

chemcollabo 
Ty jak wychodzisz z domu to pies merda ogonem.