4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO (/showthread.php?tid=261) |
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 05.01.2025 (31.12.2024, 18:58)Lifeisbrutal napisał(a): Pozwolę się wtrącić. Gdybym miał wybierać pomiędzy mefem a cmc to wybrałbym mefa pod względem działania jeśli chodzi o ciągi. Klef w ciągu może i działać tam dlużej, ale daje bardziej popalić pod względem zwały niż mef. Mefedron jest zajebisty. Wolę go wciągać niż 3-cmc, ponieważ nie szczypie tak po nosie. Ale też z tego samego powodu ostrzegam każdego psychonautę przed byciem w ciągu na 4-mmc. Mefedron jest zajebisty. Nic nie szczypie, wchodzi jak woda. Jak przestanie klepać po serotoninie to fajnie stymuluje. Każdy niuich daje poczucie przyjemnego wyjebania w kosmos. Dlatego można na nim lecieć w opór. Nie to co na trójce w moim przypadku - stąd metaklefedron jest dla mnie bezpieczniejszy pod tym względem. No ale nie jest tak zajebisty jak mefedron. Mefedron jest zajebisty. Uważajcie dzieci. Śpijcie, jedzcie, pijcie. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 05.01.2025 Cytat:Dlatego można na nim lecieć w opór. Nie to co na trójce w moim przypadku - stąd metaklefedron jest dla mnie bezpieczniejszy pod tym względem. Ale Ty wiesz że trójka to metaklefodron? Bo to jest tak napisane jakby przecząco RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.01.2025 Oj tam oj tam xD trzeba wybaczyć rowerkowi, chłopak zabiegany i zajebał się w akcji... RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 05.01.2025 kot_kreskowy Tak, wiem. Może napisałem to w niezrozumiały sposób. Sprostuje: trójka daje więcej uboków i ciężko mi na niej lecieć dłuższy czas, bo po prostu męczy - dlatego jest bezpieczniejsza pod kątem możliwości (nie)wjebania się w ciąg. Ja mając 4-MMC w swoim labie - nie potrafię się opamiętać bo: Mefedron jest zajebisty. I testy kończą się u mnie na zwykłym kilkudniowym ćpuństwie Z metaklefem jest ten psikus, że jak już jestem wyjebany jak koń po westernie to sobie odpuszczam i idę spać. A mefedron.... Jest zajebisty Tylko ciężko mi się oderwać. Chyba podzielam po prostu zdanie DarkSonia. Na pewno to kwestia doświadczenia. Ja się bawię w bieda ketony od jakiegoś roku dopiero i jeszcze nie zjadłem na tym zębów Kocie podejście brzmi rozsądnie - to znaczy - jak się ujebać to raz a porządnie i koniec psot. Ja jako mniej doświadczony wale mniejsze dawki ale za to częściej. Chyba pora to zmienić Mefedron jest zajebisty (z myślą o sprzęcie od HighlifeMarket). RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 05.01.2025 Jasna sprawa, że ten mef jest zajebisty. Dla mnie to jeden z lepszych sortów jakie jadłem w ogóle. Na pewno topka. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 05.01.2025 (05.01.2025, 15:36)kot_kreskowy napisał(a): Ale Ty wiesz że trójka to metaklefodron? 3CMC - 3-Chlorometkatynon, Klofedron 3MMC - 3-metylometkatynon, Metafedron, 4MMC - 4-metylometkatynon, Mefedron teraz zgłupiałam kot_kreskowy o jakim związku piszesz RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - horsii - 05.01.2025 nikt nie mówi na 3-cmc "klofedron", 3-cmc to metaklefedron no kot o trójce mówi, tylko o której trójce? tej z chlorem, tej z metylem? RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Epsiakos - 05.01.2025 Z tym klofedronem krąży całkiem wiarygodna plota że Pan pizdus prokurator napisał z błędem oficjalny kwit, więc zamiast poprawiać uznano że reszta pisze i wysławia się błędnie. Ogólnie sama pisownia jak i wymowa ów 'klofedronu' są nie naturalne dla naszego języka, nie mówiąc o tym że na wayback można zobaczyć kiedy to było aktualizowane RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - horsii - 05.01.2025 to jest wynalazek zza granicy, tzn ta nazwa "clophedrone". widziałem ją w paru publikacjach. tej nazwy po forach i na ulicy itd nikt nie uzywa. z tego co widze ludzie po prostu piszą "3-cmc". najwidoczniej sie nie domyślili że skoro 3-mmc to bylo "metaphedrone" to 3-cmc to by bylo "metaclephedrone" xD RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 05.01.2025 Z chlorem. Mówię metaklefedron. Normalnie mówię tak jak się mówi. Andżelina znowu jakieś chujostwo wymyśla xd 😘 |