Intensyfikuje kreatywność... - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Intensyfikuje kreatywność... (/showthread.php?tid=1221) |
RE: Intensyfikuje kreatywność... - daniel776 - 28.10.2022 zdecydowanie psychodeliki,microdosing działa cuda ew amfetamina całkiem dobrze wpływa u mnie na myślenie w rozsądnej dawce,betaketonow odradzam RE: Intensyfikuje kreatywność... - JokerRC - 28.10.2022 Ja mam tak do tego że w sobie jak coś się ma to się tworzy, a może i można pobudzić czymś i wzbudzić olbrzyma 😁 RE: Intensyfikuje kreatywność... - voice.of.voiceless - 28.10.2022 a ja sobie rysuje kwadrat na płaszczyźnie i widze w nim sześcian, czaicie? często też obliczam w głowie odległość, na podstawie kątu przyprostopadłej tak, aby wycelować swojej starej headshota słoikiem albo patrzę na tablicę w szkolę, a na niej zapisują się wzory, które śniły się wybitnym fizykom ciekawy też jest fakt, że gdy zamykam oczy, obserwuje fluktuacje na poziomie kwantowym we własnym dwuwymiarowym świecie, stworzonym przez moją siódmą osobowość, która ewoluowała przy szesnastym dopaleniu żarówy napełnionej 1.3g pvp od escobara, teraz ona sama sobie wyobraża, że pali alfe czaicie? a najlepsze jest to, że potem trzeźwieje z miską pełną rzygów oraz puryn i budzę się w Polsce rządzonej przez Prawo i Sprawiedliwość, w której jedynym Kreatywnym sposobem na zalapanie się na darmowy towar jest pisanie bzdur, które byle silnik policzył pozdro RE: Intensyfikuje kreatywność... - Amanita - 02.11.2022 (28.10.2022, 09:17)Kapitan napisał(a): Duża kreatywność występuje po niskich dawkach stymulantów np Nep Rozwiń proszę, czym jest Nep? RE: Intensyfikuje kreatywność... - C84S - 02.12.2022 Wujek google mówi NEP - Nowa Polityka Ekonomiczna hihi RE: Intensyfikuje kreatywność... - Beeniepatu - 02.12.2022 (02.11.2022, 02:00)Lady Giwera napisał(a): Rozwiń proszę, czym jest Nep? Stymulanty nie pobudzaja kreatywnosci sensu stricto - poprawiaja motywacje, ulatwiaja skupienie sie na zadaniu i wykonanie go bardzo skrupulatnie. RE: Intensyfikuje kreatywność... - Amanita - 02.12.2022 Nawet praktyczne RE: Intensyfikuje kreatywność... - Beeniepatu - 02.12.2022 @"Lady Giwera" dlatego czasem dawki stosowane przy stimach, jak i same stimy, okresla sie/dzieli na funkcjonalne i rekreacyjne RE: Intensyfikuje kreatywność... - Bam - 02.12.2022 Kreatywność heh moja chyba się wypaliła bo jak byłem mlody to na fecie mixowalem różne kawałki na virtual DJ tworzyłem grafikę w programach non stop przy kompie coś robiłem uczyłem się .... a teraz to mi się nie chce po niczym złapać takiej weny motywacji....nie wiem dlaczego tak jest ale szkodaa czy to już starość Jak coś robię to zacznę i nie skończę często tak mam RE: Intensyfikuje kreatywność... - Beeniepatu - 02.12.2022 Bam to nie starosc tylko objaw zaburzonej pracy ukladu dopaminergicznego. Lenistwo, brak motywacji, prokrastynacja to objaw ubytkow dopaminy. |