![]() |
|
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901) |
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 05.01.2026 Zauważyłam żę 3MMC już od dłuższego czasu wisi na liście i nie zmienia swojego "stanu skupienia" na dostępne... czy biorąc to pod uwagę - jest możliwe, że jeszcze będzie w ofercie? RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 05.01.2026 Z 3mmc jest taka sprawa, absurdalnie wysoka cena a tym bardziej ze to jest przyslowiowy "kot w worku" i jak ostatnio sie rozgladalem to stragany z wyrobiona marka albo nie posiadaja wcale, albo wlasnie blokerem jest cena. Nie wspominajac juz o tym ze bardzo duze grono ktore teoretycznie bylo by zainteresowane w jakims stopniu 3mmc, nie musza juz siegac po zamiennik tylko moga od razu zakupic ... Hexen Pozostala reszta nie ma czasu i nie wysciubia nosa z gorki usypanej z 4mmc RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Blade12 - 05.01.2026 Może jeszcze kiedyś wróci było chwilę na stanie
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DrakoMalfoy - 05.01.2026 Epsiakos hexen zamiast mojego ukochanego 3mmc? Nie żartuj, zresztą dla chcącego nic trudnego drugi najlepszy sklep idzie za ciosem mając już chyba 2 lub 3 batch 3mmc RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 05.01.2026 (05.01.2026, 14:52)Epsiakos napisał(a): Z 3mmc jest taka sprawa, absurdalnie wysoka cena a tym bardziej ze to jest przyslowiowy "kot w worku" i jak ostatnio sie rozgladalem to stragany z wyrobiona marka albo nie posiadaja wcale, albo wlasnie blokerem jest cena.kompletnie tego nie zrozumiałam, i coś czuję że nie tylko ja... proszę napisz coś jaśniej, i dlaczego przyrównujesz 3MMC do Hexenu przecież to dwa różne światy ? RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - doxyou - 05.01.2026 Być może chodziło o to, że u Esco w miejsce 3MMC wszedł Hexen jako nowość. Z pozoru 2 różne substancje, a jednak hexen pomaga założyć spodnie i stać się mężczyznami chłopcom chodzącym w legginsach
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 05.01.2026 doxyou napisałeś to tak spektakularnie, kompletnie tego nie rozumiem ale brzmi dobrze... masz lajka haha
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - miki69 - 05.01.2026 Clonozepqm orginalny najlepszy Polski lub Czeski, teraz mam z Cypru i jesumt ch*jowy RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 12.01.2026 Kiedy będzie MDPHP na stanie, pamiętam że coś tam bylo o tym gadane że w tym roku ma być. Pamiętam, że mocne to bylo mocniejsze niż NEP RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 12.01.2026 Sniffiarz97 z mdphp bym jakoś nie wiązał nadziej bo mało osób ma w rozsądnej cenie, mdpihp to już inna bajka i sądzę żeto była by fajna opcja |