Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Escobar.store - Temat Główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Escobar.store - Temat Główny (/showthread.php?tid=11)

RE: Escobar.store - Temat Główny - DGEloV - 02.08.2024

Dzięki   Escobar miało być 10 jest 15 pięknieBig Grin
Temat 1 klasa 
[Obrazek: Screenshot-20240802-150818-Gallery.jpg]

RE: Escobar.store - Temat Główny - Szyderca - 02.08.2024

Paka wylądowała w końcuPodobno kultowa biało przezroczyste bryły,  bardzo łatwo się rozgniatają w pył wystarczy ścisnąć. Niedługo test na szczurach.

RE: Escobar.store - Temat Główny - DGEloV - 02.08.2024

Escobar Pakowanie ma kurwa nie z tej ziemi , nigdy jeszcze tak solidnie ładunku nie widziałem zapakowanego

RE: Escobar.store - Temat Główny - Mglus808 - 02.08.2024

Tak ja zamawiałem ********* ale dosłownie 3minuty po wrzuceniu stanu magazynowego. ******** odebrane bez problemowo, nep piękne kamienie duże, miękkie dosyć, rozgniatają się łatwo i nie strzelają. Test vapo positiv  Podobno kultowa 
[Obrazek: IMG-8834.jpg]

Ketamina jeszcze nie testowana ale wyglada pieknie 

[Obrazek: IMG-8839.jpg]

Ja, i powiem wam ludziska szczury zadowolone. Jak ktos próbował od ducha parówy nepa to ten nep jest na pewno lepszy. Po jednej małej szczur od razu powiedział,  że nie ma porownania od razu czuć że jest lepsze niż tamto i to mnie cieszy. Sam wam nie napiszę jak sieka bo ja tego nie używamPodobno kultowa ale na pewno się nie zawiedziecie. A ja jestem takim czlowiekiem ,że jak by chujowe było to bez pierdolenia bym o tym napisał !  Escobar dzięki mordo. Spójrz jak bd mieć czas w e-mail ważna sprawa.

Racja , Escobar chyba zajety jest bo oprócz kodu to nie odpisuję od 14. Czekaj cierpliwie kody potrafią przyjść nawet późnym wieczorem mordo. Relax Escobar to solidna firma, nie ma co panikować on to nie te kurwy szpagaciarze jebane co walą ludzi w chuja.

RE: Escobar.store - Temat Główny - kot_kreskowy - 02.08.2024

Jak ten nep jest jeszcze mocniejszy od byłej konkurencji, to ja się tylko cieszę, że poprosiłem o bandita 😎
Już ja wiem jak to się kończy  Podobno kultowa

Oczywiście, że nie ma potrzeby panikować. Wszystko będzie gitara jak tralala

RE: Escobar.store - Temat Główny - Epsiakos - 02.08.2024

Utne wszystkie spekulacje, domysły i całą resztę.

Reszta co nie dostała dzisiaj kodów dostanie je po weekendzie, wszedł Nep u Esco i ilość zamówień jest ogromna, a każde musi spełniać standardy BHP.

Czekać cierpliwie i korzystajcie z tego weekendu bez dragów jako przerwy na regenerację organizmu.

Święte słowa, regenerować się to lepiej was porobi jak dotrze rakieta do was. Przerwa zawsze dobrze robi na organizm oraz lepiej sieka shit po dobrej regeneracjiPodobno kultowa 

RE: Escobar.store - Temat Główny - Coolchems - 02.08.2024

Jest NEP,dziekuje Escobar