4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lukas1985 - 24.09.2023 (21.09.2023, 10:12)PUDZILLA napisał(a): @luks1985 właśnie, my demonizujemy CMC ? wbij na reddita Heh ketony w ogóle nie zostały stworzone po to, żeby je ćpać. To miały być leki ale mają wysoki indeks nadużywania i dlatego nnikt tego nie dopuścić do leczenia. Niestety ale każdy keton 4 podstawiony nagina pracę mózgu, nadnerczy i jelit do granicy możliwości. Paradoksalnie tak się przyzwyczailiście do wysokich dawek, że dziś nie widzicie innych możliwości "ma być czapa i ch*j". W publikacjach badano możliwości konkretnych substancji i co ciekawe to mefedron z klefedronem łączy wiele. Tylko mózgi przy nadużywaniu jednego nie reagują tak dobrze przy przyjmowaniu drugiego. Ja akurat zaczynałem od 3mmc a potem poszedłem w cmc i nie odczułem bardzo różnicy. Jedyna różnica była taka, że 3mmc mogłem robić sztukę na spokojnie a przy chłodach było to kompulsywne "kreska, kreska, kreska" przy czym po mmc psychicznie dochodziłem do siebie kilka dni a po cmc kilka godzin. Stara zasada którą ukuto jakiś czas temu mówi, że mefedron bardziej siada na psyche a klefedron na fizykę. I tyle. A właśnie bo zgubiłem trochę sens wypowiedzi. Można dawkować ketony niskimi dawkami. Zwłaszcza jak zaczynamy. Jednak ja to lubiłem nawet po kilku latach. Poprostu serotoninę organizm dłużej metabolizuje a częstsze ale mniejsze dawki zapewniają większą stabilność fazy. Nie ma tego okrutnego jeb i nagle urywa się faza. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - BaitDeStrip - 25.09.2023 Gołąb doleciał w niecałe dwie doby! Kolega stestuje, to wrzucę recenzję. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 26.09.2023 Czy już jest sort w igłach? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 26.09.2023 wiktororban a miał być sort w igłach? still kamień, ale moj jakby bardziej wysuszony dotarł ostatnio, bardziej niz ten sprzed miesiaca-poltorej RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 27.09.2023 Gadałem z DJem Esco i mówił, że wkrótce mają wprowadzić. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 29.09.2023 2 tygodnie przerwy od jakiejkolwiek dawki mmc, zamiana ashwaghandy na bacope i gingko biloba (3tygodnie stosowane), zarzucilem 200mg i zmiażdzyło mnie. Poczulem sie jakbym pierwszy raz klefa zarzucil, nie widzialem co pisze, latajoncy obras, strach pomyslec co by bylo gdybym zarzucił oral. Lukas1985 ashwe bralem 3 lata no i dzialanie tego mmc no, mocne ale dupy nie urywa, jednak nie bedzie jak za dawnych lat, a 150mg wrzucane bylo. Bacope i milorzab biore jakies 3 tygodnie juz, czy to na prawde taka robote z serotoniną robi? czulem się normalnie jakbym zjadł z 2-3 pigalaki, niby tylko 50mg wiecej od poprzedniego maxa, ale skala czopki nieporównywalnie większa. Nie wierzyłem, że jeszcze taki stan kiedykolwiek osiągnę, a jednak. 12/10 - jak za pierwszym razem z ketonem RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 30.09.2023 i pragnę dodać, że poszły 3 węgorze o podobnej masie (3. 250mg), trzeci już nie dał nawet 20% mocy pierwszego, więc odpuściłem dalsze posiedzenie. Łagodny zjazd, nie ciśnie na dorzutke, da się pogodzic z tym, że kolejna dawka nic nie zdziała i warto odłozyć na jakiś inny dzień. spaduwa do loduwy RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - dzony - 30.09.2023 Zastanawiam się nad zamówieniem tego , nigdy nie jadłem "czystego mefedronu" same RC przeważnie , to robi taki sajgon na głowie? Da sie funkcjonować na tym przy mniejszych dawkach ? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - swo002 - 30.09.2023 Według mnie przy małych dawkach mniejszy "sajgon" niż na 3cmc.Funkcjonować się da,ale nie radziłbym zarzucania tego w pracy albo w nieodpowiednim towarzystwie. PS: 4mmc to też RC RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 30.09.2023 dzony pewnie, robi mniejszy rozpierdol na glowie niz cmc przy tej samej dawce (dla swiezaka) ale dziala dluzej. Faza jest bardziej "naturalna" a nie mechaniczna jak z chlorem. Ja lubię wrzucić sobie 20-30mg do posiedzenia przy gierce, taka wrzutka działa jak red bull. |