![]() |
|
Dożywotni Detox by Kaja - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Dożywotni Detox by Kaja (/showthread.php?tid=1138) |
RE: Dożywotni Detox by Kaja - Leśny_koteł - 23.09.2022 @"Kaja" moje raz na miesiąc zamieniło się na Ogień co weekend 🤨 RE: Dożywotni Detox by Kaja - Kajabuza - 23.09.2022 Diabełek25K złote serduszko 💛💛💛 hehe spoczko w tym wątku można pospamować też chyba 😅 @"kot_kreskowy" a jak z tolerką przy takim trybie? Coraz więcej trzeba? Serio 5g pvp w 20h Tobie poszło? ![]() Kocie co do Monaru jak pisałeś itd, to mam za sobą, wiem jak to działa itd, tak samo terapię alkoholową, po której również piłem, dopiero sam jak się zawziąłem z piciem był STOP. Więc w moim przypadku Monar to taki dłuższy detox by był raczej...
RE: Dożywotni Detox by Kaja - Diabełek25K - 23.09.2022 @"Kaja" a dobrze się czujesz ogólnie fizycznie? Nie odczuwasz jakiś nagłych skutków ubocznych? Bo ja np lekko z tobą jestem,jedynie co dzisiaj mam we krwi to nikotyna...i nie wiem czy to skutki odstawienia wszystkiego ale odczuwam nagły spadek energii i wgl takie objawy chorobowe..i ciekawi mnie jak to u ciebie? RE: Dożywotni Detox by Kaja - Leśny_koteł - 23.09.2022 @"Kaja" Moja tolerka? 5 gieta z reguły co weekend. Dwa tygodnie temu trochę mnie poniosło z tą alfą, to fakt, bo jeszcze była 5 trójki od Pabla z kumplami dzień wcześniej ![]() A jak piszę,że "mnie trochę poniosło" ,to znaczy że większość po tych ilościach walczyłaby o życie na sorze ![]() No, i tak to jest... Ale mam szybką regenerację i dobrze się odżywiam😀 RE: Dożywotni Detox by Kaja - Chochlik - 23.09.2022 @"Kaja" Z mojego doświadczenia powiem, że rzucić wszystko naraz bedzie trudnym zadaniem. Uważaj, żeby Cie mega zwała nie dopadła. RE: Dożywotni Detox by Kaja - Kajabuza - 23.09.2022 @"kot_kreskowy" ponoć koty mają 9 żyć także śmiało możesz tańczyć XD Diabełek25K nieee... Wszystko ok. Pisałem w wątku u Pabla, że Jego pihp o dziwo nie pozostawiła spustoszenia psychicznego mimo mocy. Fizycznie ok, tyle, że szybko spać chodzę pewnie się regeneruję jeszcze coś. 😄 Tragedia...Ale żeby nie było, że narkotyki tylko be i żadnych korzyści nie przyniosły XD . Pisałem na czacie, w poniedziałek, taki na alfowany do roboty nie poszedłem, ale wyobraźnia poniosła i napisałem SZCZERY LIŚCIK do takiego majstra który chodzi i się na łapy gapi i wkurwia. Chłopaki z pracy przekazali. I jak się okazało dzięki temu ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma inni zaczęli się odzywać w końcu i zamiast zjebki, że mnie nie było 3 dni usłyszałem coś w stylu "co dokładnie ten majster robi, bo inni też na niego psioczą i może od głównego szefa zjebe dostać że przez niego ludzie się zwalniają" XD Jebany dziś i wczoraj ani razu na halę nie wszedł naszą 😄😄😄 NIE BĘDZIE NIEMIEC W TWARZ NAM PLUĆ 😎😎😎😎😎😎😎 RE: Dożywotni Detox by Kaja - furiat - 23.09.2022 rzuc to gowno zycze powodzenia ! STOP DOPALACZOM RE: Dożywotni Detox by Kaja - Leśny_koteł - 23.09.2022 Jakie kurwa stop??? Pogięło Cię furiat ??? Sam se kurwa chamulcuj. Stara gwardia jutro tańczy😎 Łogiń kurła ma być🔥🔥🔥 Auuuu Miętusy😎 RE: Dożywotni Detox by Kaja - Kajabuza - 23.09.2022 Jazda Świry 😎😋 . NOTKA TRZY Podczas rozmowy z Producentem nawinął się temat żarówek i przypomiał mi o żarówce w której jeszcze parę Ładnych buchów było. Także czym prędzej, pobiegłszy do pokoju, a w drodze wyjebawszy się o plecak zutylizowałem paskudę. 😋 (nie kupujcie diodowych, kurestwo ciężko rozebrać i pęka przy gwincie )
RE: Dożywotni Detox by Kaja - Chochlik - 23.09.2022 @"Kaja" Pan Jezus upada po raz pierwszy 🙈🙈 |