BHP - Telefon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo w sieci (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: BHP - Telefon (/showthread.php?tid=108) |
RE: BHP - Telefon - dimiliki - 18.04.2022 ciekawe dlaczego tak sie stało RE: BHP - Telefon - inspiron - 19.04.2022 dziwna akcja w huj namierzaja cie pegasusem na to wychodzi RE: BHP - Telefon - dimiliki - 19.04.2022 penisus powinno mieć nazwe RE: BHP - Telefon - Zenez - 20.04.2022 (19.04.2022, 07:32)abdul napisał(a): dziwna akcja w huj Abdul zchakowal ci telefon xD RE: BHP - Telefon - Pazyfea - 21.04.2022 No jakby operatorzy mieli nagrania ze wszystkich rozmów to werwery spore musieliby miec plus za kazdym razem musiala by isc informacja ta rozmowa jest nagrywana hahaha RE: BHP - Telefon - Beeniepatu - 03.05.2022 (10.04.2022, 19:56)dimiliki napisał(a): Im bardziej wchodze w to forum? Tym cesciej rzucaja mi sie w oczy rady, ktore sa niemetytoryczne, stereotypowe i moga potencjalnie bardziej zaszkodzic. Jak sie cche edukowac to trzeba samemu wiedziec ja jest naprawde. No wiec ad rem: - trzeba zeozumiec, ze jak sie chce pozostac w 100% anonimowym, to jedyne zrealizowanis celu gwatantuje czysta prewencja - nie bawic sie w to - jesli samodzielnie wykonujemy chocby jeden krok (np wybierajac slupa) od tazu tracimy anonimowosc - operator nie archiwizuje sms. Tresc SMS-ow nie jest mozliwa do uzyskania ze wzgledow technicznych. Operatorzy nie gromadzą takich danych co dp zasady. Mylisz pojecia billingu - telefon musi byc nowy - najglupsza rzecz jaka slyszalem. Podstawowa zasada w tej branzy to stare teefonu i nowe numery - pierwsze uruchomienie przemilcze - patrz punkt wyzej. Wg mmie nie znasz ludzi, ktorzy dbaja o swoje bezpieczenstwo - kontalt teraz tyllo wire - z ta rada "by nie podawac numetu nikomu" to zes dokebal. To po chuj Ci ten numer ;-) - o obowiazku spalenia sprzetu jak znajda to tez slabo. Skad Ci to przyszlp do glowy - zakazales uzywania w okolicy. To po chuj niby sa VPN'y Takze w mojsj opinii nie pomogles. A jak chcesz sie dowoedziec jak to naprawde dziala tp zapraszam RE: BHP - Telefon - krzysko - 06.05.2022 Zalecam instalowanie grapheneOS na telefona google pixel 4a i zsetupowanie go pod siebie i jestescie bezpieczni, albo laptopa z QuebesOS. RE: BHP - Telefon - dimiliki - 26.05.2022 Beeniepatu mordo po tym wpisie twoim jesteś ostatnią osobą którą bym prosił o rade ... nie obraź się ale jak jesteś malutki to może i tak ja już mam to za sobą 1600 h nagrań wszystkie smsy trasologie wszystkie numery jakie były wsadzone do starych telefonów 2 laptopy 2 nawigacje 7 telefonów 30 swiatków w tym 3 na statusie 60 tki 2 wózki akt whuj zdjęć w tym z drona nie bedęde pisał ile tematu poszło w pizdu ile kasy zabrali ile siana poszło na adwokatów . Wiewsz wgl co to jes kancelaria tajna byłeś tam kiedyś ? Ja byłem widziałem i wiem co pisze a wszystkie parówy co się popruły później próbowały właśnie tak pierdolić że to nie możliwe i wgl że napewno coś ja powiedziałem dlatego się przyznawali do wszystkiego jak dzieci ... Dopiero jak dostali wszyscy papiery wyszło co jest co . A i tak nikomu nie chciało się złożyć wniosku i tam iść poczytać A i na koniec nawet jak dostaniesz zgodę to podpisujesz papier że nie wyniesiesz z tej kancelarii żadnych informacji sprawdzasz tylko czy wszystko zrobili zgodnie z prawem stary telefon hehe dobre kup sobie najlepiej telefon od kolegi za 50 zł co puszczał przez niego krajówkę i jaranko przez pół roku PS: numeru nie podaje nikomu żeby nie tworzyć sieci z kimś kto robi coś dziwnego aby przez ten numer nie natrafili a mój kontaktuje sie tylko przez mail a wiadomości pisze prive note . moje zasady są hardcorowe ale przynajmniej czuje sie bezpieczny i mam to w dupie co ktoś o tym myśli i że się wszyscy wkurwiają że kontakt ze mną jest ciężki musisz troche pomyśleć do biznesu lub innych rozgrywek masz osobny telefon przyjaciele rodzina lekarz mają normalnie numer telefonu abym miła kontakt zastanów się trochę nie wszyscy latają z punktami poważni ludzie rozmawiają sam na sam bez zbędnych świadków i urządzeń elektrycznych plus dodatkowo zagłuszarka RE: BHP - Telefon - kot_kreskowy - 27.05.2022 To w polsce są potrzebne niepodważalne dowody do skazania kogoś? Nie róbcie sobie jaj... RE: BHP - Telefon - dimiliki - 27.05.2022 kot_kreskowy moim zdaniem z tymi nie podważalnymi dowodami to jest tak że w sumie w pierwszej instancji robią co chcą ale już przy sądach apelacyjnych i sądzie najwyższym jest trochę inaczej ... Do kiedy sam się nie przyznasz i nie ma zeznań świadków możliwości jest wiele i sąd musi brać wszystko pod uwagę |