Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 05.01.2026

Zauważyłam żę 3MMC już od dłuższego czasu wisi na liście i nie zmienia swojego "stanu skupienia" na dostępne...
czy biorąc to pod uwagę - jest możliwe, że jeszcze będzie w ofercie?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 05.01.2026

Z 3mmc jest taka sprawa, absurdalnie wysoka cena a tym bardziej ze to jest przyslowiowy "kot w worku" i jak ostatnio sie rozgladalem to stragany z wyrobiona marka albo nie posiadaja wcale, albo wlasnie blokerem jest cena.

Nie wspominajac juz o tym ze bardzo duze grono ktore teoretycznie bylo by zainteresowane w jakims stopniu 3mmc, nie musza juz siegac po zamiennik tylko moga od razu zakupic ... Hexen

Pozostala reszta nie ma czasu i nie wysciubia nosa z gorki usypanej z 4mmc

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Blade12 - 05.01.2026

Może jeszcze kiedyś wróci było chwilę na stanie  Smile

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DrakoMalfoy - 05.01.2026

Epsiakos hexen zamiast mojego ukochanego 3mmc? Nie żartuj, zresztą dla chcącego nic trudnego drugi najlepszy sklep idzie za ciosem mając już chyba 2 lub 3 batch 3mmc

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 05.01.2026

(05.01.2026, 14:52)Epsiakos napisał(a): Z 3mmc jest taka sprawa, absurdalnie wysoka cena a tym bardziej ze to jest przyslowiowy "kot w worku" i jak ostatnio sie rozgladalem to stragany z wyrobiona marka albo nie posiadaja wcale, albo wlasnie blokerem jest cena.

Nie wspominajac juz o tym ze bardzo duze grono ktore teoretycznie bylo by zainteresowane w jakims stopniu 3mmc, nie musza juz siegac po zamiennik tylko moga od razu zakupic ... Hexen

Pozostala reszta nie ma czasu i nie wysciubia nosa z gorki usypanej z 4mmc
kompletnie tego nie zrozumiałam, i coś czuję że nie tylko ja...
proszę napisz coś jaśniej, i dlaczego przyrównujesz 3MMC do Hexenu przecież to dwa różne światy ?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - doxyou - 05.01.2026

Być może chodziło o to, że u Esco w miejsce 3MMC wszedł Hexen jako nowość.
Z pozoru 2 różne substancje, a jednak hexen pomaga założyć spodnie i stać się mężczyznami chłopcom chodzącym w legginsach Podobno kultowa

doxyou  napisałeś to tak spektakularnie, kompletnie tego nie rozumiem ale brzmi dobrze... masz lajka haha  Big Grin

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - miki69 - 05.01.2026

Clonozepqm orginalny najlepszy Polski lub Czeski, teraz mam z Cypru i jesumt ch*jowy

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 12.01.2026

Kiedy będzie MDPHP na stanie, pamiętam że coś tam bylo o tym gadane że w tym roku ma być. Pamiętam, że mocne to bylo mocniejsze niż NEP

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 12.01.2026

Sniffiarz97 z mdphp bym jakoś nie wiązał nadziej bo mało osób ma w rozsądnej cenie, mdpihp to już inna bajka i sądzę żeto była by fajna opcja