Wingsofresearch@airmail.cc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Wingsofresearch@airmail.cc (/showthread.php?tid=1116) |
RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Szatan69 - 17.09.2022 Daja te sample free czy nie xD? RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Kajabuza - 17.09.2022 Szatan69 zapytaj Kucyka.
Ale fajnie, że olewasz aferkę i myślisz o korzyściach. 😎😎😎😎😎 RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Kajabuza - 17.09.2022 DwDPzN
Ta osoba jest na tyle ogarnięta, że nikogo od tak dla samej korzyści nie zrobi w bambuko. 😋 Jak to nawinął Białas: "jak się przewiniesz tu z za dużym sosem to nie dziw się potem, że będzie wyjebka" 🤔Tylko gdzie ja ten Hajs MAM? 🥺 a kojarzę ktoś pytał na czacie kiedyś tak dość dociekliwie czy mam za dużo pieniędzy... WIADOMO OCE BE. RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Szyderca - 17.09.2022 Czyli kucyk zamieszany czy jak bo trochę ciężko to ogarnąć hehe RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Szatan69 - 17.09.2022 Też nie ogarniam tej afery koperkowej. Twierdzisz ze ktos z forum mial twoj email forumowy tak ? Email masz ukryty? Jeśli tak admini albo mody by chyba tylko go widzieli albo nikt ! xD Piszesz o jakims użytkowniku ale nie podajesz nazwy wprost i o co chodzi. Wgl bez obrazy ale wyglada mi to na jakis wymysl po alfie xD Albo gdzie indziej podalas/podales email i tyle... Internet nie jest bezpieczny 100 % jak cos. I wytlumacz dokladnie prosto afere koperkowa z dowodami albo usun watek. Po co psuc ludzia glowe bez dowodow. Ja na przyklad juz mam glupie mysli czy moje dane na slupa sa bezpieczne przez jakis glupi watek . 2 raz bez obrazy ale kto daje sie tak wyjebac w tych czasach ? RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Pazyfea - 17.09.2022 Ja jak pisalem o sample to nawet nie odpisal wiec fake raczej xd RE: Wingsofresearch@airmail.cc - DwDPzN - 17.09.2022 Też bym na pytanie o sample nie odpisał RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Kajabuza - 17.09.2022 Pazyfea Szatan69 Szyderca
Damy Mu szansę. Może się zreflektuje i zapisze mi wprost: (Mniej więcejxd) -słuchaj Kaja, chyba a raczej na pewno źle Cię oceniłem (bo coś too też bo coś tam) przyznaje, że to ja ale niech to zostanie między nami. Nie chcę tracić w oczach ludzi " itd itp. Ja wtedy zapytam SKĄD MIAŁEŚ MÓJ ADRES E-MAIL??? . KHYMINALNE ZAGATKI DOPALKING Nie spamujmy już plissss w tym wątku, chyba, że jakieś poszlaki macie. RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Szyderca - 17.09.2022 Moim zdaniem komuś podałeś swoj e-mail lub bynajmniej w profilu miałeś że każdy mógł widzieć twoj email gdy wszedł na Twój profil. Bo dziwna akcja z tym czymś wyszło RE: Wingsofresearch@airmail.cc - Kajabuza - 17.09.2022 Szyderca właśnie zawsze miałem ukryty ten email w profilu. 🤔
. Nie no kurwa reklama zajebista ta którą sklep se zrobił, jeśli LEGIT jak ktoś mówił. 💜
Szyderca zresztą prosiłem o to, żeby nie spamować już. (oczywiście rozumiem, że czysto grasz według reguł o aktywność, chce się Tobie drugi tydzień z rzędu? ) Czekam, może ta osoba się otrząsnie. PONIEWAŻ jeśli to ona to pewnie już dawno nie ma tych dwustu ERŁO, łatwo przy i poszło, ale straciła coś więcej, na dłużej.
. Cytując klasyka: "Dam! daram!! daram!! Daram!!!" ~Roxie Węgiel |