NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166) |
RE: NEP - N-etylonorpentedron - Firana - 20.11.2024 Dzięki za odpowiedzi. Szkoda mi wyjebać, bo ponad 4 zostało, a dać też nikomu nie dam, bo sobie krzywdę zrobi. Ja chyba nigdy nie lubiłem stimow. Tylko raz hexen mi podszedł, ale to kolega wtedy sypał. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w przypadku vapo też są te skutki oboczne? RE: NEP - N-etylonorpentedron - Mglus808 - 20.11.2024 (07.11.2024, 15:42)Mirosound napisał(a): NEP od Słonika Tak to prawda był najlepszy ale na 90% nie był to nep. Na stronie widniał jako nep ale nim nie był RE: NEP - N-etylonorpentedron - Blade12 - 20.11.2024 Firana a o jakie skutki uboczne ci chodzi jeżeli o zwały tak po vapo też sa RE: NEP - N-etylonorpentedron - Firana - 20.11.2024 Jest gdzieś może jakiś poradnik jak najprościej vapowac? RE: NEP - N-etylonorpentedron - Blade12 - 20.11.2024 Firana na necie poszukaj tu na forum niewiem czy jest RE: NEP - N-etylonorpentedron - horsii - 20.11.2024 Blade12 ale ześ mu dał odpowiedź, no zajebistą - poszukaj se w necie.. Firana vapowanie jest proste. Pal z żarówki albo meth pipe'a. Nie przykładaj ognia bezpośrednio do sprzetu, bo spalisz temat - tzn poddasz go większej temperaturze, niz temp. topnienia, wtedy on zacznie sie rozkładać, i wskutek tego rozkładu zaczna sie wytwarzac jakies gowna, ale co najwazniesze związek który chcesz wchłonąć ulegnie rozpadowi - przez temperaturę. Ogień ma sprzęt z tematem smyrać tak delikatnie. Lepiej za bardzo delikatnie, niż za bardzo. Tak, aby spokojnie sie podgrzało, i zeby w sprzęcie zakręciła sie chmura. Zacznie sie kręcić w nim taka mała hiroshima To naprawde nie jest trudne, i wyczujesz to bardzo szybko - jak palic żeby nie spalić. RE: NEP - N-etylonorpentedron - Firana - 21.11.2024 Chyba spaliłem, bo dość słaba ta faza Teraz to se przyjebalem sniffa. 250 mg bite jak nie więcej Pozdro RE: NEP - N-etylonorpentedron - martio_vp - 21.11.2024 Do dawka zabójcza jeżeli to jest normalny NEP. RE: NEP - Opinie o produkcie - kenel - 27.12.2024 może ktoś podać namiar na nepa z innych stron bardzo bym prosił żałuję że nie zrobiłem większego zamowienia od escobar bo już mnie boli to że to w ogóle nie będzie ;/ wiem że nie powinienem tu pisać. o inne stronki ale bardzo szanuje escobar za ich nepa bo zamawialem z darknetu z cebuli i był dużo słabszy A esco się na mnie wkurwil bo źle zrozumiał moja wiadomość A ja po prostu zalowalem że nie wziąłem 500-1000g odrazu byłbym wdzięczny na jakaś wiadomość priv z nepem A od esco będę brać 4mmc chociaż zwatpilem że ktoś może miec jeszcze dobrego mefa bo same analogi latają u mnie w mieście na telegramie A debile piszą że to ,4mmc może ktoś porównać siłę 4mmc do nepa z esco ? wiem że to dwie różne substancje ale ja jestem wyplukany z serotoniny i euforyki na mnie już słabo działają A 3cmc i 4cmc nie działają prawie wcale jak Mef od esco robi robotę to będę tylko to zamawiac RE: NEP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 27.12.2024 Patrząc na obecne ceny nepa to lepiej wychodzi kupić... Hexen na darkwebie polskim, tylko że trzeba się liczyć z tym że minimum 25g (jak się ugadasz z vendorem na gramaturę inna niż podana w ofercie). Obecnie nep jest trudno dostępny bądź cena nie adekwatna do produktu, jak pisałem w tej cenie dostaniemy Hexen legitny albo apvp jak dobrze poszukacie Odnośnie porównania mocy nepa do 4mmc... Że co? To są kompletnie dwie różne substancje A jedyne co mają wspólnego ze sobą to grupa stymulantow do której należą, z tym że 4mmc jest euforykiem/empatogenem a Nep stricte działa na NDRI. Nie da się ich porównać w żaden sposób, no chyba że chodzi Ci o moc stymulacji to każdy Nep będzie dużo silniejszy. To jak porównać Piwo do Bimbru, jedno pijesz dla towarzystwa i żeby się tylko lekko "wstawić" mieć poprawiony nastrój zwłaszcza w towarzystwie, a drugie pijesz bo chcesz się upierdolic jak świnia i dojebac sztacheta przypadkowej osobie na imprezie w remizie Pytanie też czego ty szukasz w substancji, bo może całkiem co innego by spełniło oczekiwania |