Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wasze rekordowe dawki! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Wasze rekordowe dawki! (/showthread.php?tid=1119)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Wasze rekordowe dawki! - Epsiakos - 08.12.2024

Lykanie jakich kolwiek lekow, nawet wspomnianego aviomarinu moze sie skonczyc bardzo chujowo, jakis inny lek by to byl co bardziej rozpierdol robi w nas to bys biegiem na plukanie zoladka zapierdalal.

Nic przyjmnego Podobno kultowa

RE: Wasze rekordowe dawki! - moher - 08.12.2024

(08.12.2024, 19:28)Epsiakos napisał(a): Lykanie jakich kolwiek lekow, nawet wspomnianego aviomarinu moze sie skonczyc bardzo chujowo, jakis inny lek by to byl co bardziej rozpierdol robi w nas to bys biegiem na plukanie zoladka zapierdalal.

Nic przyjmnego Podobno kultowa

Opcja nr 2 to była... Uwaga.. wciągnięcie proszku do prania po rozgrzaniu go na patelni. Także po aviomarinie wiedziałem że takie rzeczy to nie dla mnie

RE: Wasze rekordowe dawki! - Epsiakos - 08.12.2024

Co to kurwa za jakies gowniane pomysly, chciales sobie uprac wnetrza ? XD

RE: Wasze rekordowe dawki! - Inferno - 08.12.2024

Smash Cocolino xDD

(08.12.2024, 19:13)moher napisał(a): Ale tego nikt nie przebije. Dawno temu za czasów przed dopalaczami, mając naście lat posłuchałem nie wiem kogo żeby zapodać sobie 15 tabletek aviomarinu. Nie zapomnę tych halunów do dzisiaj bo niezły z tego byłby trip raport. Nie polecam

Ja na pakamierze mam LOPERAMID WZF
jak by się ktoś zesrał z wrażenia jak przyjebie dobrego tematu Podobno kultowa

(Loperamid WZF jest wskazany w objawowym leczeniu ostrej i przewlekłej biegunki.)

RE: Wasze rekordowe dawki! - nonoanon - 09.12.2024

kurwa proszek do prania rozgrzany na patelni? Co to kurwa za pomysłowość Podobno kultowa 
Nie wiem co tam by miało klepać, ale brzmi jak debilizm xd

RE: Wasze rekordowe dawki! - Lifeisbrutal - 09.12.2024

Japierdole xDD czego to ćpuny nie wymyślą żeby się naćpać . Proszek do prania na patelni, no nieźle ktoś miał łeb sprany albo dopiero by miał. XDD

RE: Wasze rekordowe dawki! - Bogdan Boner - 18.12.2024

(08.12.2024, 20:43)Epsiakos napisał(a): Co to kurwa za jakies gowniane pomysly, chciales sobie uprac wnetrza ? XD

To nie są jajca, takie rzeczy wzięły się z anarchy cookbook gdzie właśnie obok przepisów na nielegalne gówno były takie rzeczy w stylu weź se usmaż proszek do prania na patelni ze skórką od banana żeby odsiać debili xDDD taki okrutny prank który się rozrósł w miejską legendę

RE: Wasze rekordowe dawki! - DGEloV - 25.12.2024

O kurwa proszek do pra ia na patelni xd c
Co to za bania musiała być ? Podobno kultowa

RE: Wasze rekordowe dawki! - Lifeisbrutal - 25.12.2024

SztywnyMisza 60 klonów w dwa dni? No to chyba jestem lepszy pod tym względem tzn byłem bo na nieświadomce tyle potrafiłem zjeść jednego dnia. XD
Oczywiście wiem, że to nie wyścigi szczurów. Tak tylko się śmieje. Jestem już czysty od klonów 8 miesięcy.

RE: Wasze rekordowe dawki! - Leśny_koteł - 25.12.2024

Nie wiadomo czy lepszy czy może gorszy, zależy z jakiej perspektywy patrzeć, swojej czy obserwatora  Podobno kultowa