Ch**ce***um.n* - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Ch**ce***um.n* (/showthread.php?tid=364) |
RE: Ch**ce***um.n* - DannyDeVito - 20.06.2024 (19.06.2024, 19:22)Lukas1985 napisał(a): Ja już za długo w tym nie siedzę, żeby się wypowiadać. Ja brałem od Enzo jakoś dwa tygodnie temu - co najlepsze w privach na stronie enzo jak odpisuje jest jest podpisany jako ENZO ATOM buehehe. W każdym razie, wysyłka z odbiorem zamknęła się w 48h - dorzucone sample bardzo ok. - na minus stealth nie będę opisywał szczegółów ale jak ktoś zamawiałby przez granice to jest imo ryzyko że paka wpadnie jest spore. Co do chemicznego centrum - to byłem zawsze zadowolony, aż do ostatniej wysyłki gdzie była opóźniona o ponad tydzień, do tego w samplu dosłownie jedna piguła - gdzie dostali nadwyżkę koło 50pln - prosiłem o jakąś małą ilość 4-mmc lub 3-mmc do wypróbowania. I teraz tak - napisałem komentarz, odpisali na forum mi w komentarzu odrzucającym akceptację posta, że jak mi się nie podoba to nie muszę od nich kupować, są inne sklepy. A komentarz był neutralny - paka opóźniona + hujowy sampel mimo, że zamawiałem w weekend gdzie gwarantują expresową wysyłkę plus fajne sample. Skomentowałem, że podniesiesienie progu zamówienia do 500pln jest słabe bo biorą jeszcze 50pln za wysyłkę na żółtych przy takim progu i np. już dwóch pak klonów nie zamówie tylko coś trzeba dokupić aby zmieścić się w limicie. "Możemy sobie pozwolić na takie ruchy, nie dodajemy naszych drogich 3-mmc, 4-mmc w samplach, jeśli Ci nie pasuje to masz inne sklepy do wyboru. Pozdrawiamy Brygada Chem Kurwy Sergiusza" Ale sampla z columbianą czy a-phip wysłali w pierwszej połowie tego roku - cena ta sama co obecnei 3-mmc MOON. I coś we mnie pękło, szala goryczy się przelała i tak trafiłem do wspaniałej rodzinki dopal.org , no może poza tym śmieciem co robi wyjebki na nowych userach których wyczai że lubią benzo. RE: Ch**ce***um.n* - rocky90 - 22.06.2024 (18.06.2024, 16:36)Mglus808 napisał(a): Ale skąd masz tą pewność jeśli można wiedzieć? Sand naprawdę uczciwy się okazał na koniec Ten Black też okazał się uczciwy i zrobił ta wysyłkę znajomemu +50% za opóźnienie. Na PW napisze. RE: Ch**ce***um.n* - kot_kreskowy - 23.06.2024 (19.06.2024, 11:37)Mglus808 napisał(a): Żeby była jasność ja pytam o sanda, ten sand co jest teraz to na moje podróbka xd zajebali logo poprostu Nie buduje się domu z kamienia na spróchniałym drewnianym fundamencie. Tam nikt nic nikomu nie ukradł, chyba że mówisz o pieniądzach klientów przez sanda - to akurat się zgadza😎 Sand to stare silkmixture, a wcześniej też mieli jakiś sklep i też wyjebka na koniec, nazwy nie pamiętam już. Piszesz, ze sand zachował się uczciwe? Nie rób scen. Komuś nieźle rozjechały się wartosci twierdząc, że wysłanie 30% wartości zaledwie części osób jest kurwa uczciwe. Weź chłopie skończ pierdolić farmazony bo już tego czytać nie można, bylem na tym jebanymdopku prawie 4lata, częstotliwość mojej obecności podobna jak tutaj i jak czytam takie gówno, takie kłamstwa to nóż w kieszeni się otwiera i przypomina alfa którą ten skurwiel mało co nie wysłał mnie na sor. Zresztą tak jak ostatnio wysłał tam naszego kolegę ZmiataZplanszy Bo wygląda to tak jakbyś albo nie znał dawnych sytuacji jakie miały miejsce albo ktoś tam nieźle wam wciska propagandę i stek kłamstw. Sand i uczciwość? Nie rozśmieszaj mnie... RE: Ch**ce***um.n* - Mglus808 - 20.07.2024 Ale mordo bierzesz temat i to mocny wpiersalasz aż się uszy trzęsą aż na sor trzeba jechać i winisz za to vendora ? Idźcie po rozum do głowy albo zostawcie te zabawki to dla dużych chłopców. Robiłem zakupy u Sanda co prawda chwilę tylko nie pamiętam dokładnie ale towar był pierwsza klasa, szybka wysyłka a że później się zjebalo.. najczęściej tak bywa że pierdolnie wszystko to się ludzie jak szczury zawijają ze statku a tu proszę 50% oddali btc, nie wiem skąd wziąłeś te 30% skoro chyba nawet nie miałeś tego refunda. Też nie jestem w tym od wczoraj trochę venodrow już się przewinęło przez moje życie i nigdy nie dostałem zwrotu btc, wiadomo że wy zawsze wiecie lepiej kto gdzie kasę brał kto wysyłał i że się zawinął z kasa na koniec za uczciwą pracę się wziąć a nie tu płakać mordo tak to jest przyzwyczaj się że jak wysyłasz kasę na towar to tak jak byś wyrzucał w błoto a to że masz tam jakieś urojenia że będziesz na plus to wiesz, ogólnie ostatnio na forum widać duży wylew flustracji u dopalowiczow i śmiem sądzić że jest to spowodowane brakiem alfy RE: Ch**ce***um.n* - Mglus808 - 15.09.2024 W ofercie tego sklepu pojawiło się coś takiego aż kusi żeby zamówić jedynkę chociaż. Od nich dochodzi coś w ogóle ? **************Pentedron***************** RE: Ch**ce***um.n* - Chochlik - 15.09.2024 Mglus808 A da się jedynkę? Nie da się. RE: Ch**ce***um.n* - Mglus808 - 15.09.2024 Tak po czasie zobaczyłem jaka cena, ale gdyby to był serio pentedron to można by spróbować na weekendzik RE: Ch**ce***um.n* - EmStO - 15.09.2024 Dobre dobre, że pentedron mają. RE: Ch**ce***um.n* - Epsiakos - 15.09.2024 taa... ci maja pentka a u bolka mamy a-php, chociaz w sumie to u bolka podobno legit no ale my tu o chem mowimy. Moja rada do was, jak juz naprawde macie ten glupi pomysl zeby to pobrac od nich - przynajmniej zmiencie nick zeby was zwyczajnie nie wydymali na hajs ; ) o ile tego nie zrobia i tak RE: Ch**ce***um.n* - Mglus808 - 15.09.2024 Niektórzy tu w tym wątku pisali że odbierali od nich normalnie to może ktoś zamówi. Ja akurat nie miałem z nimi styczności |