Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. (/showthread.php?tid=1158) |
RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - kot_kreskowy - 01.10.2022 Tak, pamiętam. Dostała zjebkę, bo chciała opisywać wrażenia z 3cmc albo 4 cmc (już nie pamiętam dokładnie) po tym jak naćpała się hexa. Ale skoro pisze już normalne recki, to zasługuje na słowa atencji, pochwały👍 Chyba robi się offtop już. RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - voice.of.voiceless - 01.10.2022 @"PUDZILLA" ja nie decyduje, ale admin juz tak (; RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Szyderca - 01.10.2022 (01.10.2022, 08:56)Kaja napisał(a): Burkną ? Hah bo szkoda walic w klawiaturę. Ps. Że napisała recenzję z naszych nagród brawa dla niej hehe RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - kot_kreskowy - 01.10.2022 @"PUDZILLA" wszystko wszystkim, ale nie musisz na każdym kroku wszystkich dookoła obrażać🤷♂️ To,że ktoś ma odmienne zdanie, to nie znaczy, że jest debilem,kurwą, idiotą, czy też innym prostakiem. Zbyt często te przymiotniki lądują z Twojej klawiatury. Kontroluj trochę bajerę stary, to nie podwórko🤫 Szyderca do Ciebie też ta sugestia. Maniek możesz zrobić z tym porządek jakiś? Kultura wypowiedzi wskazana. RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Szyderca - 01.10.2022 Haha kontroluj bajere , ćpunie ja bym ci dal kontrole bajery na podwórko to z powyższa panią darmozjadka , bys zobaczyl bajerke taka że nie będę brzydko pisał, kasztanie kim ty jesteś by mi mówić bym ja kontrolował bajere haha te cmc co dzis pisales ze walisz 1g na raz to bys.dostal 10 w kakao wtarte pelocha tak ci powiem kulturalnie. RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - voice.of.voiceless - 01.10.2022 to, że kogoś od pół roku nie przekonuje stos argumentów, słowa moderatora, odebranie sampli za reputacje to dla mnie jest debilem, pożytecznym idiotą. Admin zapytał się jakiego działania od nas oczekuje, ja jeszcze od siebie dodałem, żeby wykasować całą reputacje kaja hatfu buzy i hatfu yalaska ktora przyznali, statystyczna wiekszosc jest sztucznie podbita, i wez mi tu whiskas nie oznaczaj Mańka, bo wałkując od pół roku to samo nie dziw sie ze jade co raz grubiej, mam nadzieje ze juz ostatni, jakbym nakurwial stymulanty kilkadziesiat razy w miesiacu to tez bym mial wyjebane, niestety na wasza nie korzysc potrafie logicznie myslec a wiekszosc czasu na forum spedzam w stanie trzezwym, bo wstyd jest mi czasem czytac jakie bzdury potrafie pisac na bombie. niestety wy nie wiecie co to wstyd i wam wszystko jedno, kultura wypowiedzi to jedno, ale kultura zachowania to drugie, a pierwszego nie ma, kiedy drugie jest naruszane RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Szyderca - 01.10.2022 @Pudzilla jak byś drapał sample na każdym forum hehe to tez bys mial w dupie reputacje i czas stracony dla ludzi co naprawdę coś napisza pozytywnego i to czy on dostanie nagrode za poświęcony czas heh , pomyśl piszesz z kilkoma V walisz sample od nich plus nagrody na forach to stary 0 myślenia heh RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Maniek - 01.10.2022 Rozmawiamy z Adminem na temat tej sprawy. Stosowne działania podejmiemy i również poinformujemy o nich w odpowiednim czasie - teraz jest weekend, więc dajcie ludziom żyć i sami również żyjcie swoim życiem...po weekendzie wrócimy do sprawy. Powiem Wam w skrócie tylko tyle, że Admin nie jest delikatnie mówiąc zadowolony z ciągłych chamskich odzywek, które nadal tutaj panują mimo jego poprzedniej interwencji, ale również nie jest zadowolony z zakładania multikont = robienie nas w chuja. Wątek zamykam do poniedziałku, bo robi się tutaj prawdziwy melodramat i gównoburza w jednym. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego weekendu. |