RCcartel.com - Temat główny. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Rccartel.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=37) +--- Wątek: RCcartel.com - Temat główny. (/showthread.php?tid=13) |
RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - rccartel - 12.08.2022 AKCJA SAMPLOWA ! 10 pierwszych użytkowników, którzy napiszą posta pod tym postem w temacie sklepu RC CARTEL dostaną po 3g 3cmc w formie darmowych próbek do POLSKI. 1 osoba dostanie nagrodę pocieszenia w postaci 3g 3cmc darmowych próbek za najlepszy pojazd nawet jeśli będzie poza wybraną 10 -musisz pojechać z ukraińskim oszustem Sergiuszem w poście poniżej -musisz podać pisząc w privnote.com adres wysyłki dla kuriera do Polski na adres orders@rccartel.com -chcemy abyś napisał recenzję ze zdjęciem w głównym wątku RC CARTEL POKAŻEMY RAZEM, ŻE SERGIUSZ TO ŚMIEĆ I OSZUST RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - Mocno Kryształowy - 12.08.2022 Sergiusz Sergiusz to jebana pała, co myśli że jest Boss... a to fjut do szczania. Ukraiński szczur, wrzucamy go do wora... Kopiemy dół i nie ma amatora ! ! Zgłaszam obecność ! RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - kot_kreskowy - 12.08.2022 Sergiusz, sergiusz, stara pała, mi wygląda na pedała. Kłamie,szemra,oszukuje, niech z kurestwem tym zbastuje. Sprawiedliwość go dopadnie, forum dopek też upadnie.Bo w tym właśnie jest nadzieja, aby olać tego złodzieja. Jestem jeste kot kreskowy, na testy i recki gotowy🙃 Provnota wysyłam👍 RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - DwDPzN - 12.08.2022 Sergiusz forum cenzuruje Mi to kurwa nie pasuje Jedno w co wierzę to wolność Zabiera mi to ten jegomość Temu z dopka nie korzystam Sampla chętnie wykorzystam RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - voice.of.voiceless - 12.08.2022 Gruzin, Ukier, Kazar, Chuj To mieszaniec, żaden swój Kręci wały na Polakach Cartel przypomni o stratach zglaszam sie RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - horsii - 12.08.2022 zgłaszam się Sergiusz w cotton worldach swaguje se przed starą Stawia nowy sklep na dopku - 112 mówie halo "Halo halo" psiarnia, to mowie "kurwa mniie okradli" "w jaki sposob" "dali sample i pod ziemie sie zapadli" Firmowy ruch sergiusza, oszustom robić reklame wziąc kwit za partnerski i we wszystko wyjebane A gdy zaczną sergiego jechać od scamerów To usuwa dział sklepu - "to dla dobra userów" RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - KACPER - 12.08.2022 Hege szege, jeden chuj! Sergiusz kurwa wali gnój. Jest to oszust, sciemniacz szmata za plecami, smiech prostata. caly dopal z nami spiewa, Sergiusz scamer i cholera! A gdy przyjdzie smutny post, wtedy banik leci wprost. NA DOPALE wolnosc slowa, a na dopku sergiusz krowa. Tutaj kazdy vivatuje, a Sergiemu chuja w buzie! zglaszam sie RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - kot_kreskowy - 12.08.2022 rccartel Niestety privnote nie działa. Poleciał do Ciebie temp.pm POZDRO RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - Czarnahexx - 12.08.2022 Na Sergiusza chje lecą, Sergiusz ty jebana cioto Wszystko to jest twoja wina bo na psach się rozpruwasz i posty usuwasz Dopek chuj a nie forum Sama tylko propaganda RE: Rccartel.com - TEMAT GŁOWNY - daniel776 - 12.08.2022 sergiusz chuj cipa kurwa dupa na zalosnym dopku metody jak UPA scamy,kłamstwa i oszczerstwa taka to nieczysta konkurencja zglaszam sie,pozdro wszystkim jebaczom tej kurwy nieuczciwej |