Dopal jako App??? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Dopal jako App??? (/showthread.php?tid=1202) |
RE: Dopal jako App??? - Kajabuza - 10.10.2022 Trzeba się wyluzować. 😎
[align=center].
. Nie każdy przychodzi na Forum, żeby się spinać, czy nadzierać nochala. DYSTANS to nie tylko określenie tego co się montuje w kołach aut, żeby lepiej ocierały o nadkola przy zakrętach, gdy gwint w Punciaku (Fiacie Punto😎) już ledwo zipie, a wysłużony Diesel co to pojechałby nawet na smole zaczął się rozkładać w tempie Super Hiper TURDZĄ. 🤣 RE: Dopal jako App??? - horsii - 10.10.2022 DwDPzN to już było tłumaczone na pierwszej stronie wątku. "Raul wszystko zrobi". On nie ma o niczym pojęcia. Dla kajabuzy to wszystko pstryknięcie palcem że się nie zgadzamy, to tego że ma jakąś tam rangę, a nie że sam zamysł jest do dupy. jakby był murzynem to by było, że nie zgadzamy się z nim bo jest czarny. RE: Dopal jako App??? - Kajabuza - 10.10.2022 horsii
DwDPzN no jasne. Wczoraj patrzyłem, to nawet kilkaset koła może wynieść koszt profesjonalnej aplikacji zrobionej od a do z. 🙂 Chciałem jednak zauważyć, że mój przykład raczej nie ma wpływu na to, czy strona będzie czy nie będzie zagrożona, bo to jest tylko taka STUNINGOWANA przeglądarka, dedykowana danej stronie i panelem nawigacji np. "Generalnie fajna sprawa, ale tu chyba potrzeba speca, może inna aplikacja do tworzenia?"
. Ów cytat pochodzi właśnie z tego wątku, założonego w trzecim kwartale 2022 przez niejakiego Kaja Buza. Autor nie wspomniał nigdzie, że sugeruje zrobienie niesamowicie kosztownej aplikacji, a jedynie rozważa inne, jeszcze nie poznane przez niego aplikacje do takich zabiegów, które prostotą nie są w stanie przynieść większego trudu. 😎😎😎 RE: Dopal jako App??? - Yalasek - 10.10.2022 Kaja powiedział że jak napisze że jego sugestie są fantastycznie kosmiczne to skosi mi trawnik i pomoże przy przeprowadzce RE: Dopal jako App??? - Kajabuza - 10.10.2022 I co??? 😎
Nie każdy od razu dla zasady krytykuje sugestię. 😎 Tym bardziej, że mamy tu czarno na białym iż kilku delikwentów nawet nie doczyta co jest w wątku, ale już w przedbiegach stara się stłamsić coś. . 🤣 RE: Dopal jako App??? - kot_kreskowy - 10.10.2022 Ja mam nadzieję, że do mnie nie planujesz się wprowadzać? DwDPzN temat wyjaśnił👍 @"Kaja Buza" myślę, że horsii idealnie temat ujął. W sensie, z ty murzynem Bierzesz to za bardzo do siebie. Odpuść temat, bo to bez sensu. Taka przyjacielska rada na poprawę nastroju🤗 RE: Dopal jako App??? - Kajabuza - 10.10.2022 kot_kreskowy jakbym brał do siebie, to już dawno, bym ucichł w sugestiach.
Ale dziękuję. 🤗 RE: Dopal jako App??? - Kajabuza - 13.10.2022 🥳🥳🥳
Pobrało się. 😎 W dalszej perspektywie aplikacja mogłaby automatycznie łączyć przez jakiś VPN czy inne ustrojstwo dające automatycznie bezpieczeństwo użytkującemu. 😎 hosting bez logowania RE: Dopal jako App??? - Beeniepatu - 13.10.2022 Wstaje, sprawdzam dopala, i od razu przebudzenie. Zero kawy potrzebne 😎 "dajace automatycznne bezpieczenstwo uzytkujacemu". VPN lub jakies ustrojstwo ... No ja pierdole 😂 Juz mi nie powiesz, ze masz jakikolwiek detoks. Tak na trzezwo nie da nie zyc przeciez 😎 Zeby kazdego dnia glupoty wygadywac RE: Dopal jako App??? - Kajabuza - 13.10.2022 🤣🤣🤣
Kocham. ❤️❤️❤️ Zacytuję klasyka: "bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego Aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego"😎😎😎 |