Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Escobar.store - Temat Główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Escobar.store - Temat Główny (/showthread.php?tid=11)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Mglus808 - 30.08.2024

Jak zwykle expressowa dostawa, esco nie zawodzi nep na pokładzie. Jakość niezmiennie top ! 🏆 vapo perfect  Podobno kultowa

RE: Escobar.store - Temat Główny - LOBO - 30.08.2024

(30.08.2024, 19:52)yetow napisał(a): paka dzisiaj dostarczona, prosiłem o sampla nepa ale niestety go nie dostałem, w zamian dostałem 2g ice więcej. Co by nie było jestem zadowolony, bo równie dobrze esco mógłbyś mieć na detalistów wyjebane i sprzedawać tylko hurt Podobno kultowa

Pozwolę sobie dodać jeszcze że dobrą praktyką byłoby napisanie coś w stylu: paka będzie za minimum x dni/tygodni, wiem że ciężko takie coś przewidzieć ale na oko pewnie da się to jakoś wyliczyć + dodajesz w razie w parę dni do tego, a jak paka będzie wcześniej to tylko to będzie miłe zaskoczenie, masz prima sort więc ludzie poczekają, tylko dobrze jest czekać mając świadomość ile trzeba jeszcze odczekać, oczywiście ja sobie mogę pierdolić takie krocopoły łatwo bo nie mam wiedzy na ten temat i to pewnie inaczej wygląda w praniu, w każdym razie obsługa jest na top poziomie, bo już wysyłając wiadomości miałem wrażenie że zaraz napisze mi "spierdalaj, oddaje hajs i nie zamawiaj już" xD dziena za pake Escobar!

Narazie paka leży zapakowana, czekam na jutro, na dniach wrzucę fotki icea.

No moza sie wkurwiac i narzekac ze nie wiadomo iel i co tak dlugo...biorac pod uwage iinych V gdzie paki w kilkanascie godzin latały...ale jak widac ich juz nie ma ...a tu jako BHP nie podawanie dokadnego temrinu, sprawdza sie w punkt....z tej strony mozna na to tyz popatzrec ;-)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Ezotoriusminimus - 30.08.2024

No ja napisalem wiadomosc pt. "Czy paka juz wyfrunela" oczywiscie przez pm itepe ale nie dostalem w ogole odpowiedzi to od razu sobie pomyslalem "zeby sie nie wkurwil tylko xD" W sumie nie myslalem, ze robie cos nie teges bo w koncu nie pytam co, gdzie i kiedy tylko czy juz puscil zebym mogl mniej wiecej oszacowac itepe. No, ale sluszna uwaga, ze jakby nie patrzec Esco ma taki system jaki ma, ale przezyl wszystkich V co sie pisalo z nimi na sessionach jak z ziomalami i wysylali w 1-2 dni paka byla. To fakt, najwazniejsze zeby dotarla, a ile to czasu zejdzie to drugorzedna sprawa choc wiadomo jak jest. Trzeba jakies cukierki jesc czy odkurzyc to sie nie mysli. Takze pozdro dla cierpliwych bo ja juz spalilem delikatnie swoj test na cierpliwosc.

RE: Escobar.store - Temat Główny - DarkSonia - 31.08.2024

strategia esco z wysyłkami ma swój sens, jak pisał wcześniej LOBO ważne by dochodziły, sama przyzwyczajona byłam do expresów czasami na nast dzień z samego rana trochę nie rozumiałam strategii forumowego szefa, i wkurzające było to jak odpisywał krótko "czekaj cierpliwie" i nic więcej
ale w końcu zczaiłam i co chodzi - mając cichą nadzieję, że przyszłe zamówione paki dojdą w max 5 dni
BHP na pierwszym miejscu

RE: Escobar.store - Temat Główny - Escobar - 01.09.2024

Siemanko
ilu my juz przeżyliśmy tych cwaniaczków co wbijają sie w rynek i z hukiem go opuszczają Smile 
Jeszcze co niektórzy publicznie pouczali nas jak mamy pracowac oraz krytykowali nasz styl pracy ....  -  bez komentarza, tak szybko znikają Big Grin Big Grin

Co do session to ja tej aplikacji w ogóle nie ufam, REKOMENDUJE stary sprawdzony schemat kontaktu email z linkiem privnote.com

pozdrawiam

Dostępność:

3cmc ICE        JEST

4mmc             Jest ( wysylka od 04.09 )

4cmc              Brak

3cmc Bandit   Brak

cherry            JEST

superman       JEST

godzilla mdma    JEST

ketamina        JEST, igly biale

Nep              JEST

RE: Escobar.store - Temat Główny - mirakles - 01.09.2024

Gdzie mój kochany bandit 😭😭 Escobar wiadomo kiedy wróci?

RE: Escobar.store - Temat Główny - Epsiakos - 01.09.2024

Nic tak nie dziala na uzytkownikow tego forum, zadne rozmowy na session czy innych signalach/telegramach jak mail z cyferkami od Pablo ; )

RE: Escobar.store - Temat Główny - kot_kreskowy - 01.09.2024

Escobar 
A drugie tyle bazarków jeszcze przed nami🤭 

Tak jak mówisz Pablo, mail+privnote to stara sprawdzona metoda.
Pozdrawiam 🙋

RE: Escobar.store - Temat Główny - Pappardelle - 02.09.2024

Escobar bogiem jest - bla bla bla bla
Król złoty - bla bla bla bla

Kurwa mać. Lizanie dupska jest tutej nieziemskie czasem. Wymyślcie coś kreatywnego. xD

A tak na serio.
Jeżeli ktoś jest tu pierwszy raz na forum, tak jak i ja, to powinien w pierwszej kolejności poczytać opinie od użytkowników z większym stażem. Jeżeli nie wie czegoś odnośnie V, to warto zapytać, bo ludzie tutaj nie gryzą. Bynajmniej mnie nie pogryźli.
Wszystko co było tu wyżej napisane odnośnie jakości tego sklepu sprawdza się w stu procentach z realiami, których doświadczyłem. Nie będę powielał informacji odnośnie bhp, jwp i etc. Sklep wie co robi. Wszystko co było napisane w instrukcji jest potwierdzone przeze mnie, przez nowego użytkownika. Dlatego chylę czoło tej firmie za stabilność i czas działania na rynku. To na prawdę wymaga wielkiego sprytu. Smile

Jakbym miał dać jakieś sugestie, to tylko jedną. Odnośnie płatnych sampli. Jakby sklep miał taką możliwość, to słodki Jezu byłoby syto. Dla laika takiego jak ja, który chciałby spróbować wszystkiego, a nie chciałby ładować koszyka zakupowego o kolejną minimalną wartość towaru. To na pewno byłoby docenione. Rozumiem politykę sprzedażową, znam zasady, pyskuję tylko na forum. xD
Poza tym wszystko git. Można robić śmiało zakupy w tym sklepie. Polecam allegrowicza.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Escobar - 02.09.2024

Witamy

Dostępność:

3cmc ICE        JEST

4mmc             Jest ( wysylka od 04.09 )

4cmc                  Brak

3cmc Bandit       Brak

cherry                JEST

superman          JEST

godzilla mdma    JEST

ketamina            JEST, igly biale

Nep                     JEST