Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - dzony - 30.09.2023

ooo to super to się chyba zdecyduję ale dopiero koło 10-tego , oby jeszcze było Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 30.09.2023

dzony bierz poki jest i nie katuj sobie receptorów chlorami, bo potem mefka będzie... nah, slabizna

wiem to po szczurach, u mnie niektorzy wolą cmc niż mmc, bo mmc nie daje tego KOPA co daje cmc, a nie daje kopa, bo są przerobieni 

ale czekam na wypowiedz Luksa o tych suplach, bo to mnie trapi jak nic nigdy. Że takie gówno za 20zł u ostrovita mi zrobiło faze jakbym pierwszy raz ketona zapierdolił Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lukas1985 - 30.09.2023

(29.09.2023, 22:11)PUDZILLA napisał(a): 2 tygodnie przerwy od jakiejkolwiek dawki mmc, zamiana ashwaghandy na bacope i gingko biloba (3tygodnie stosowane), zarzucilem 200mg i zmiażdzyło mnie. Poczulem sie jakbym pierwszy raz klefa zarzucil, nie widzialem co pisze, latajoncy obras, strach pomyslec co by bylo gdybym zarzucił oral. 

Lukas1985 ashwe bralem 3 lata no i dzialanie tego mmc no, mocne ale dupy nie urywa, jednak nie bedzie jak za dawnych lat, a 150mg wrzucane bylo. Bacope i milorzab biore jakies 3 tygodnie juz, czy to na prawde taka robote z serotoniną robi? czulem się normalnie jakbym zjadł z 2-3 pigalaki, niby tylko 50mg wiecej od poprzedniego maxa, ale skala czopki nieporównywalnie większa. Nie wierzyłem, że jeszcze taki stan kiedykolwiek osiągnę, a jednak. 

12/10 - jak za pierwszym razem z ketonem

Pamiętaj tylko, że zwiększona ilość neuroprzekaznikow może generować większy stres a to może kumulować większe zniszczenia. Byłoby ok jakby nie to, że mefedron jest toksyczny. 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5771050/

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 05.10.2023

Pan Escobar niezmiennie jeśli chodzi o jakość usług. Topka.

Z relacji kolegi:

4MMC - 5 g, ale bankowo jest z górką, bo sporo tego. Lekko wilgotny, łatwo się kruszy, zapach po prostu piękny według Jego słów, przypomina stare dobre czasy. 😁

Usypany szczurek na Jego oko 100-150 mg. Nie bolało przy aplikacji, dawało przyjemny ból, smak przy spływie słono-kwaśno-gorzki.

Mówi, że jest wyjebany i to ładnie po tym jednym wężu. Ma ochotę z każdym rozmawiać o wszystkim, robić coś, a jednocześnie mógłby leżeć, słuchać muzyki i rozkoszować się chwilą, jest ochota na seks, ale i poprzytulałby się po prostu z miłością.

Lepsze od jakiejkolwiek trójki w Jego odczuciu na tę chwilę. A to dopiero pierwsza linia.

No jest zadowolony w chuj widać. 😁

Tak w skrócie.

Moje testy dopiero nadejdą, ale już czuję, że się w tym zakocham. 😁

Dziękuje(my) Escobarze.

PS. PIKO również jest, wzrokowo waga robi wrażenie większej, niż zamówiony 1 g, piękne czyste szkło. 😊

Pozdro Świry!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Vemper - 06.10.2023

Paka zamówiona w *****szczegóły***** , ********szczegóły***** i doleciała. (bardzo szybka dostawa)
Zarzucone ok 100mg, tak jak wyżej kolega pisał - aplikacja nie boli. 
Działanie zajebiste, ostatnimi czasy jadłem tylko cmc'ki i ewidentnie brakowało mi czegoś takiego. 
Spływ dosyć przyjemny, nawet nie trzeba niczym zapijać żeby przeżyć.
Ogólnie polecam, dla mnie 9/10

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 06.10.2023

Vemper sort w igłach?

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Ku88baQ - 06.10.2023

@"PUDZILLA" Czym się różni sort w igłach od sortu w prochu?

Ku88baQ ten w igłach będzie/jest jeszcze lepszy, czystszy

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Vemper - 06.10.2023

(06.10.2023, 14:38)PUDZILLA napisał(a): Vemper sort w igłach?

Nie, nie są to igły

Vemper nah, dzisiaj Pablo wstawił w temacie ogólnym foty nowego 4mmc, a to już sort w igłach