ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682) |
RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 28.12.2024 (28.12.2024, 11:07)Escobar napisał(a): Ta mala kurewka grozi nam policja, straszy wiezieniem. Ze zalatwi nam siedzenie. To zwykla szmata bez godnosci i honoru Co on pojebany w dupe jebany!!!! gonic na cwelownie !!!! Pablo juz sie na to wszystko wwyjebalem, ze musialem przyjebac kopa w fikola xD RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 28.12.2024 Epsiakos Myślisz że to odpowiednia chwila by wyciągnąć screeny i kontekst rozmowy? To co Ci wysłałem? Jest sens? RE: ch*m-co***bo.x** - horsii - 28.12.2024 EmStO "frajeruw" Hahahaha, stary ale się kurwa popisałeś teraz, weź prosze przestań już xD RE: ch*m-co***bo.x** - Blade12 - 28.12.2024 Collabo napisał że Escobar jak chce wojny to będzie ją mial napisałem mu dlaczego straszy escobara kryminałem i psami to cwel napisał że rok i Escobar zniknie RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 28.12.2024 (28.12.2024, 11:07)Escobar napisał(a): Ta mala kurewka grozi nam policja, straszy wiezieniem. Ze zalatwi nam siedzenie. To zwykla szmata bez godnosci i honoru Prześlij mi screeny tych gróźb. Jeśli są one prawda i masz możliwość ich udowodnienia to poruszę temat z administracją hajpa i vendor się pożegna z reklamą. Ps. Ja nie pisze, że kłamiesz tylko jeśli mam kogoś wywalić to muszę mieć jakiskolwiek papier / podkładkę. RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 28.12.2024 Lukas1985 Szanuję bardzo. Ja jebie xd Ten rufus to naprawdę ma beret zmęczony. Raz z nim gadasz to gada normalnie a za moment trzaski jakieś i zakłócenia. Mi też się odklejki zdarzają no ale bez przesady. RE: ch*m-co***bo.x** - Szatan69 - 28.12.2024 Nie jestem w tematach sklepów za bardzo ale jak straszy policja to chuj im w dupe RE: ch*m-co***bo.x** - LOBO - 28.12.2024 (28.12.2024, 13:01)Lukas1985 napisał(a): Prześlij mi screeny tych gróźb. Jeśli są one prawda i masz możliwość ich udowodnienia to poruszę temat z administracją hajpa i vendor się pożegna z reklamą. O widze iz duch swiateczny panuje na dupalku ;-) same old sziet... ... a Ty widze jesteś wszechmocny...mozesz kazdego V wszedzie i zawsze wyprawic z biznesu na jedno skinienie paluszka Twego ;-) Czy to tylko mala prowokacja i niesmiale stwierdzenie, aby V pokazał dowod na poparcie slow swych...!? ;-) w które Ty nie dowierzasz zupelnie i negujesz...nie wiadomo czemu...a mam Twoje argumenty stwierdzajace zmiane zdania o 180 stopni, w tym temacie i screeny ;-) ktorych sie tak domagasz... zagraj w otwarte karty w koncu, a nie piszczysz zza drzewa.. teraz nawet o 12 w wigilie zwierzeta przemowily...takze smialo compadre go for 'yt' ;-) RE: ch*m-co***bo.x** - martio_vp - 28.12.2024 Kurwa, niektóre posty czytam po kilka razy i dalej nie wiem o co chodziło autorowi... Coś w stylu: "A Ty Frog nad rzeczką tam kumkasz na innych, żeby interes się nie rozwijal i szkoda padła na tych co należy o złe intencje tak jak wtedy gdy ja pierdole stolec, bolec, kolec. Coś jeszcze? Jebać kleszcze" RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 28.12.2024 LOBO Luks siedzi na hypku zapewne bardzo długo wiec ma jakieś fory. Na spokojnie. chemcollabo Ty jak wychodzisz z domu to pies merda ogonem. |