![]() |
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 14.03.2025 Ezotoriusminimus Skoro dostałeś jasną deklarację, że " owszem nep okej" to logiczne, że dostaniesz. Gdybyś miał nie dostać lub już wtedy by się skończył to raczej hajlajf by ci tak nie napisał. RE: NEP - Opinie o produkcie - rocky90 - 14.03.2025 Ezotoriusminimus potwierdzenia wylotu to nikt nie dostaje tylko kod jak wleci.Tez czekam już jakiś czas,może ten weekend będzie owocny 😁 RE: NEP - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 14.03.2025 Moze nie bylo cytatu "owszem nep okej" ale przyjeto ilość za uzgodniona ilość i dostałem potwierdzenie, że to co z mojej strony miało być, dolecialo. Mimo że puściłem po paru dniach od dostania tego co się dostaje żeby zapłacić bo byłem w choj przeziębiony i zeszły takie uroczystości na dalszy plan, a to w trakcie tej ich całej transformacji lepszego jutra więc zamartwiam się zeby coś nie ugrzęzlo na liniach. Mimo, że sam zawyrokowalem sobie w głównym wątku że zapewne na weekend ale kolejny się szykować to i pewnie tak będzie 😆 RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 14.03.2025 Co on kurwa pierdoli to głowa mała XD RE: NEP - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 14.03.2025 Ja też nie rozumiem tego szyfru xD Ale jak kot nie rozumie to znaczy, że chyba nikt już nie skuma ![]() RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 14.03.2025 Ja rozumiem co on pisze. Tylko to jest tak napisane naokoło, że przy tym nawet Sonia wymięka XD RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 14.03.2025 Zależy kto kiedy zamawiał, zamawiałem x dni temu i był na stronie i info że jest. nie widziałem go w momencie wprowadzenia funkcji nowych na stronie RE: NEP - Opinie o produkcie - M7G9O - 14.03.2025 (14.03.2025, 11:58)Ezotoriusminimus napisał(a): Moze nie bylo cytatu "owszem nep okej" ale przyjeto ilość za uzgodniona ilość i dostałem potwierdzenie, że to co z mojej strony miało być, dolecialo. Mimo że puściłem po paru dniach od dostania tego co się dostaje żeby zapłacić bo byłem w choj przeziębiony i zeszły takie uroczystości na dalszy plan, a to w trakcie tej ich całej transformacji lepszego jutra więc zamartwiam się zeby coś nie ugrzęzlo na liniach. "Ale zapodałeś nawijkę, nic nie skumałem" Tłumaczenie: Podmiot liryczny informuje nas, że sprzedawca nie napisał do niego bezpośredniego zwrotu "owszem, NEP okej", ale zawarli słowną umowę sprzedaży konkretnej ilości substancji odurzającej za konkretną kwotę oraz otrzymał potwierdzenie odebrania przez sprzedawcę umówionej zapłaty. Następnie podmiot liryczny przyznaje, że zamówienie opłacił dopiero po kilku dniach od otrzymania adresu BTC ponieważ jego organizmem zawladnęła śmiertelna choroba, jaką jest dla faceta przeziębienie i z tego wynikają jego wątpliwości. W kolejnym akapicie podmiot liryczny mimo wszystko odsuwa swoje zmartwienia na dalszy plan i stara się myśleć pozytywnie. Pozdrawiam. RE: NEP - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.03.2025 Zamówił... ... i ma ciśnienie . No i jak to zwykle na ciśnieniu bywa, każda paka obojętnie czy przyjdzie jutro, pojutrze czy za 2 tygodnie... przychodzi za późno. ![]() RE: NEP - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 14.03.2025 Już wszystko git, juz wszystko wiem co i jak, wiem że jest lekkie opóźnienie, ale przynajmniej wiem na czym stoję i kontakt okej, polecam, wdechę, super pieron, zajebiscie. Do zobaczenia za tydzień. Proszę o przesunięcie do mniej istotnych spraw. |